19 Септември, 2024 17:38 879

Вземи новите смартчасовници Huawei GT 5, D2 и Ultimate Green с безжични слушалки и HUAWEI Health+ от А1

  • смартчасовници-
  • huawei-
  • безжични слушалки-
  • а1

Избирай между новите смартчасовници на Huawei от сериите GT 5, D2 и Ultimate Green, поръчай сега и вземи в комплект с безжични слушалки и 3 месеца HUAWEI Health+, достъпни на лизинг за 24 месеца с план Unlimited Ultra от А1.

Вземи новите смартчасовници Huawei GT 5, D2 и Ultimate Green с безжични слушалки и HUAWEI Health+ от А1 - 1

До края на октомври най-новите смартчасовници на Huawei ще бъдат достъпни на лизинг за 24 месеца с план Unlimited от A1. Сред предлаганите устройства са модели от сериите Huawei GT 5, D2, както и Ultimate Green, като са достъпни в разнообразни размери и цветове на каишките. От 19 септември до 31 октомври потребителите, поръчали своите устройства от А1, ще ги получат заедно с безжични слушалки и 3 месеца безплатен достъп до услугата HUAWEI Health+. Освен това, избралите да закупят Huawei Watch D2, ще имат възможност за безплатна смяна на въздушната възглавница при нужда в рамките на 12 месеца от датата на покупка.

Ето и някои от ключовите характеристики на моделите:

Huawei GT 5

Huawei Watch GT 5 е най-новата серия смартчасовници на бранда, а за втора поредна година глобалните им посланици са Памела Райф и сър Мо Фара. Базовите GT5 модели идват с редица полезни функции като денонощен здравен анализ, голям избор от спортни режими, сред които иновативни режими за бягане и колоездене, както и до цели 2 седмици живот на батерията. Премиум моделите Huawei GT 5 Pro надграждат още повече тези възможности, добавяйки ЕКГ анализ, за да сте винаги в час със здравето си. Освен това устройствата предлагат и различни режими за професионален спорт, позволявайки ви да персонализирате тренировките си навсякъде и по всяко време. Huawei Watch GT5 Pro е достъпен в два размера на каишката – 46 mm и 42 mm, като по-малката версия се предлага в цветове White Ceramic и White Fluoroelastomer, а по-големият – Black Fluoroelastomer и Titanium.

Всички модели са съвместими с iOS и Android, а до края на месеца идват в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i, както и 3 месеца безплатно ползване на услугата HUAWEI Health+ при поръчка от А1. Huawei Watch GT5 Pro 46mm Titanium е достъпен на лизинг срещу 23,99 лева на месец с план Unlimited Ultra от А1, а Huawei GT5 41mm Gold Millanese срещу 10,50 лева на месец със същия план.

Huawei Watch Ultimate Green

Още един нов модел на Huawei, достъпен за предварителни поръчки от А1, е Huawei Watch Ultimate Green. Смартчасовникът е с корпус, изработен от аморфен метал и е снабден с 10 ATM стандарт за водоустойчивост, както и издръжливост до 100 метра под вода. Умният аксесоар е проектиран така, че да бъде едновременно изискано допълнение към всеки стил, но и свръх надежден помощник. Двуцветният дизайн на модела наподобява топка за голф, движеща се по зелено игрище, а приликата не е случайна. Устройството е снабдено с подобрени спортни функции, сред които над 15 000 голф курса, както и възможност за измерване на представянето по време на голф игра, включващо разстояние и траектория.

До края на октомври Huawei Ultimate Green Titanium също се предлага в комплект с безжични слушалки – Huawei FreeBuds Pro 3, както и 3 месеца безплатен достъп до услугата HUAWEI Health+. Моделът може да бъде поръчан предварително от А1 срещу 51,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Huawei Watch D2

Новият Huawei Watch D2 е с олекотен и елегантен дизайн, като едновременно изпълнява функцията на стилен аксесоар и полезен здравен асистент. Моделът е снабден с възможност за 24-часово амбулаторно наблюдение на кръвното налягане, както и комплексен здравен анализ. Благодарение на това, че смартчасовникът може да бъде постоянно на ръката на своя собственик, той позволява мониторинг на кръвното налягане, какъвто еднократно измерване в кабинет или у дома не биха могли да осигурят. Освен това устройството предлага и възможност за ЕКГ анализ и следене на съня. Новият модел вече поддържа и Bluetooth обаждания, което е изключително удобство за потребителите.

Huawei Watch D2 се предлага в цветовете Gold Leather и Black – подходящи както за господата, така и за дамите и може да бъде поръчан предварително от А1 на лизинг срещу 21,50 лева на месец с план Unlimited Ultra. В комплект с новия смартчасовник потребителите ще получат и слушалки Huawei FreeBuds 5i, безплатен достъп до услугата HUAWEI Health+ за 3 месеца, както и възможност за безплатна смяна на въздушната възглавница при нужда в рамките на 12 месеца от датата на покупка.

Повече информация за смартчасовниците, включени в кампанията, може да откриете онлайн на A1.bg.



Свързани новини