Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 16:04 5 465 56

Методи Андреев пред ФАКТИ: Като слушам как говорят ГЕРБ, все едно слушам БСП от началото на 90-те ВИДЕО

  • методи андреев-
  • герб-
  • борисов-
  • живков-
  • бкп-
  • бсп-
  • парламент

Борисов изключително много, че дори и в простотиите си, заприлича на Живков, казва той

Сегашната ситуация в България е много подобна на тази, която бе след 10 ноември. Като слушам как говорят ГЕРБ, все едно слушам БСП от началото на 90-те. Говоря за онова БСП, което пазеше със зъби и нокти своята номенклатура, офицерите от ДС, интересите на своите стопански ръководители. Същото виждаме и сега с ГЕРБ. Борисов изключително много, че дори и в простотиите си, заприлича на Живков. Като го гледам вече си мисля дали не е незаконен син на Живков. Толкова много прилича на Живков – по маниер, по начин на говорене, по дебелашки шеги, по популизъм. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ доц. д-р Методи Андреев, общественик и бивш депутат.

„След промените хората какво искаха. Искаха демокрация и справедливост. Справедливост не получихме, защото предпочетохме мирния преход. Да няма осъдени престъпници от БКП. Това бе идеята“, добави той.

„В БКП все пак имаше хора, които да кажат, че царят е гол и да поискат оставката на Живков. В ГЕРБ няма хора като Петър Младенов и Андрей Луканов, които да кажат: „Бойко Борисов вече не става!“ Ако искаме да бъдем модерна партия, този човек вече не е за нас. И понеже тогава, след 1989 година хората не получиха справедливост, държавата започна да се разкапва, да се разграбва. Институциите се разпадаха, но особено при ГЕРБ. Тогава имаше една институция – Кралят Слънце. Той даваше, вземаше, нареждаше, слагаше и махаше. Сега хората какво искат. Искат промяна и реформи“, добави Методи Андреев.

„Последната щуротия, която направи общината. Даде 17 млн. лева, за да пренаредят паветата пред Народното събрание. Това са около 2000 квадратни метра. 8750 лева на квадратен метър струва това. Само да пренаредят паветата. Няма как да го нарека това освен пладнешки обир. Излиза вчера Деси Атанасова и обяснява, че няма доказателства. Разбирате ли каква Гьобелсова пропаганда лъха от тези от ГЕРБ. Доказателства има, няма прокуратура“, каза още Андреев.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРСКИ

    50 13 Отговор
    Ами герб и бсп са от едно котило точно те откраднаха парите и станаха капиталисти !!!!!!!!!!
  • 2 чико

    25 22 Отговор
    И защо ГИ ручахме жабетата ? След Бойковото управление народа мечтае за Живковото време . За същите 12 години Орбан дава 33000 евро за трето дете и ШЕСТ години майчинство . А у нас ?

    Коментиран от #6, #15

  • 3 ГЕРБ=БСП=ДПС

    48 13 Отговор
    Нищо ново не ми казва Андреев. За мен 80% от ГЕРБаджиите са пребоядисани КОМУНИСТО-БЕСЕПАР или техни синиве, дъщери, внуци, правнуци ...

    Коментиран от #10

  • 4 О бкп в началото на

    8 5 Отговор
    81 година 😄😃😂😁😀😊☺😅😆
  • 5 Лошият дъх

    19 27 Отговор
    Прибери се в Перущица,да си гледаш старините и си сложи протези.Парламентът ще гледаш през макарон.
  • 6 Аз лично

    19 21 Отговор

    До коментар #2 от "чико":

    Не познавам никой, който да мечтае за байтошовата мизерия. Ще ми бъде интересно да видя такова изкопаемо...

    Коментиран от #12, #29

  • 7 Токсик

    29 19 Отговор
    Герб за 12 години безчинства нанесе тотален погром над държавата и всички нейни институции, от който няма да можем да се възстановим следващите 12 години, за да се върнем поне там където бяхме. Основен принос за това имат психодесните на Христо Иванов, които направиха преврат на Орешарски, за да върнат Борисов на бял кон и Иванов да му стане вицепремиер.
  • 8 Бонев

    29 9 Отговор
    Га яде кюфтетата 2години като депутат на ГЕРБ мъц не каза.
  • 9 Сатана Z

    15 18 Отговор
    ГЕРБавите кокошкари начело с мазния Токио крадат павета ,а прост Киро краде газ.Кой за каквото е учил.
  • 10 да кажа

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Има нещо общо между тези партии, да. Но не и това, което си написал. И в трите партии са наясно какво е парламентаризма, как се коват законите, каква е отговорността пред избирателите, и още много. Безусловно са много различни, различни са избирателите им, различни са пътищата по които вървят, но крайната точка за всички е една - добруването на хората и стабилна държава. И за мен, обединяването, трябва да е между тях, за да респектират тези младежи, които и идея си нямат от политика.
  • 11 пешо

