Last news in Fakti

6 Април, 2023 20:48 8 430 4

"Пенсионерът" изнесе лекция пред близо 100-хиляди

  • реал мадрид-
  • лука модрич

Модрич е футболен гений

"Пенсионерът" изнесе лекция пред близо 100-хиляди - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Близо 100 хиляди враждебно настроени фенове, 26-годишният футболен "булдог" Франк Кесие и 18-годишният лют футболен каталунист и техничар Гави срещу 37-годишен ветеран.

Няма грижи, ако си Лука Модрич.

Маестрото от Хърватия изнесе поредната си футболна лекция в срещата-реванш от полуфиналите за Купата на Краля между Барселона и Реал Мадрид.

Гостите победиха с 4:0 и се класираха за финала с общ резултат 4:1.
Второто попадение на "Камп Ноу" е показателно за кариерата на Лука.

В началото на второто полувреме на мача той получи топката на тъча, далеч от вратата на домакините. Направи на пръв поглед безопасен за Барса двоен пас със свой съотборник, който беше близо до центъра на терена. Модрич обаче сякаш пусна махалото за футболна хипноза и след като получи топката тръгна на "арогантен" в началото хоризонтален пробив. Лука превзе терен, успя да придвижи топката и напред, мина през 3-4 играчи на Барса и поднесе кълбото на чиста позиция на друг носител на Златната топка - Карим Бензема.

Последва логичното - гол на Бензема. Реал пък поведе в общия резултат и се отвориха много възможности за Винисиус-Жуниор да покаже бързината и техниката си, а в крайна сметка мачът завърши с разгром в резултата. Модрич пък изнесе лекция на далеч по-младите Гави и Кесие.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енчо

    18 1 Отговор
    Ако беше в България отдавна да сме го пенсионирали
  • 2 Пако

    33 0 Отговор
    ЩОМ ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ЗВЕЗДИ И ГОЛЕМИ ТРЕНЕРИ МУ СВАЛЯТ ШАПКА ЗНАЧИ НЕ Е СЛУЧАЙНО.
  • 3 Коко

    27 0 Отговор
    Най-добрият плеймейкър, заедно с Зидан...
  • 4 Стоичо Розата

    19 1 Отговор
    Този в нашата Efbet лига може да играе и да е най-добря и на 101 години