Last news in Fakti

21 Март, 2022 16:17 1 337 1

Porsche и Apple ще си партнират за тайнствен проект

  • porsche-
  • apple-
  • 911-
  • taycan

Двете компании не разкриват над какво работят

Porsche и Apple ще си партнират за тайнствен проект - 1

Две от най-именитите компании в своите сфери – Porsche и Apple обявиха, че работят над нов проект, но без да дадат повече информация за какво точно става въпрос. Информацията доби публичност след като изпълнителният директор на Porsche – Оливър Блум заяви пред Reuters, че двете компании ще разширят партньорството си.

Porsche и Apple ще си партнират за тайнствен проект

„Ние вече имаме Apple CarPlay, но ще разширим това“, тези думи бяха казани именно от Блум по време на обсъждането на годишните резултати на компанията през изминалата седмица. Той допълни, че двата бранда са „на една и съща вълна“, но все още е рано да се говори за каквото и да е.

Porsche и Apple ще си партнират за тайнствен проект

Припомняме, че в края на изминалата година, Porsche проведе разговори с Apple и други технологични компании и обсъдиха възможно партньорство за нови продукти. Очакванията са, германската марка да заложи на нови технологии в своите автомобили, а не да помага на Apple за направата на така чакания Apple Car.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 предсказвам

    1 2 Отговор
    Боксер със тъчскрин! Без ключ! ама с интернет! Интериор, заменен с "3D" порно! И накрая обобщение: технологиите возят "водача" за носа!