Last news in Fakti

6 Март, 2021 01:00 2 042 1

Бивш футболист на Ювентус обмисля да се кандидатира за кмет на Торино

  • маркизио-
  • ювентус-
  • кмет-
  • кандидатура-
  • политика

Клаудио Маркизио смята да влезе в политиката

Бивш футболист на Ювентус обмисля да се кандидатира за кмет на Торино - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ювентус Клаудио Маркизио обмисля възможността да влезе в политиката. Това сподели самият той в интервю за "Ла Стампа". След изявлението му се появиха информации, че той може да стане кандидат за кмет на Торино на лявоцентристката партия "Партито Демократико". Бившият италиански национал отрече бързо тази възможност.

"Харесвам политиката. Често говоря за нея с приятели на вечеря или у дома. Това е единствената правилна стъпка за мен извън света на спорта. Аз бих бил първият човек, който ще излезе и ще каже "да, аз мога", ако Пиемонт и Торино се нуждаят от мен", заяви Маркизио пред "Ла Стампа".

35-годишният Маркизио се отказа от футбола през 2019 г. Той прекара 12 години в редиците на "Старата госпожа" и има 55 мача за националния отбор на Италия. Изборите за кмет на Торино трябва да се проведат през октомври тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лилан

    0 1 Отговор
    Гумен, цял живот е ритал топката, контил се е и е взимал милиончета, отсядал е в най-скъпите хотели и се е лигавил в съблекалнята с другите жабари маври, иска още публични изяви