Last news in Fakti

31 Декември, 2020 18:31 1 193 0

Звезда на Манчестър Юнайтед черпи вдъхновение от Кристиано Роналдо

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо

Бруно Фернандеш вкара 18 гола и направи 14 асистенции в 29 мача

Звезда на Манчестър Юнайтед черпи вдъхновение от Кристиано Роналдо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бруно Фернандеш бе обявен за играч на годината в Манчестър Юнайтед. В 29 мача той вкара 18 гола и направи 14 асистенции. Така португалецът събра коефициент 1,1, с което изпревари легендата Ерик Кантона, който имаше 0,8. Пред клубния сайт 26-годишният Фернандеш разкри, че черпи вдъхновение от своя сънародник Кристиано Роналдо. Той отбеляза и важността на самоусъвършенстването - нещо, на което много от младите играчи не обръщат внимание.

„Не само във футбола, но и във всяка друга сфера е нужно да се усъвършенствате постоянно. Човек трябва да знае, че нито е най-слабият, нито че е най-добрият. Винаги има начин да станеш по-добър.

Погледнете Кристиано и Меси - те се подобряват всеки сезон. Всички казват, че е невъзможно да постигнат повече, но с всеки сезон те стават все по-добри. Вече 11 години водят борба за "Златната топка". Това никога няма да се повтори.

Имам шанс да играя с Кристиано за националния отбор. Виждам как той не спира да работи, за да стане по-добър в свободни удари, ударите от движение, ударите с глава, дузпите. Притежава огромно желанието за усъвършенстване и това ме вдъхновява", откровен е Фернандеш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА