1 Февруари, 2014 12:00 1 113 0

Топ 5 на най-очакваните трансфери

  • зума-
  • челси-
  • топ 5

Бербо отиде в Монако, а Костас Митгроглу го замени

Топ 5 на най-очакваните трансфери - 1
Снимка: БТА/ AP

Само преди ден българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов изненада всички с преминаването си под наем в борещия се за титлата във Франция Монако. Зимният трансферен прозорец е във вихъра си, а всички знаем че да подпишеш с някоя звезда в последния момент, точно преди да се затвори, е най-сладко.

Ето и Топ 5 на най-значимите трансфери, който предстои да бъдат финализирани:

1. Курт Зума ще играе в Челси

Защитникът на Сент Етиен Курт Зума вече е футболист на Челси, след като подписа договор за 5,5 години с лондонския клуб, потвърдиха "сините" на официалния си сайт.

Френският младежки национал ще продължи да играе за Сент Етиен под наем до края на сезона и ще се присъедини към новия си клуб от лятото.

19-годишният централен бранител има 12 мача за своя клуб от началото на сезона, а общо е играл 52 пъти за "зелените" в Лига 1 и се е отчел с четири гола.

2. Костас Митроглу премина във Фулъм

Отборът на Фулъм финализира трансфера на нападателя Константинос Митроглу и гръцкият национал вече е играч на "котиджърс", потвърдиха от лондонския клуб на официалния си сайт.

Днес Митроглу пристигна в Лондон, за да мине медицински прегледи и да уговори личните си условия, но в последния момент градският съперник на Фулъм - Уест Хем, предложи на играча контраоферта.

Нападателят все пак избра "котиджърс" и вече официални е играч на тима.

Митроглу ще трябва да замести Димитър Бербатов, който както вече споменахме е под наем в Монако.

3. Обраниак пое в посока Германия за да подпиш с Вердер Бремен

Полският национал Людовик Обраняк премина от френския Бордо в германския Вердер Бремен. Договорът на полузащитника е за 2,5 години. Клубът от Бремен ще плати два милиона евро за трансфера.

4. Кристъл Палас се подсили с Хенеси и Пънчън

Вратарят Уейн Хенеси премина от Уулвърхямптън в елитния Кристъл Палас. 27-годишният уелски национал премина в лондонския клуб за необявена сума.

Кристъл Палас привлече и още един качествен футболист - крилото Джейсън Пънчън (на 27 години) от Саутхямптън.

5. Коноплянка си стисна ръцете с Ливърпул

Звездата на украинския футбол и националният отбор на страната Коноплянка преминава медицинските прегледи в Ливърпул и ще подпише договор с клуба

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА