16 Октомври, 2019 10:05 5 519

A1 стартира продажбите на Samsung Galaxy A30s

  • galaxy a30s-
  • а1-
  • samsung

Смартфонът комбинира впечатляващ дизайн, отлични характеристики и достъпна цена

A1 стартира продажбите на Samsung Galaxy A30s - 1

А1 стартира продажбите на нов модел от популярната A серия на корейския гигант Samsung – Galaxy А30s. Смартфонът се позиционира в средния ценови клас, като съчетава елегантен дизайн, общо четири камери, мощна батерия и голям дисплей. Клиентите на А1 могат да закупят Samsung Galaxy A30s в търговската мрежа на А1 и онлайн на a1.bg срещу 249,98 лв. в брой или 11,50 лв. на месец с мобилен план A1 ONE Unlimited 5XL.

A1 стартира продажбите на Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s притежава корпус, изграден от полирана пластмаса и стъкло, придаващи елегантност и здравина на смартфона. Корпусът е със заоблени ъгли и дебелината от 7.8 мм, което прави Galaxy А30s удобен за държане и използване с една ръка. Дизайнът е допълнен от триизмерна диагонална текстура с наслоени цветове на гърба, с които Galaxy A30s се отличава от всички други устройства от А серията на Samsung.

Дисплеят на Galaxy A30s e от Инфинити-V серията, размерите му са от 6,4 инча, а технологията зад панела е Super AMOLED с HD+ резолюция и съотношение на страните от 19:5:9. Под дисплея се намира оптичния сензор за пръстови отпечатъци. Моделът включва осемядрен процесор Exynos 7904 изграден по 14-нанометрова архитектура, осигуряващ добра производителност. Хардуерът се допълва от графичен процесор Mali-G71 MP2, оперативна памет от 4GB и 64GB памет за съхранение. Паметта може да бъде увеличена с допълнителна карта памет до 512GB.

Galaxy A30s включва тройна основна камера: основен сензор от 25MP (f/1.7), ултраширокоъгълна бленда с 8MP (f/2.2), позволяваща заснемане на изображения с до 123-градусово зрително поле, както и сензор за дълбочина от 5MP (f/2.2), който спомага за добавянето на „боке” ефекти. Изображенията от тройната камера са във висока резолюция, ярки цветове и добър контраст. В допълнение тя поддържа HDR режим на снимане, възможност за добавяне на различни ефекти, функция за заснемане на видео със забавен кадър, опция за панорамни изображения и др. Селфи камерата е с 16MP (f/2.0), като заснема добри портретни изображения с отличен цветови баланс и ясни детайли.

Galaxy A30s разполага с мощна литиево-полимерна батерия от 4000 mAh, с функция за бързо зареждане до 15W. Моделът работи с последната версия на софтуерна версия на Android - 9.0 Pie, който спомага за оптимизирането на работните процеси и съхранението на батерията, като същевременно предоставя допълнителни функции в полза на потребителите.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.



Свързани новини