Last news in Fakti

1 Януари, 2021 11:15 2 832 0

Рядко срещано: Бивш нападател на Ливърпул защити Кавани

  • единсон кавани-
  • наказание-
  • стан колимор

Уругваецът беше дисквалифициран за три срещи и глобен със 100 000 паунда заради използването на думата "негрито" в Instagram

Рядко срещано: Бивш нападател на Ливърпул защити Кавани - 1

Бившият нападател на Ливърпул Стан Колимор скочи срещу Футболната асоциация на Англия заради наказанието, което наложи на футболиста на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани. Уругваецът беше дисквалифициран за три срещи и глобен със 100 000 паунда заради използването на думата "негрито" в Instagram.

"Вместо да налагат подобни наказания за език, който се счита за приемлив в други страни, от Асоциацията трябваше да запознаят играчите с културата в Обединеното кралство. И това трябваше да се случи преди 25 години! Преместване, информация, обучение", написа в Twitter 49-годишният Колимор, който има и три мача за националния отбор на Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА