Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 18:51 1 469 1

Легендарен нападател от Висшата лига ще лежи 14 месеца в затвора

  • джон карю-
  • норвегия

Норвежецът бе признат за виновен в родината си

Легендарен нападател от Висшата лига ще лежи 14 месеца в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият централен нападател на Уест Хям Юнайтед и норвежкия национален отбор - Джон Карю, ще прекара следващите 14 месеца зад решетките, след като бе признат за виновен по делото за укриване на данъци в страната си, предаде местното издание e24.

Магистратите потвърдиха, че бившият футболист е укрил данъци в размер на £456 264. Освен престоя в затвора, той ще трябва да плати и глоба от £45 353.

Карю твърди, че е бил подведен от Пер Флод - приятел, адвокат и агент на играча, след като е последвал неговите финансови съвети за управление на финансите си. Въпреки това той се признава за виновен и по тази причина се размина с много по-тежки последствия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6969

    4 1 Отговор
    За 450000 паунда и аз мога да изкарам година и 4 месеца то и без това техните затвори са като хотели