    20 5 Отговор
    методи ,в герб все беше на амбразурата да защитаваш мутрата
  • 12 бобо

    28 17 Отговор

    До коментар #6 от "Аз лично":

    При "байтошовата мизерия" България беше на 27 място в света по икономическо развитие, с добро образование и здраеопазване. През това време бяха пострени всички обекти - АЕЦ, тец-ове, язовири, заводи, мостове, виадукти и како ли не още! Никакво сравнение не може да става между Борисов и Живков, първият мисли само за собствените си чекмеджета, докато Живков беше социалноотговорен ръководител. Учете съвременна българска история.

    Коментиран от #23

  • 13 НЯКОЙ

    25 15 Отговор
    Като слушах веднъж Живков сериозно си помислих, че човекът малко се е почерпил, но никога не съм чул да използва цинизми, като ПРОСТИЯ от Банкя! Извинявай Банкя, чух ви когато арестуваха Борисов, че имаше фойерверки при вас - явно и вие не харесвате ПРОСТИЯ! Наблягам на ПРОСТИЯ, защото ПРОСТИТЕ съратници на Борисов наричат интелигентния и образован Кирил Петков "прост"! Само исках да изясня КОЙ всъщност е ПРОСТ!

    Коментиран от #34, #37, #38

  • 14 Летописец

    13 8 Отговор
    Драги , Методиев ! Точно към 90те БСП беше много толерантна към мненията на другите партии . Нещо противоположно на авторитаризма на Боко , който едностранно окупира медиите ни в полза на ...Саш и Турция . И те още не са почистени .
  • 15 Песимист

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "чико":

    Ако е така в България,трябва да работим само за тъмно лилавите,ще е рай за тях...
  • 16 Клошар

    11 3 Отговор
    Кой беше тоя?
  • 17 Медик

    12 6 Отговор
    Предател
  • 18 Бау

    13 11 Отговор
    Ясно е че крадливите в лицето на ГЕРБ няма да се разграничат нито от лидера, нито от манталитета на върхушката която бе узурпирала страната. Нито в Унгария нито в Словения или където и да било прокуратурата не би допуснала да има сигнали, които да маскира като "недостоверни". Огледайте скъпите квартали на големите ни градове и се запитайте има ли достатъчно доказателства или не за неплатени данъци или незаконни доходи!?
    Докато ГЕРБ=Каскет все така ще е!!! Гласувайте за ГЕРБ и чакайте да ви цъфнат...магистралите
  • 19 СЗО

    7 10 Отговор
    Накрая Боко и ще си отиде като Живков. Сам в Банкя, с един чифт чорапи.
  • 20 Вярно е

    9 7 Отговор
    България не получи своя преход. Всички се спасиха благодарение на Европа. Всички останаха и си запазиха парите и властта. Безкръвен преход. Къде има такова нещо? При румънците ли? При гърците ли? При поляците ли? Видя се как си пазят властта, както псета кокалите си. Видя се как всички в глутница се обединиха и свалиха ПП, вижда се как са се обединили и днес срещу тях. Всички в един тон лаят, като бесни псета, от герб през възраждане до бсп. Под пагоните на генералите на мафията Радев Янев и други в сянка олигарси.
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    ИНТЕРЕСА клати ФЕСА защото ПОЛИТИЦИТЕ не МИСЛЯТ за БГ НАРОД
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 политнекоректен

    9 9 Отговор
    Голям срам! И тоя пак ГЕРБ, та ГЕРБ, Бойко та Бойко! А бе вие друга песен не знаете ли? ПП и "Изоглавената коалиция на гладните и желаещите" унищожиха държавата, а вие още плачете на чужди гробове!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Методи не се прави на ......

    9 3 Отговор
    и ти беше депутат на Борисов, не те ли е срам?
  • 27 Анонимен

    8 2 Отговор
    Много бързо забравяш че беше депутат от ГЕРБ
  • 28 епъ

    4 1 Отговор
    Комунисти от мутренските времена. Нищо не е научено, нищо не е забравено.
  • 29 чико

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Аз лично":

    МИЗЕРИЯ е когато масово хора и с образование РОВЯТ в кофите - това до 89 г. го НЯМАШЕ . БЯХМЕ стигнали близо ДЕВЕТ милиона сега 6.5 мил. . Може още да се изброява , не че нямаше и лоши неща , но сегашното НЕ е живот за 70-80% от народа . Явно си млад човек и вярваш на пропагандата . Бъди здрав .
  • 30 Георги

