Last news in Fakti

29 Януари, 2014 17:59 1 060 0

Ново 20 - гласят Бербатов за Борусия Дортмунд

  • фулъм-
  • бербатов-
  • левандовски-
  • борусия дортмунд

Българинът ще бъде заместник на Левандовски

Ново 20 - гласят Бербатов за Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР
Само преди ден от Фулъм обявиха, че официални оферти за закупуването на Димитър Бербатов няма, но въпреки това спекулациите около бъдещето на българина не спират. Поредният слух обаче отреди съвсем нова дестинация за Бербатов, а тя е Борусия (Дортмунд).
 
Добре е известно, че след края на настоящия сезон Борусия ще бъде напуснат от своя голмайстор Роберт Левандовски и ръководството на "жълто-черните" още от сега се оглежда за нов нападател на негово място. Вариантите, за които се оглеждат от Борусия са Хавиер Ернандес от Манчестър Юнайтед и Димитър Бербатов. Новината изненадващо съобщава френският сайт les-transferts.com, но се позовава на източник от "Шпорт Билд". Според поредната непотвърдена информация преди няколко дни Бербатов дори бил забелязан в ресторант в Дортмунд. "Кикер" допълва, че опция за финалиста от миналогодишното издание на Шампионската лига е и Адриан Рамос от Херта.
 
Засега не става ясно дали Борусия още сега иска да привлече новия си нападател или след края на сезона, когато Левандовски ще напусне. Вторият вариант все пак изглежда по-вероятен, като се има предвид, че треньорът Юрген Клоп в момента разполага и с още един чист нападател, освен поляка – Пиер Емерик Обемеянг, а пък през лятото Димитър Бербатов ще остане свободен агент и може да бъде привлечен без трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА