Last news in Fakti

19 Март, 2012 13:41 7 692 6

BMW показа нов велосипед

  • bmw-
  • mountain bike enduro 2012-
  • велосипед

 

Пролетта неумолимо настъпва и именно сега е моментът да се презентират превозни средства от типа на велосипедите. Именно това направиха хората от BMW и показаха своя нов модел планински, носещ моделното обозначение BMW Mountain Bike Enduro 2012.
 
Модернизацията на планинския байк е засегнала както дизайна, така и неговите технически характеристики. Велосипедът разполага с нова алуминиева рамка, която е изцяло боядисана с черен мат. Впечатление прави и наличието на масивни амортисьори отпред и отзад.
BMW Mountain Bike Enduro 2012 е оборудван и с хидравлични дискови спирачки Shimano XT. Интерес представлява и иновативното кормило MTB Lowriser X-TAS-Y AL 2014DB, което също е решено в черен цвят. На този фон силно контрастират яркозелените седалка и спици.
 
Новото безмоторно BMW на две колела ще постъпи в продажба от следващия месец. Може да бъде поръчано както през интернет, така и от основните дилъри на марката в съответните държави. Цената на BMW Mountain Bike Enduro 2012 е $4 500.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Стоянов

    0 0 Отговор
    колко ли евро ще е това нещо???
  • 2 BatPesho

    0 0 Отговор
    $4 500
  • 3 nikito_blend

    0 0 Отговор
    Пише си накрая, $4 500. Сметни го по курса и ще разбереш колко евро е.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Хах, това е по-скъпо от поне 90% от автомобилите на едноименната марка,на екзалтираните фенове, разпадащи се из родните пътища.

    Коментиран от #5

  • 5 Нема Бира

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    @4 Просто чудесно! Значи ти няма да си го купиш
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.