10 Септември, 2024 16:49 1 662 5

Подробно за новия Apple Watch

  • apple-
  • apple watch-
  • iphone-

Series 10 пpистига с по-голям дисплей

Подробно за новия Apple Watch  - 1

Apple представи новия Apple Watch Series 10 - значителен ъпгрейд, който въвежда по-голям дисплей, по-тънък дизайн, по-бързо зареждане и подобрени възможности за проследяване на здравето.

Series 10 разполага с най-големия дисплей от всички Apple Watch, като надминава дори Ultra 2. Този по-голям екран, съчетан с по-тънък дизайн, превръща Series 10 във визуално по-привлекателно и удобно устройство. Подобреният дисплей предлага по-голяма яснота и детайлност, което улеснява четенето на текст и преглеждането на съдържание.

Подробно за новия Apple Watch

Една от открояващите се характеристики на Series 10 е възможността за по-бързо зареждане. Часовникът вече може да достигне 80% само за 30 минути, което значително намалява времето за зареждане в сравнение с предишните поколения. Това позволява на потребителите бързо да презареждат часовника си през целия ден и да сведат до минимум времето за престой.

Series 10 се предлага в различни покрития, включително нов вариант от полиран алуминий в Jet Black. Освен това титаниевата версия предлага по-премиум усещане и е забележимо по-лека от предишните модели.

Подробно за новия Apple Watch

Проследяването на здравословното състояние остава ключов акцент в Series 10. Часовникът се отличава с подобрена водоустойчивост и нов дълбокомер за гмуркане, осигуряващ ценна информация за дейностите под вода. Функцията за откриване на сънна апнея е друго значително допълнение, което помага на потребителите да наблюдават моделите си на сън и да идентифицират потенциални здравословни проблеми.

Apple Watch Series 10 се захранва от чипа Apple S10, който разполага с 4-ядрен невронен двигател за подобрена производителност и ефективност. Series 10 е наличен за предварителна поръчка днес и ще бъде на разположение в магазините от 20 септември. Цените започват от 400 долара за модела с GPS и 500 долара за опцията GPS+Cellular.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И той ли

    8 1 Отговор
    е скъп кат последния айфон? А хваща ли светкавиците по време на гръмотевични бури? Ако ги фаща ще купя един за тъщата...
  • 2 Пешо Кюстендилецо

    6 2 Отговор
    Кви са тия пласмасари бе, я си носим рускио часовник Ракета - бетон, нема мръданье. Истински часовник, чака си, навива се, сичко как си требе. И бетон бръкам с него и пирони забивам, цела кочина сковах с Данчо Пръчо миналата година, нека каже кажем ли, с електрожен лепим, абе сичко. И бачка. Че ти носим некакви пласмасари къде продаваше а циганьето по сергиите едно време. Ба.
  • 3 Един

    3 5 Отговор
    Купувайте си руски часовници...те вървят най-бързо!
  • 4 Гост

    8 1 Отговор
    Кое му е новото??? Това е едно и също нещо вече 7ма година сигурно....

    Коментиран от #5

  • 5 Как кое му е новото

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Номер на серията, тази е 10, предишнат беше 9...