Last news in Fakti

2 Януари, 2021 23:05 5 743 3

Ето го плана на Меси за бъдещето

  • лео меси-
  • план-
  • бъдеще

Носителят на шест „Златни топки“ беше много близо до това да напусне „каталунците“ през лятото, но в крайна сметка остана и през този сезон

Ето го плана на Меси за бъдещето - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси вече има план за бъдещето си. Аржентинецът планира да остане в Барселона до 2023 година, а след това ще се присъедини към отбора на Дейвид Бекъм - Интер Маями.

Носителят на шест „Златни топки“ беше много близо до това да напусне „каталунците“ през лятото, но в крайна сметка остана и през този сезон. Договорът му обаче изтича в края на кампанията и от вчера той е свободен да преговаря свободно с други клубове. Основни фаворити за неговия подпис се смятат Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Според „Mundo Deportivo“ обаче, Меси иска да остане в Барса за още два сезона, преди да замине за САЩ, където се очаква да подсили Интер Маями. Съществува вариант, според който, той може да се събере с един от най-близките си приятели - Луис Суарес в американския тим.

Каталунският журналист Хосе Антонио Понсети, който е със седалище в Маями в момента, вярва, че 33-годишният аржентинец е изкушен от идеята да се присъедини към франчайза на Бекъм в бъдеще. Но първо ще се стреми да подпише нов договор за две години и половина с Барса, след като клубът обяви новия си президент през януари.

Смята се, че планът му е да играе на Световното първенство през 2022 година в Катар във върхова форма, която ще е трудно постижима, ако още сега замени Ла Лига за МЛС.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю Куродръфчеф

    6 20 Отговор
    Тоз, да окачва бутонките у кучи и да не пипа поечеее кожения мях!!!???
    Буххххаааа!!!???

    Коментиран от #2

  • 2 иво димитров

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Колю Куродръфчеф":

    Ти маи си се набухал вече.
  • 3 цербер

    2 1 Отговор
    франчайз:Той се утвърждава като печеливша концепция за изграждане на междуфирмени отношения за бърза експанзия/Разширение, разпространение на нещо (обикновенно вид дейност или явление) извън първоначалните му предели/ на вътрешния и на международния пазар на определени стоки и услуги. От гледна точка на маркетинга той е пазарно ориентиран метод за продажба на бизнес услуги на независими, обичайно малки компании, които притежават капитал, но нямат достатъчно бизнес опит. Също така той представлява и канал за реализация.