Last news in Fakti

29 Януари, 2014 19:30 696 0

ЦСКА се издъни срещу австрийци

  • контрола-
  • подготовка

Червените загубиха с гол в последните минути

ЦСКА се издъни срещу австрийци - 1
Снимка: БТА
ЦСКА падна с 0:1 от Адмира Вакер в контрола и записа първа загуба в предсезонната си подготовка. Проверката се игра в турския курорт Анталия, а единственото попадение падна в 89-ата минута, като негов автор бе Пранич.

Армейците направиха половин дузина пропуски, което в крайна сметка се оказа решаващо и в края на мача бяха наказани и загубиха проверката.

ЦСКА започна атакуващо мача и още от първата минута натисна здраво съперниците си. В 8-ата минута Мартин Петров намери Долапчиев в наказателното поле, но нападателят не успя да стреля към вратата, след което извърши фаул срещу съперник. Малко по-късно Менди изведе Петров зад защитата на Адмира Вакер, но Марто стреля слабо и не успя да вкара. Последва шанс за австрийците, но Черни спаси.

В 41-ата минута Борис Галчев направи страхотен пробив през центъра на терена и стреля силно от дъгата на наказателното поле, но в аут. Последва и изстрел на Марто Петров, но Мансони отрази.

Второто полувреме започна с нов шанс за ЦСКА, но и Косоко не успя да преодолее Мансони. Последваха множество смени и в двата отбора, което сериозно наруши темпото на игра.

В 55-ата минута отново Косоко се озова на чиста позиция, но стреля до дясната греда. След час игра и австрийците имаха шанс за гол, но Мболи отрази.

Последва положение за ЦСКА, но новото попълнение Гуидо Ди Вани не успя да опъне мрежата с глава. Армейците натиснаха здраво, но отново нямаха късмет пред гола, след като Марсиньо имаше страхотна възможност от пряк свободен удар.

Множеството пропуски на ЦСКА бяха наказани в 89-ата минута, когато Пранич заби гол за Адмира Вакер и донесе победата на австрийците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА