Last news in Fakti

6 Септември, 2022 15:54 6 848

Огнян Боюклиев пред ФАКТИ: Дадохме на концесия язовири и ги дадохме на тези с дебелите вратове (ВИДЕО)

  • огнян боюклиев-
  • новоднения-
  • карловско-
  • язовири-
  • концесия

Това което стана с наводненията в Карловско може да стане навсякъде в страната, защото няма държавно предприятие, което да се грижи и подържа коритата на реките и състоянието на язовирите

Огнян Боюклиев пред ФАКТИ: Дадохме на концесия язовири и ги дадохме на тези с дебелите вратове (ВИДЕО) - 1

Дадохме на концесия язовири и ги дадохме на тези с дебелите вратове, а на всякъде на запад тази инфраструктура е държавна. Сега собствениците искат да гледат риба в тези водохранилища, а за това водата трябва да е до горе, така че напояването отиде на кино. Това обяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ доц. Огнян Боюклиев, кандидат-депутат от Партия на непартийните кандидати.

Това което стана с наводненията в Карловско може да стане навсякъде в страната, защото няма държавно предприятие, което да се грижи и подържа коритата на реките и състоянието на язовирите, категоричен бе той.

Аз съм за приватизацията, но има дейности, които не могат да бъдат други, освен държавни.

Пътните маши няма да свършат работа при последствията от наводненията, няма техника, няма специалисти, всичко е ликвидирано.

В напоителни системи е пълно с калинки, не може да вземеш една счетоводителка, а да уволниш инженер с 30 годишен стаж. Това е безобразие!, възмути се Боюклиев.

На въпрос: Ще има ли правителство след изборите той отговори: Не знам, ние сме реалисти, каквито възможности имаме ги поставяме на масата, искаме да бъдем коректив.