Last news in Fakti

18 Януари, 2024 14:59 2 542 17

Гроздан Караджов пред ФАКТИ: Как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки ВИДЕО

  • гроздан караджов-
  • асен василев-
  • сделка-
  • имот-
  • апартамент-
  • герб-
  • пп-дб

И сега се чудим защо българите не искат да гласуват. За кого да гласуват като виждат, че Асен Василев и Даниел Лорер влизат в политиката, за да купят евтини имоти

Гроздан Караджов пред ФАКТИ: Как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки ВИДЕО - 1
Снимка: ФАКТИ

Трябва да си отговорим на въпроса как винаги на хора от висшия държавен апарат се случват тези сладки имотни сделки. Трябва да си отговори на въпроса как тези покупко-продажби на имоти се случват без да се мине без услугите на брокер или брокерска агенция. И сега се чудим защо българите не искат да гласуват. За кого да гласуват като виждат, че Асен Василев и Даниел Лорер влизат в политиката, за да купят евтини имоти.

Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Гроздан Караджов.

Той посочи, че всичко това трябва да се разследва от КПКОНПИ и прокуратурата. Гроздан Караджов посочи, че Управителният съвет на АПИ може да свали комисионната, плащана за винетките от 7% на 3%. Не е нужен закон, посочи политикът.

Какво каза още Гроздан Караджов за ситуацията в страната вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ето така

    20 0 Отговор
    - Разбрах, че търсите нов счетоводител!
    - И стария го търсим!
  • 2 Румен Американеца

    33 3 Отговор
    То е ясно, че тези от висшия държавен апарат са там за да се облагодетелстват. Лошото е че 99% от народонаселението, ако са на тяхно място биха действали по абсолютно същия начин
  • 3 Абе

    24 13 Отговор
    Този е един от най големите шарлатани на прехода Бил в различни партии Единственото което му е в главата ден и нощ е далаверата Точно той да дава акъл за морал е върха на наглостта Всички до един от.руските партии са такива Все едно една майка ги е раждала Нагли подли предатели далавераджии и преди всичко простаци!
  • 4 Караджов

    19 23 Отговор
    беше изгонен от Костов за корупция. Страшно некадърна личност, в момента употребявана от Радев. Няма никакви далавери за имотите на Василев и Лорер. Сделките са направени преди да са в политиката, направен е огромен ремонт, и като собственици могат да си купуват и продават каквото си искат. Всичко е декларирано, единствено е заплатено на доносници да разпространяват лъжливи новини.

    Коментиран от #6

  • 5 Феликс Дж

    14 4 Отговор
    Каква неприкрита завист струи от авера на бате иван кост off.
  • 6 Лост

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Караджов":

    Колко пък голям да е ремонта,че от 300000 да стане 1600000 хиляди?
  • 7 ХХХХ

    3 3 Отговор
    Ето истински пример. Продавача продава на купувача жилище за 100000 лева, по действителен случай и като не е платежоспособен да погаси кредита идва ЧСИ и му взема жилището, и лично казано от човека. Успях с връзки в моят роден край на пъпа на града на безценица да купя жилище на дъщеря си, а с остатъка е купил у мвр икономическа полиция, Но.. Е имал роднина в комисията и така са успели, случаят е от 10 години и нещо. И много подобни случаи, нищо, че за тях комунистите сме луди и много обидни думи, луд човек сме. И затова ни крадат, явно по жиците отгоре следят и удрят жертвата си, чрез пускане на черният звят кюпека и ни съдра кожата, по лекари и тъй като всичко е корумпе не ни се занимава с правосъдие мвр и сие
  • 8 нннн

    20 0 Отговор
    Защото хората от висшия държавен апарат са безнаказани. Няма осъдени за далавери.
  • 9 ...

    10 2 Отговор
    Това са думи на сталинисти. Ще ви вкарам в лудница, ще ви вкарам в мевере, и кое е променено в България, нищо. Всичко си върви по старому, заплахи, терор, а и няма, кой да ви чуе, хората не искат милосърдие, но искат малко качеството им на живот да се подобри, но едва ли, не съм оптимист, може би ще се случи, но горе, като навършат 90 години, а това скоро няма да е, и пп и те излязоха едни с бай петковците, един бонбон не почерпиха, цънцари са бкп дс.
  • 10 Катинара

    13 2 Отговор
    Наглеца ни учи на морал с лекция от Рим! Иска пак и пак, ако има лемури да му дават
  • 11 инж. Ганчо Илков

    6 4 Отговор
    Караджов се чуди, как Хора от Елита се снабдяват със Скъпи Имоти. Много просто. Хората от Елита са Лидерите на Политическите Проекти. В момента, Проектите: ГЕРБ, ПП - ДБ, ДПС, реагираха професионално - макар и плахо, те създадоха Правителство на Суверена /Парламентарното Мнозинство/. С Активното Съдействие на Дарителите Олигарси и с Държавната Партийна Субсидия, без ангажименти към липсващата Членска Маса, тези Хора от Елита нямат Проблеми с придобиването на Скъпи Имоти. С придобитите от Дарители и Субсидия средства, те си изплащат Ипотечните Кредити. Ангажимента по тях, е да обслужват своите Дарители с Обществени Поръчки. Гласуването в Изборите е чрез покупка на гласове, което се организира от Дарителите. Този Сценарии е защитен от Действащата Конституция. Така, че всичко е Законно. Съдебната Система Регистрира Политическите Проекти. Статистиката показва Степента на Нарастването на Даренията по време на Изборната Кампания. Пристрастените Институции мълчат и беззействат, защото част от Средствата отиват в тях. Кои са Идолите на Пристрастените Институции. Това са Лидерите на Политическите Проекти /Президента; Борисов; Нинова; Костадинов; Доган и Пеевски; Кирил Петков с Асен Василев; Шоумена Слави. Вижте в Статистиката с какви Имоти Разполагат/.
  • 12 Мдаа

    4 3 Отговор
    така е, я гледайте копейката какъв палат си е направил за без пари и оня синът на 💦💦💦 апартамент си купи за без пари хихихи.
  • 13 Сатана Z

    9 1 Отговор
    Г-н Караджов ,тези не са от държавният апарат.
    Тези са висши партийни функционери,което ги прави безнаказани за разлика от тези в държавния апарат
  • 14 А нещо

    2 6 Отговор
    за имотите на мини4урков няма ли да извади тоя.
  • 15 Айде

    4 3 Отговор
    Точно този първо трябва да обясни как с данъците си е купил електрическия мерцедес! Наглец!
  • 16 М3 голд

    1 0 Отговор
    Какви 7%, какви 3%? Хартиените винетки трябва да се изработват от печатницата на БНБ, и да се разпределят за продажба на КПП на страната. Там и във вътрешността, трябва да работят електронните винетки, които да се контролират от държавните структури. За организация по продажби, обработка на информацията, ползване на набраните средства да е от АПИ. И никакви баснословни суми и роднински и приятелски уреждания. Още помним как Мария Габриел уреди майка си за представител на ваксини против ковит.
  • 17 НАГЛОСТА

    1 1 Отговор
    А ти човече малко , не бъркаш ли и ти в кацата с мед?
    Всички гребете ЯКО! Но ти си от така наречените шушумиги , които сте слуги на истинските играчи! Продължавай , по красив няма да станеш!