2 Октомври, 2024 15:36 578 1

Новият евтин iPhone пристига през 2025-та

  • apple-
  • iphone-
  • iphone se-
  • iphone 14

Липсата на Home бутон ще бъде най-голямата промяна

Новият евтин iPhone пристига през 2025-та - 1

Съобщава се, че Apple работи по нов iPhone SE, който се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на 2025 г. Това достъпно устройство ще бъде базирано на iPhone 14, като ще се отличава с модерен дизайн без Home бутон и ще включва технологията Face ID.

В допълнение към iPhone SE, Apple планира да пусне и два нови модела iPad Air. Тези модели вероятно ще разполагат с актуализирана версия на Magic Keyboard за по-добра функционалност и съвместимост.

Освен това Apple ще обнови своята линия Mac с обновени Mac minis, актуализирани MacBook Pro и iMac, захранвани с чип M4. Очаква се платформата M4 да се появи и в новите MacBook Air, Mac Studio и Mac Pro. Изглежда обаче, че актуализация на iPad Pro може да не се очаква през 2025 г., тъй като настоящият модел вече се счита за поколение напред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    2 0 Отговор
    "Face ID" - И кат са напийш, телефонът ти няма да те познае, бегай ги тия...