Last news in Fakti

25 Януари, 2024 14:35 4 638 11

Гюнер Тахир пред ФАКТИ: Един от тези, които най-много се възползваха от Иван Гешев, беше Делян Пеевски (ВИДЕО)

  • гюнер-
  • тахир-
  • дпс-
  • гешев-
  • пеевски-
  • доган-
  • борисов

Пеевски плаща заплатите на областните председатели на ДПС лично, казва гостът

Гюнер Тахир пред ФАКТИ: Един от тези, които най-много се възползваха от Иван Гешев, беше Делян Пеевски (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Един от тези, които най-много се възползваха от Иван Гешев, беше Делян Пеевски. Нека да не забравяме ролята на Гешев като главен прокурор. Нека да си припомним и КТБ, където изгря звездата на Гешев. Какво стана с КТБ, къде е разследавнето, какво се случи там - явно няма никакво значение. Какво се случи с Пеевски и участието във фирмите, които са имали отношения с КТБ. И след това кога видяхме Гешев... Кога се за говори пак за Гешев. Когато президентът върна неговата кандидатура за главен прокурор. Видяхме какво стана. След като Гешев си свърши работата, след като Пеевски го използва, видяхме колко лесно бе махнат. В момента, в който си свърши работата, вече не бе нужен. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Гюнер Тахир, един от учредителите на ДПС.

„Колко време ще се търпи това положение, в което Пеевски да казва какво да става в тази държава. Всички видяхме пред последната седмица по отношение на Правилника за работата на Народното събрание как беше променен по инициатива на Пеевски, за да не може „Възраждане“ да оглави комисията за надзор на специалните служби. Все едно като правиха Правилника да не би да не знаеха, че ще дойоде момент, в който „Възраждане“ трябва да оглави комисията. Все едно „Възраждане“ не е част от българския парламент. Пеевски предложи, веднага Борисов го подкрепи, а ПП и ДБ станахи придружни“, добави гостът.

„Пеевски плаща заплатите на областните председатели на ДПС лично. Затова изведнъж заваля лавина от предложения той да стане предсетдатерл на ДПС. Защо не видяхме това за Джевджет Чакъров. Ня някого това направи ли му впечатление. Доган го обяви, но предложения от структурите да имаше…“, каза още Тахир.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 помаци

    24 2 Отговор
    кръвосмешението ви личи на всички
  • 2 Българин

    37 2 Отговор
    вместо шиши да е в СЦЗ, той управлява държавата и май ще я и закрие. Те с тиквун се гордеят с постиженията си намагнитен и държан за намагнитване, т.е. послушни кучета
  • 3 Сатана Z

    33 0 Отговор
    Нищо не се е променило в БГ от Освобождението през 1878 досега .Турците управляват раята с помощта на подлоги като това нещо пеефски
  • 4 Жалки

    3 27 Отговор
    От вчера когато Шиши изкара кирливите ризи на президента Изкочи цялото ДС войнство русофили Че чак турци изхвърлени от дпс изкараха от нафталина Ще се побъркат забравиха главния враг Бойко
    Цялата медийна пропаганда е насочена срещу Пеевски Само дето ония не е ББ брутален безкруполен русофоб е!!! Единственото което повтарят враговете му е едно и също Като папагали ..магнитски магнитски Без да им мине на ум Че ако трябва Янките ще го изкарат от този фалшив списък.
    Никакъв друг аргумент факти доказателства НЯМАТ!!! На колене са поставени от Шиши пеевски

    Коментиран от #8, #10, #11

  • 5 Красимир Петров

    18 0 Отговор
    Мафиотската структура ДПС винаги е диктувала управлението на България.
  • 6 Делян е господар на държавата...

    12 0 Отговор
    Много ме кефи... всички председателчета и членове на разни курници могат разбиращо пред него. Проблема е, че е пълно с дебили
  • 7 Кирчо наивния

    19 0 Отговор
    докаде сме е докарали едно дебилно прасе да прави парламента на кочина. Медиите му да показват този примат всеки ден. Ужас и гадост. Срам и позор.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жалък

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жалки":

    безрод Ник.Даже няма да се обоснова ,щото ми се гади от такива