Last news in Fakti

1 Януари, 2021 09:32 2 206 6

Бразилската прокуратура привиква Неймар на разпит

  • неймар-
  • разпит-
  • купон-
  • прокуратура

Причината е хипотетично парти с 150 човека, организирано от футболиста и неговото обкръжение

Бразилската прокуратура привиква Неймар на разпит - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бразилската прокуратура обяви, че ще извика за разпит футболната звезда на Барселона Неймар и хората от най-близкото му обкръжение заради намерението, че искат да организират новогодишно парти с участието на 150 човека.

По предварителна информация, партито трябва да продължи пет дни и да се проведе в изолирания луксозен курорт Мангаратиба, който се намира на 150 кирометра надолу от Рио де Жанейро по крайбрежието.

Щатският прокурор на щата Рио де Жанейро вече е изпратил писмо до Неймар, в което му се задават въпроси дали е вярно намерението му да организира парти във въпросния курорт, както и колко хора смята да покани, по какъв начин ще бъдат допуснати хората там, и дали са предвидени някакви медицински предпазни мерки.

Адвокатът на звездата Дей Креспо обяви, че подобна информация не отговаря на истината и Неймар няма никакво намерение през тази година да организира купон за новата година. Неймар се е съобразил с пандемичната обстановка и ще посрещне новата 2021-а година сред близките си роднини и приятели.

Кметството в Мангаратиба заяви, че не може да възпрепятства частни партита, ако такива се организират на тяхната територия и добави, че "в разгара на пандемия въпросът е за отговорността и разума на всеки гражданин" дали да бъде домакин на партита или да присъства на големи събирания.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    7 0 Отговор
    Поне се информирайте къде играе бе олиго..френи ....!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 дядо курти от село пиперково

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дидо":

    Е те факти още живеят в 2016г когато си играше в БарЦелона.
  • 3 цербер

    3 0 Отговор
    150 кирометра надолу...КИЛОМЕТРА.

    Коментиран от #4

  • 4 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "цербер":

    И "надолу", олеле казва се южно от...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 потрес

    0 0 Отговор
    Тази статия е олицетворение на този сайт. Няма такава фактологическа и правописна неграмотност ! Първо като започнем с футболист на Барселона минем през 150 киРометра(и ако това е механична грешка), а какво да кажем за "надолу" посока в географията.... Боже слез и си прибери версиите !