Last news in Fakti

24 Март, 2012 11:03 2 680 0

ТТ данни за Samsung Galaxy S III

  • samsung-
  • galaxy-
  • s iii

 

Смартфонът Samsung Galaxy S III ще е новият флагман на корейците. Той все още не е представен официално, но в мрежата изтече информация за неговите основни характеристики. До този момент източникът на информацията е неизвестен.
 
Една от новостите според тези данни е, че голимят тъчскрийн дисплей ще може да реагира на няколко докосвания едновременно. Диагоналът на екрана е 4.7 инча, а резоляцията му е HD - 1280х720 пиксела. Дисплеят е направен по технологията Super AMOLED Plus.
 
Тя се характеризира с това, че вади отлично качество на картината и максимален ъгъл на виждане, а в същото време консумира минимална енергия. Процесорът е 1.5 гигахерца с четири ядра. Впечатляващите данни се допълват от 1 гигабайт оперативна памет и слот за 32 гигабайта.
 
Samsung Galaxy S III ще разполага с две камери. Първата е стандартна 1.3-мегапикселови за видео разговори и е интегрирана над дисплея. Втората обаче е 12-мегапикселова с функция за запис на Full HD-видео.
 
По последния критерий корейците се опитват да догонят Nokia, която има същата 12-мегапикселова камера в своя нов смартфон N8. Финландците обаче интегрират ксенонова светкавица, докато при Samsung Galaxy S III тя е светодиодна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА