Last news in Fakti

4 Януари, 2024 16:22 2 448 21

Пламен Данаилов пред ФАКТИ: Има Слухове, че ПП-ДБ преговарят с ГЕРБ за управлението на София (ВИДЕО)

  • пламен данаилов-
  • председател-
  • сос-
  • управление

Към нас от ИТН никой не се е обърнал за съгласие по този въпрос, затова не мога да кажа, дали това са спекулации

Пламен Данаилов пред ФАКТИ: Има Слухове, че ПП-ДБ преговарят с ГЕРБ за управлението на София (ВИДЕО) - 1

Казусът за София се заплита още от лошото говорене преди изборите. Трябва да се знае, че един човек, когато се захваща с политика всичко, което каже в публичното пространство ще му тежи и винаги ще му бъде припомняно. Острото противопоставяне, което беше преди изборите за кмет на столицата не само, че не намалява, а се засилва. Сблъсъкът между конкурентните партии продължава със страшна сила. От друга страна „Спаси София“ се бяха насочили към взаимодействие с БСП и мисля, че бяха много близко до съгласие, но преди да бъдат изненадани с нарязването на паметника на Съветската армия. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Пламен Данаилов, общински съветник от ИТН в СОС.

Хубаво е да поддържаме някакви нормални взаимоотношения с Руската държава, защото там се пазят най-много документи за България и не е лошо някога да имаме достъп до тях, а със събарянето на Паметника сами си отрязваме пътя. Не трябва да се държим поклоннически, а да отстояваме нашите интереси.

Носят се слухове, че в момента има преговори за сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ за управлението на София. Ако Борисов Бонев спази обещанието си, че при договорка с ГЕРБ ще напусне СОС, то ПП-ДБ и ГЕРБ ще имат 29 общински съветници, а решенията там се взимат с 31 съветници, което значи, че ще търсят подкрепата на още някоя общинска група. Това също бави избора по председател на СОС. Към нас от ИТН никой не се е обърнал за съгласие по този въпрос, затова не мога да кажа, дали това са спекулации.

Какво още каза пред ФАКТИ Пламен Данаилов вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    7 3 Отговор
    Пеевски спешно прави нова сглобка в София след като Доган му би къча.
  • 2 Любо

    13 7 Отговор
    Има слухове, че неофашистите от ПП и ДБ заедно с еничарите от Герб и ДПС са едно и също нещо, още откакто отдавна дебаркираха на плажа на Росенец и пиха турско кафенце.

    Коментиран от #5

  • 3 Дедо Пене

    10 10 Отговор
    Разбойниците-комунисти на Сталин ограбили златото на България са задигнали и архива на държавата с цел да я лишат от история и държавност!!! ТОВА Е ОГРОМНО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а ние сега ще им правим мили очи видите ли за да ни бъдат правени копия от ограбения архив. Тази пасмина-имаща се за империя трябва да бъде унищожена и на нейно място сътворена една нова Русия - НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!!!
  • 4 О хоооо

    10 4 Отговор
    Е не се и съмнявам, че и там ще се сглобят. Ще попилеят и столицата. Ще ограбят и каквото вече няма. Всички политици, от всяко ниво толкова безочливо и нагло действат, че на хората им писва.
  • 5 Клети неграмотни копейки

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "Любо":

    Съвсем не са слухове обаче, че пуделчетата на кондукторката мирофановна са с IQ не по високо от стайна температура.
  • 6 Софийски

    3 6 Отговор
    На никой от сглобката не му се е ходило до нужника, за да се обърне към теб или който и да е от ИТН или в..зраждане
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дом

    6 2 Отговор
    Супер. Това е края на Терзиев. Така шанса му за втори мандат е НУЛА. А колаиционната шайка ППДБ-ГЕРБ-ДПС съвсем ще светне и ще отвори очите на такива, като мен, които бяхме излъгани.

    Да се взимат!
  • 10 Комуниста

    2 3 Отговор
    А с кого да преговаря с Копейкин ли .
  • 11 Този

    1 2 Отговор
    икономист - чалгар е една м и ж и т у р к а , сложена за агент да насочва информация към националния предател Радев. Преди избори всеки може да си говори каквото иска, то е за употреба на собствения електорат, но когато вече си избран, трябва да работиш не са своята партия, а за всички софиянци. Това го каза Терзиев. И той наистина работи, за разлика от к р е т е н и т е на ИТН, Възраждане и БСП в СОС.
  • 12 инж. Ганчо Илков

    4 2 Отговор
    В Политиката не се правят Коментари по Слухове. Един Политически Проект създаден от Шоумен не представлява Интерес по простата причина, че такъв Проект няма дефинирани Реформи които да заслужават Парламентарна Подкрепа. Подобни Проекти нямат Личности с Духовно възприети Демократични Принципи и с Функционална Грамотност. Лидерите им преследват Комерсиални Интереси представляващи Постъпления от Дарители и Държавна Партийна Субсидия. Всеки Депутат влязъл в Парламента чрез подобен Проект внася по Сметката на Лидера своята Лепта. Така Държавна Политика не се прави. Подобните Политически Проекти деформират Народният Вот и унищожават Доверието пред Демократичната Общност.
  • 13 НАБЛЮДАТЕЛ

    3 2 Отговор
    50 години комуномаймуняците пускаха слухове, че живеем в най богатия, благороден и перспективен строй /ДС, опашки за елементарни стоки, изгонени хора от селата и нискотарифна промишленост изостанала с 50 години от света/ И на тая издънка на тъп и крадлив комунистически род се дава гласност. Нещата не само са сбъркани, те просто са деградирали , от 3 години - тотално
  • 14 И т.н.

    1 1 Отговор
    Това е тоя убавец.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Станчо

    0 1 Отговор
    Тоя пък чакал някой да му иска съгласието, ама убавец.
  • 17 Какви слухове,

    0 0 Отговор
    те нямат друг ход.
  • 18 Виктор

    0 0 Отговор
    Те са фурнаджийски лопати, нищо чудно
  • 19 Илия

    0 0 Отговор
    Добюутро! Тия от ПП-ДБ простооооо
  • 20 Юлия

    0 0 Отговор
    Nе ме учудва, и това, тъй като във всеки слух има и истина
  • 21 Скандално уволнена от БНР

    0 0 Отговор
    Натурлна глупост като натурален цят на косата ли?