Last news in Fakti

28 Май, 2024 15:02 2 085 21

Борис Иванов пред ФАКТИ: В България управляващите са силно зависими (ВИДЕО)

  • борис-
  • иванов-
  • левицата-
  • украйна-
  • макрон-
  • нато-
  • русия

На конфликта в Украйна у нас вече се гледа като на злободневна тема, а там се води война, казва гостът

Борис Иванов пред ФАКТИ: В България управляващите са силно зависими (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

На конфликта в Украйна у нас вече се гледа като на злободневна тема, а там се води война, това е война. И сега ни се дават като примери, че имаме индустриален ръст, който се базира и на производството и продажбата на оръжие. Индустрията бележи ръст и това е така, но аз не мога да се гордея с това. Вижте, темата за участие на войски на НАТО в Украйна е на масата от месеци, след като френският президент Макрон го казва преди известно време. Макрон е президент на Франция и едва ли казва нещо случайно на официални събития. Опасявам се, че България и държавите, които имат интерес от продължаването на този конфликт - от стимулирането, ако щете на оръжейния бизнес, до безпринципното противопоставяне на Русия в някои отношения, ще направят всичко възможно да въвлекат колкото се може повече държави като активни участници в този конфликт. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Борис Иванов от „Левицата“.

„Става въпрос не само за такива държави, които официално изнасят оръжие, които изнасят бронетранспортьори, които участват с оръжие, с логистика, дори и ако щете с разполагането на допълнителни американския войски в България и така нататък. Ето от това се притеснявам, че в България е възможно това, защото управляващите са силно зависими. Те са зависими и затова са лесно податливи на тези чужди интереси. Това е един парадокс. Гласуват българските хора за десните, но после политическото представителство получават интересите на други държави, а не на хората, които са ги подкрепили“, добави Иванов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    8 28 Отговор
    В България управляващите са силно зависими от руснаците. Станали са им слуги
    като Радев.

    Коментиран от #4, #7, #14

  • 2 Овчеландия

    24 1 Отговор
    България е дистанционно управлявана, защото гражданите ѝ са тъпи да избират Бойко или Киро, а останалите се правят, че това не ги засяга и не гласуват. Кой е виновен?
  • 3 2963

    15 1 Отговор
    Като са зависими управляващите ни за какво са ни такива? За да ги държат за т.....те и да ги командват отвън, а те да правят каквото им разпоредят ли? Тогава те не управляват в интерес на народа и държавата, а в чужд интерес. Значи е време да ги изгоним и да сложим такива хора, които са независими. Това става на избори и то при масово гласуване. 9-ти юни е близо.

    Коментиран от #6

  • 4 2963

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Пак евро-атлантически манипулации. БГ управляващите, чеса зависими не е тайна за никого, но не към Русия а към америкосите. Така, че хайде малко по сериозно. Вече подценявате народа и го равнявате до планктон. БГ народът е мъдър и на 9-ти юни ще ви покаже кой е шефа. БГ народът е работодателя, а всички политици и народни представители сте негови sлуги. Не е ли така ? Поправете ме, ако нещо съм объркал.
  • 5 Баце

    17 3 Отговор
    Еми да това и кучетата пред блока го знаят. И народа спи докато може да ходи на почивка до Гърция и на СПА. Но изведнъж ще се събудим със сирени и бомби и тогава ще се усетим накъде ни водят нашите "мъдри" управляващи. А всички които ги подкрепят знайно или незнайно са съучастници.
  • 6 Ъъъъ

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "2963":

    то независими няма.

    Коментиран от #8

  • 7 😂😂😂Зеления НАРКОМАН

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Трай, бе КРАВАРСКА ПОД-ЛОГО.
    Абе и аз съм същия, като теб.😂😂😂
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Град Козлодуй

    10 0 Отговор
    Няма независима власт Политик а и Всяка Власт е Борч
    Който се Връща с Лихвите
  • 10 Бамбука

    7 0 Отговор
    Управляващите муцуни са като двуликия Янус. Пари от изток, задник на запад.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кой е пък тоя зловредник?

    3 7 Отговор
    Колко му плащат кремълските блатници?

    Коментиран от #16

  • 13 Да отида

    2 2 Отговор
    и аз при Лили Маринкова да се словоизлея.
  • 14 Пак

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Си прекалил с пуканицата таз сутрин . Пиши , като изтрезнееш
  • 15 2963

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ъъъъ":

    Те са пред очите ти, но както казах ти си сляп. Какво има да казвам? Не са сглобката, не са и турската етническа партия, тогава кой остава? Ето ти и един жокер не са били никога до сега в реалната власт нито сами, нито в коалиции и сглобки. Не мога да повярвам, че сте толкова елементарни и не ги виждате, ама така е когато сте манипулирани до степен полиране на мозъчни гънки и от там в невъзможност от елементарно разсъждение. До така степен е закърняло мисленето ви, че сте стигнали до етап "Кажи кои са".

    Коментиран от #19

  • 16 БСП в Бунището

    4 5 Отговор

    До коментар #12 от "Кой е пък тоя зловредник?":

    Тоя зловредник е бившия началник на кабинета на председателя на НС от БСП..Сега в Левицата ,редом до Мая Манолова и Заячка от АБВ - младежи,братска партия на путиновата Нова Русия и цялата руска пета колона в България,събрани в Коалиция,която ще получи пак един голям изборен ШУТ от Българския Народ,право в Бунището на Историята
  • 17 Гражданска война

    7 4 Отговор
    Ако ГЕРБ вземе много гласове на изборите в България настъпва втора гражданска война! Не можем да си позволим да храним едни вече охранени п расенца. ОТделно веднага ще почнат да издигат украински знамена! Те са единствената партия издигаща украински знамена на български държавни институции! ФАКТ.
  • 18 Крумов

    3 1 Отговор
    Кой ще ти воюва - в България няма наборници, ако сега се организира армия - трябва да има подкрепа - такава подкрепа - няма, никоя нормална майка няма да си даде детето, ако ще да е на 36 години.

    Не знам как решавате - освен - чисто "курортно" преживяване - армията няма смисъл, няма и толкова полезни навици, в крайна сметка, трудът е разпространен навсякъде, няма нужда от "караули".

    Последните "набори" минаха около 2000 година - тоест говорим за "чичковци" на по 45-50 годинки. тепърва да се създават навици - това е абсурд - младото поколение - да стане - "униформено", няма кой да се върже.

    20 минути ще изтърпят младите хора на плаца и това ще да е - военното обучение. Никак не е забавно да те будят в 2-00 часа посред нощ, да заемаш "стражеви" пост, особено пък зимата. Ниска калорийна дажба, някак се ядеше, но - не е приятно.

    Липсва и кауза.
  • 19 Ъъъъ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "2963":

    Еми да, няма такива независими без чуждо влияние, а теб пак са те излъгали.
  • 20 Хихи

    5 0 Отговор
    Те са зависими, но България е независима..От нея нищо не зависи...
  • 21 И ОТ ДС, С ЮЗДА ОТ

    0 0 Отговор
    Руската разузнавателна общност обикновено се свързва с нейните основни организации като Федералната служба за сигурност (ФСБ), Службата за военно разузнаване (ГУ, по-рано ГРУ) и Службата за външно разузнаване (СВР) — изброени тук по важност. Подходът на руската разузнавателна общност обаче е много всеобхватен, което означава, че е много по-широк, отколкото иначе биха предполагали институционалните обозначения. Подходът всъщност може да бъде толкова всеобхватен и контурите на руските разузнавателни организации, толкова замъглени, че да направи изключително проблематично фокусирането върху основните организации. В рамките на по-широката разузнавателна общност наистина съществуват центрове на тежестта, упражняващи както формално, така и реално лидерство и определящи насоки с малко или никакви консултации и външно участие, но е поучително да ги разглеждаме като безпроблемна мрежа от актьори. Всички тези участници, намиращи се на нивата на организации и индивиди, са наети в подкрепа на общите цели, идентифицирани в Кремъл.