2 Ноември, 2023 06:24 2 432 3

Сакраменто с драматична загуба, звезда на НБА попари "кралете" в последната секунда! Везенков нямаше ден в атака (ВИДЕО)

  • спорт

Везенков с 5 борби

Сакраменто с драматична загуба, звезда на НБА попари "кралете" в последната секунда! Везенков нямаше ден в атака (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс загуби драматично от Голдън Стейт Уориърс като гост в мач от НБА.

Клей Томпсън реализира победен кош за домакините 1 секунда преди края на дербито - 102:101 (28:31, 28:24, 18:24, 28:22) в Сан Франциско.

Александър Везенков вкара 2 точки и хвана 5 борби.

Сакраменто игра без звездата си гарда Де'Аарън Фокс, който е с изкълчен глезен. Вторият лидер на тима центърът Домантас Сабонис (на снимката) направи страхотен мач - 23 точки, 11 борби, 8 асистенции и кош за водачество от 101:100, но това не беше достатъчно.

Везенков имаше много слаб ден в стрелбата. Но се представи стабилно в борбата и в защита и игра 17:26 минути. Стеф Къри беше най-резултатен за домакините с 21 точки.

Голдън Стейт е с баланс 4-1, а Сакраменто Кингс 2-2. И двете поражения на Везенков и тима му са от отбора на Къри и Томпсън.

Голдън Стейт Уориърс споделиха кадри от победния кош в Инстаграм:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    7 1 Отговор
    Е нали мачкаше…?!?😆 2т.🤦‍♂️

    Коментиран от #2

  • 2 Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Опааа":

    Аман от хейтъри!!!
  • 3 Хе-Хе

    0 0 Отговор
    Айде, прибирайте го! НБА е за мъже! Не може да надхвърли балканския и най вече българския си нрав! Лука Дончич и Никола Йокич са малко по успешни, но те не са българи.