2 Септември, 2024 16:13 1 592 2

Huawei обяви кога ще представи тройно сгъваемия си смартфон

  • huawei-
  • сгъваем смартфон-
  • aito

Това ще се случи на 10 септември

Huawei обяви кога ще представи тройно сгъваемия си смартфон - 1

Huawei е насрочила грандиозна церемония на 10 септември, за да представи най-новите си продукти. Събитието е очаквано с голям интерес, особено след неотдавнашния анонс на смартфон с тройно разгъване.

Въпреки че подробностите за новото устройство остават оскъдни, сгъваемият дизайн бе потвърден. Компанията поддържа строга тайна около този продукт, а изтичанията са минимални, което предполага или строга сигурност, или че устройството е в етап на прототип.

В допълнение към тройно сгъваемия смартфон се очаква Huawei да покаже нова версия на електромобила Aito M9. Aito M9, съвместен проект със Seres, ще се отличава с петместно оформление вместо обявената по-рано шестместна конфигурация.

Aito M9 ще продължи да работи с HarmonyOS, собствената операционна система на Huawei. Той ще се възползва и от опита на компанията в областта на чиповете, сензорите LiDAR и технологията за лицево разпознаване.

С наближаването на събитието на 10 септември се засилва очакването за последните иновации на Huawei. Способността на компанията да държи подробностите в тайна подсказва, че тройният смартфон и новият Aito M9 ще бъдат революционни продукти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ ЩЕ ЧАКАМ

    1 0 Отговор
    ЧЕТВОРНО СГЪВАЕМИЯТ ТЕЛЕФОН - ПЪЛНА ГЛУПОСТ !
  • 2 Един от онези

    0 0 Отговор
    Несгъваем е напълно достатъчен, ако поддържа DEX - режим! Включваш го в дисплей, компютър, нотбук - каквот имаш и дисплея ти става достатъчно голям - другото са маркетинг трикове!