    8 6 Отговор
    Всеки ден аз се убеждавам че само ние сме си виновни.Борисов си го избирахме и му се радвахме на тъпия хумор и на простшките изказвания но той заеднно със мутрите и олигарсите опоскаха милярди а народа го подкрепяше.Преди това обаче задколисието направи така че нормалните хора да се откажат от гласуване защото няма за кой.Всеки идва на власт и после може да се отдаде на творческа дългааа почивка.Затова такива като мен само псуваме и не ни интересува кой ще дойде да ни управлява защото не виждаме изход.А Европа как се правеше че невижда кражбите на ГЕРБ и как завзеха дори съда и прокуратурата за да няма вече никаква оправия
  • 31 Ха ха

    6 2 Отговор
    Безобразен нахалник.безделник
  • 32 Реалиста

    5 5 Отговор
    Този Андреев нещо ми се губи, да каже на чия стра стои, чака удобният момент да се прикачи към победителите.Да ама няма такъв, да сравняваш Герб мутренска крадлива партия и БСП 140 годишна Партия на обикновените и бедни хора, просто е нагло !
  • 33 Цървул

    9 3 Отговор
    Като слушам сега Методи Андреев, все едно слушам Миодраг Иванов,Весо Парцала и Шкумбата преди 89-та..
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Човек от народа

    3 3 Отговор
    Премеира треба да е ем тарикат, ем хитрец, ем бабаит!

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 шах

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "НЯКОЙ":

    Ми той и Петков е с родители бивши комуняги .
  • 39 мммда

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "Човек от народа":

    Ха-ха Да
    Не само мушангии като последните двама тарикати Асен и Кирчо. Треба и бухалка
  • 40 Факт

    9 3 Отговор
    Последната щуротия, която направи общината. Даде 17 млн. лева, за да пренаредят паветата пред Народното събрание. Това са около 2000 квадратни метра. 8750 лева на квадратен метър струва това. Само да пренаредят паветата. Няма как да го нарека това освен пладнешки обир. Излиза вчера Деси Атанасова и обяснява, че няма доказателства. Разбирате ли каква Гьобелсова пропаганда лъха от тези от ГЕРБ. Доказателства има, няма прокуратура

    Коментиран от #43

  • 41 На троловете

    7 3 Отговор
    От Герб истината хич не им харесва
  • 42 Драго

    4 4 Отговор
    човекът страда от деменция, до скоро беше депутат от ГЕРБ....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 И още

    5 2 Отговор
    един нарекъл се демократ! И една сган, която чува, каквото иска да чуе! А дали е така...кой, кой да му каже :)
  • 45 Абе

    6 2 Отговор
    Методи и ти си една палачинка.
    Отврат сте бе хора.С това дрънкане на глупости превърнахте
    Държавата нс лудница и клюкарница
  • 46 Олег

    7 1 Отговор
    И аз съм мислил по въпроса дали не е син на Живков. Все пак резиденцията му беше в Банки. А и много прилича на него.
  • 47 Глад

    2 5 Отговор
    Ти пък откъде изплува, що простотии говориш. Не ходиш ли сега до магазина. От две години и кусур Бойко не управлява и всичко е хаос. Шири се престъпност.

    Коментиран от #53

  • 48 Никой

    2 0 Отговор
    Охранителя на Т.Ж. Сикаджията,циркаджията и простака на нацията.Пребоядисаните евроатлантици.БКП 2. ГЕРБ лелки.
  • 49 Мисирко

    0 2 Отговор
    Методи съвсем изкуфя. Забравил е кой беше, но иска отново да се предложи. Деменция, като председател на комисията по досиетата на ДС...
  • 50 Монтьор на немски коли

    0 2 Отговор
    Андреев , Андреев.....много си зле . АМА МНОГО !!!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ламбо

    0 0 Отговор
    Ей келеш я да не обиждаш бай Тошо , боко не може да му се сложи и на малкото пръстче .
  • 53 Ламбо

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Глад":

    Гладен си защото те мързи , утре ще има кебапчета от боко , гледай да си продадеш гласа за поне пет кебапчета .
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Маринов

    0 0 Отговор
    Андреев, Я се ОСЪЗНАЙ и като ОБЩИНСКА КЛЮКАРКА спри да Говориш ИЗМИШЛЮТИНИ и МАНИПУЛИРАШ Младите!
    Абе Живков след 10 Ноември ИЗОБЩО не бе на Дневен ред, какви са тези твой ВИДЕНИЯ!
  • 56 така де

    0 0 Отговор
    То си е едно и също:
    БСП управляваше прокуратурата,
    тя управляваше мутрите,
    те от своя страна управляваха ГЕРБ,
    който управляваше и сега още управлява държавата.
    /това са простички уравнения/