Last news in Fakti

11 Май, 2021 19:15 1 617 2

Буфон: Това красиво и много дълго преживяване с Юве ще приключи в края на сезона

  • буфон-
  • кариера-
  • край-
  • ювентус

"Или ще сложа край на кариерата си, или ще намеря ситуация, която ми дава възможност да играя и да получа друго предизвикателство в живота си", заяви легендата

Буфон: Това красиво и много дълго преживяване с Юве ще приключи в края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Буфон напуска Ювентус. Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон си тръгва от клуба в края на сезона, когато изтича договорът му. Така 43-годишният вратар ще сложи край на невероятната си кариера за "бианконерите". Той обаче още не е сигурен дали ще се раздели с играта през лятото.

"Бъдещето ми е ясно. Това красиво и много дълго преживяване с Юве ще приключи в края на сезона. Или ще сложа край на кариерата си, или ще намеря ситуация, която ми дава възможност да играя и да получа друго предизвикателство в живота си. Мисля, че дадох всичко за Юве. Получих всичко и повече не може да бъде направено. Стигнахме краят на един цикъл", сподели Буфон пред Bein Sports.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вратар легенда

    2 0 Отговор
    Стига толкова Буфоне, доказа и направи всичко което можеше, време е вече за заслужена почивка на тия години!

    Коментиран от #2

  • 2 Гоуст

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "вратар легенда":

    В това число и да си п*ка на кариерата като отиде в ПСЖ, вместо да се пенсионира и да чиста легенда за Юве. Това е, когато човек не знае кога да спре. И сега какво следва, трансфер в Пиза ли като му се играе още един сезон?