29 Март, 2021 15:26 1 077 1

Лекуват нападател на ЦСКА със специални процедури

  • пеняранда-
  • плазма-
  • контузия-
  • лечение-
  • цска

Адалберто Пеняранда се възстановява с плазма

Лекуват нападател на ЦСКА със специални процедури - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Адалберто Пеняранда продължава да има проблеми с аддукторите и затова изобщо не попадна в тимовия лист за контролата с Литекс онзи ден. Венецуелецът е ходил на специални процедури, където засегнатото място е наложено с плазма за по-добро възстановяване, пише „Тема Спорт“.

Вероятността 23-годишният Пеняранда да започне като титуляр в първия мач срещу Лудогорец за купата е минимална. Все пак не е изключено да се появи като резерва. В последния шампионатен двубой преди паузата с Берое в Стара Загора нападателят бе сред стартовите 11, но не се представи на ниво и бе заменен в средата на второто полувреме.

Венецуелецът започна силно пролетта, като бе квалифициран във вътрешен халф, но после се контузи и не успя да си върне ритъма. Днес ЦСКА подновява тренировки под ръководството на Любослав Пенев, след като вчера тимът получи почивен ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.