Last news in Fakti

30 Януари, 2014 19:02 1 899 0

Тотнъм дава един милион за Бербо

  • бербатов-
  • тотнъм-
  • фулъм

Вероятността за успешен трансфер на българина е доста голяма

Тотнъм дава един милион за Бербо - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Тотнъм е дало своята оферта на колегите си от Фулъм за привличането на Димитър Бербатов. Предложението на "шпорите" е за 1 млн. паунда.

Мениджърът на Тотнъм Тим Шерууд вече е дал съгласието си за привличането на Бербатов и преговорите вече са към своя край. Първоначално Шърууд не искаше да взима Бербо, но собственикът Даниел Леви, който отлично познава качествата на българина отново го иска при "шпорите".

Вероятността за трансфер е доста голяма, тъй като в посока "Крейвън Котидж" се очаква да се отправи Костас Митроглу от Олимпиакос.

Интерес към 33-годишния българин, който днес празнува рожден ден, има още от страна на Борусия Дортмунд и Бешикташ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА