Last news in Fakti

3 Декември, 2022 17:57 803 4

Германският национал Кимих към феновете: Никога не е било вариант да се предадем

  • кимих-
  • германия-
  • световно първенство

Отново не успяхме да покажем качества на терена, казва халфът

Германският национал Кимих към феновете: Никога не е било вариант да се предадем - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на националния отбор на Германия по футбол Йозуа Кимих се обърна към феновете в социалните мрежи. Кимих бе категоричен, че тимът няма да се предаде, въпреки поредното ранно отпадане от Световно първенство по футбол. Германия напусна Мондиал 2022 след груповата фаза на шампионата, след като не успя да се класира за осминафиналите.

„Отново не успяхме да покажем качества на терена. Ще ми отнеме време да анализирам всичко, да го осмисля и да науча правилните уроци от преживяното“, написа 27-годишният Кимих в профила си в Инстаграм.

„Най-много след най-много четири седмици е време да атакуваме отново, защото да се предадем никога не е било вариант“, добави Йозуа Кимих.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданин

    4 1 Отговор
    Бегом в Германия да живеете на 17 градуса а не да се възползвате от чуждите блага. Защо Япония и Корея побеждават, защото нямат натурализирани африканци в отборите си. Негрите разрушила европейския национален футбол.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 безпартиен

    1 1 Отговор
    Истинските германци свършиха на 9 май 1945!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.