Last news in Fakti

7 Март, 2022 19:29 6 654 13

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

  • nissan-
  • ariya-
  • робот

Малък робот със системата e-4ORCE успя да достави пълна купа, без да разлее нищо

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО) - 1

Не за първи път маркетинговия отдел на Nissan намира странен, но интересен начин да демонстрира предимствата на своите автомобили по необичайни начини. В конкретния случай можем да видим в действие новата система за задвижване на четирите колела на марката, която може да бъде открита в електрическият кросоувър – Nissan Ariya.

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

За да покажат всички предимства на e-4ORCE, инженерите от Nissan са конструирали малък робот, задвижван именно чрез тази система. Роботът играе ролята на сервитьор, който трябва да достави храната на клиентите.

Nissan показа предимствата на новото си задвижване по необичаен начин (ВИДЕО)

За целта, роботизираният сервитьор е получил по един електромотор на всяка ос, а специална настройка осигурява плавното ускорение и намаляване на скоростта. Подобна по принцип система се използва и в кросоувъра Ariya, разбира се в по-голям мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    5 7 Отговор
    Това като се случи като във фалшивата реклама , Лада ще вози Американския президент .
  • 2 П'УТ'ЬОРОБ

    11 13 Отговор
    Това е ..копирано от МОСКВИЧ 408!
    Оригинална ПУТКИНСТАНСКА технология

    Коментиран от #3

  • 3 🦂НКВД🦂

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "П'УТ'ЬОРОБ":

    В тия смутни времена , с тези пробити сървъри и телефони, съветвам те много да внимаваш ! Да не се чудиш от къде името ти е попаднало в списък за денацификация ?!

    Коментиран от #5

  • 4 bullneck

    3 7 Отговор
    а така, ще ги задвижвате скъпите си еднодневки вече с пуканки и жабешки бутчета,
  • 5 bullneck

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "🦂НКВД🦂":

    хах, всех найдьём, всех излечим
  • 6 РУСКО ВЕРИЖНО ЧУДОВИЩЕ С ВЕРИГИ

    6 10 Отговор
    Руският Т-90 е може би най-добрият танк в света в съотношение ефективност-цена. Тази машина е силно модернизирана версия на класиката Т-72 и носи традициите на всепризнатия за най-добрия танк, произвеждан някога – съветския Т-34, който решава хода на войната за СССР, пише security.bg.

    T-90 е на въоръжение от 1993 г. Екипажът му е от 3-ма души, разполага с 1100 к.с., има 125 мм основно оръдие, ПТУР АТ-11 снайпер, две картечници и гранатомет за димна завеса. Бронята му е засекретена, но в бойни действия танкът е бил удрян от 7 противотанкови снаряда и все още е бил боеспособен.

    Уникалната му броня го защитава от всички видове боеприпаси в света. Това е и единствения танк оборудван със системи за активна защита „Щора“ , която засича и взривява приближаващи кумулативни снаряди по време на полет.

    Коментиран от #7, #11

  • 7 Няма ,

    13 5 Отговор

    До коментар #6 от "РУСКО ВЕРИЖНО ЧУДОВИЩЕ С ВЕРИГИ":

    Такава броня ,която да не може да се пробие.Дори и танка да е руски.Съвремените оръжия ги отварят, като консерви.
  • 8 Т-14 „Армата“ е ЗВЯР

    4 5 Отговор
    Т-14 „Армата“ е среден руски основен боен танк от пето поколение на верижна платформа „Армата“. Той е първият сериен танк от пето поколение в света с лафетна компоновка (необитаем боен купол), оборудван с бронекапсула за екипажа.2

    Т-14 е първият танк в света с радар с АФАР. Радарът е произведен по технологията, използвана за радара на изтребителя пето поколение Т-50 (Н036 „Белка“) – нискотемпературна керамика за калиевия диапазон (Ка 26,5 – 40 ГХц). Може да съпровожда едновременно до 40 балистични и 25 аеродинамични цели. Системата за управление на огъня може самостоятелно да открива и унищожава в автоматичен режим цели с размер над 0,3 м в обхват до 100 км
  • 9 ЧУДО ЮДО

    2 5 Отговор
    Шах и Мат на Rafale и Gripen - Checkmate Су-75:Новият руски изтребител , изпратен да завладее Близкия изток
  • 10 Дед

    4 4 Отговор
    За 35 години съм имал два нисана и не съм доволен от тази марка!Постоянно имах проблеми най-вече с двигателя и с инсталацията.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 нено

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Дед":

    няма проблем купи си най-новия модел москвич
  • 13 МНОГО МУ ВИЯТ ЛАГЕРИТЕ

    0 0 Отговор
    НА ТВА ЯПОНЧЕ. .