5 Юни, 2024 14:20 1 319 0

Xiaomi може да пусне новия си сгъваем смартфон и извън Китай

  • xiaomi-
  • mix flip-
  • сгъваем смартфон

Mix Flip вероятно ще се предлага и в други държави

Xiaomi може да пусне новия си сгъваем смартфон и извън Китай - 1

Съобщава се, че Xiaomi се готви да пусне следващия си сгъваем телефон Mix Flip на пазари извън Китай. Това бележи голямо отклонение за Xiaomi, тъй като всички предишни модели Mix Fold са били ексклузивни за китайския пазар.

Единственото настоящо доказателство за глобалното разпространение на Mix Flip идва от списък в базата данни IMEI на GSMA, която проследява предстоящите модели телефони.

Очаква се Mix Flip да се появи през юли, а слуховете сочат, че той ще бъде с върхови характеристикии ще се отличава с производителност от най-висок клас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА