Last news in Fakti

30 Август, 2016 14:10 2 682 4

Часовник Sony с E-ink мастило

  • sony-
  • часовник-
  • e-ink
Часовник Sony с E-ink мастило - 1
Японският стартъп Fashion Entertainments, явяващ се подразделение на компанията Sony, представи нов ръчен часовник, който проектира цифрите върху дисплей с т.нар. електронно мастило (E-ink), използващо се за електронните книги. Изделието е наречено FES Watch U и притежава класически външен вид, но и циферблата, и каишката са снабдени с черно-бели дисплеи.Часовник Sony с E-ink мастило

Благодарение на това са достъпни 12 варианта на оформление на визията, като допълнителни такива са налични в приложение за iOS (за Android все още не са достъпни). Смяната на визията става само с натискане на бутон, но може и чрез специалното приложение. Времето за автономна работа на часовника е три седмици. Устройството е сертифицирано по стандарта IPX5/IPX7, което означава, че е добре защитено от влага и прах. С предварителна поръчка и аванс от 10 % часовникът може да се купи за сумата от $437. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Поредната пародия за много пари. Три седмици работа и нова батерия или зареждане. Самонавиващите се СЕЙКО 5 или други такива, са часовниците без глезотии. Всяко нещо с дисплей, не се вижда на силно слънце.

    Коментиран от #2

  • 2 Иван Радев

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    ела да ти покажа моят garmin fenix 3 как не се вижда на слънце. точно обратното — колкото по-силно е слънцето, толкова по-добре се вижда…
    иначе съм съгласен, че за тия пари е доста безсмислено укражение
  • 3 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Този часовник беше представен като прототип преди година и половина, след като о ще не е пуснат на пазара явно ще си остане само представянето.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.