Last news in Fakti

4 Юли, 2024 15:27 3 302 25

Росен Миленов пред ФАКТИ: Доган е рожба на ДС и управлява като ДС (ВИДЕО)

  • росен-
  • миленов-
  • дпс-
  • ахмед-
  • доган

Въпреки че владее цялата власт, Пеевски е изпразнен от съдържание като електорален потенциал, казва гостът

Росен Миленов пред ФАКТИ: Доган е рожба на ДС и управлява като ДС (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Нека започнем от това, че Ахмед Доган е най-дълго задържалия се в българската политика, защото прилага успешно активните мероприятия на Държавна сигурност (ДС). Доган е рожба на ДС и управлява като ДС. И съответно това му помогна да оцелее до днес и да бъде фактор във вътрешнополитически и външнополитически процеси. Как управлява Ахмед Доган? Как управлява Държавна сигурност? Просто - вкарваш всеки в определена роля с цел, която трябва да се постигне, за да се създадат определени процеси. И накрая излизаш човека, който е незаобиколим фактор, който решава всички проблеми. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.

„Профилираш определен човек, определяш какви са му слабостите, какви са наклонностите му, къде му е силата и го използваш. Пеевски е енергичен, комбинативен, непреклонен пред никакви пречки, няма оценъчна система, която да го спира от каквото и да било престъпление. Пеевски чрез тези умения хвана цялата държавна и има власт. Въпреки че владее цялата власт, Пеевски е изпразнен от съдържание като електорален потенциал. За него няма хора, които да гласуват, освен твърдите клиентски мрежи. Тук се връщаме на Доган. Ако Пеевски намаше качества, тогава Доган не би го сложил, за да разчиства сметки“, добави гостът.

„И минаваме на следващ етап. Вече се пускат в публичното пространство библиотекарите. Стоян Денчев говори в един подкаст, че Доган му се бил обадил преди гласуването и искал помощ от него, защото партията ДПС била в опасност. Щом се покаже Стоян Денчев от библиотекарите, автоматично трябва да ни светне лампата за приятели, за стари хиени в ДС. В последните години ДПС феодализираха много места и местните феотдали започнаха да не кореспондират с почетния си председател. После Доган вкара Делян Пеевски да ги разбута и сега накрая, когато има проблем, ще излезе да реши проблема. И пак ще каже, че Доган е ДПС. ДПС е една корпоративна партия, която е обрасла с обръчи от фирми и която използва цялата власт – ведно с ГЕРБ, за частни корпоративни интереси. Пеевски е в изключително голямата си зависимост от външни фактори - най-вече от САЩ, заради компроматите, които те има за него. И какво виждаме от Пеевски, че стана най-големия евроатлантик и че Путин е виновен за всичко“, сподели още Миленов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 2 Отговор
    Само след 40 годин мъпетите се Усетиха, какво кой и как е Доган! Та са превъртеха флиперите клекнали по телевизийките нещо. До са Будна Кома, изведнъж Алелуа и Еврика нещо си! ХАХХАХАХХАХХ
  • 2 АлиБаба

    16 2 Отговор
    Ти се радвай че е така,че нещата можеха да са и доста по сложни иначе. А шиши чия рожба е мамин сладък. На новите бизнес елити.
  • 3 КРАТКО

    22 5 Отговор
    И ЯСНО.
  • 4 Град Козлодуй

    13 5 Отговор
    Точно
  • 5 КОТарАК 🐱

    12 2 Отговор
    за по-неосведомените в БГ,,политиката,, ще изкажа лично мнение , въпреки че отдавна не се интересувам и не гласувам /ДПС на Доган никога не е била с ,,майка,,Турция-сетете се за изказването на ,,сокола,, след свалените СУшки на РФ ,за колективното проруско съзнание на бг. народ и някакви езотерични философии от сорта..как се обяви срещу Турция , после и един такъв като ШИШИ се скри в турското посолство!Доган е един ДС агент , финансиран , побутван първо от нашите комунисти , после от Кремъл! с избирането на Делян за председател ,се целеше още-по голямо влияние на РФ в България , с оглед на структурите във властта , финансите и влиянието които той притежава! но наш Дилянчо , явно решил да се ,,размагнитизира,, предпочете открита прозападна ориентировка , което въобще не е в схемата на Доган/той не обича показността /сега предстои битка между Делян и Доган , в която ШИШИ на 100% ще загуби , въпреки че може да заплашва и манипулира някои ДЕПЕСАРИ от челните редици-това няма значение-всичко зависи от гласоподавателя ,а те всички са с Доган , никога няма да гласуват за един ,,г я у р,,колкото и неприятно да звучи! а самите мюсюлмани в болшинството си са-нито с българите българи , нито с турците , турци-те са едни много отрудени хора ,и в момента пак ще бъдат използвани!
  • 6 ясно виждащ

    14 5 Отговор
    Много точен анализ на господин Миленов
  • 7 мърррр

    24 3 Отговор
    Не им е лесно на нашите турци , забележете казвам нашите . Тук горе долу се чустват добре , кара ме си спокойно с тях и комшулука и приятелството .В Турция обаче не са добре приети от турците . Получава се малко , нито с българите -българин , нито с турците -турчин . Затова аз подкрепям нашите турци и си ги наричм наши .

    Коментиран от #25

  • 8 Тома

    10 3 Отговор
    Мен пък ме боли фара за дпс
  • 9 ДПС

    14 3 Отговор
    Е рожба на КГБ и нашето родно ДС, създадено навремето с цел да е патерица на БСП в управлението на България. Даже има и документи за това в интернет , ако вече не са ги премахнали! Уродлива форма на грабеж и повсеместна корупция!
  • 10 Читател

    7 0 Отговор
    Този път мамин сладък няма да се размине само с бой.
  • 11 Някой

    8 0 Отговор
    В началото ДС та ДС, но нататък говори точно. Борисов също се оплаква, как бил репресиран, че не го приели в ДС. За нещо си вече не помня, че така пишело в учебника на ДС. Атанас Атанасов искаше нов похлупак на службите - ДС 2.0 . Сега трябва да имаме почти същите служби като по комунизма. В САЩ са поне 40. Самото ДАНС трябва да е контрарузнаване или все едно втори отдел на ДС.
  • 12 Пловдив

    18 3 Отговор
    Абсолютно всички палячовци в българската политика и бизнес,СА рожби на ДС,Росенчо! Разликите са,че ги създадоха и ги управляват ,различните кланове на бившите ДС и ЦК на БКП!!!
  • 13 никола гешев

    12 2 Отговор
    А ДС бяха филиал на КГБ. Т.е ДПС не са никакви турци, а агенти за влияние на Москва!
  • 14 Дедо

    8 2 Отговор
    Тоя пък е обратната страна на монетата "Полковник" Марков . И двамата са изгонени от службите ,защото са психически нестабилни ,неустойчиви и не стават за тази работа. Защо давате трибуна на такива хора. Те са за лекар психиатър.
  • 15 Това го знаем от години

    6 1 Отговор
    Защо ни го припомняте постфактум?
  • 16 ФАКТИ

    4 0 Отговор
    ГЛИГАНА Е РОЖБА НА МУТРИТЕ И ЗАТОВА МУТРИЗИРА ПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО С ПАРТНЬОРИТЕ СИ.ИЛИ ЧИСТ ИКИРИСАЖ.
  • 17 Ко ко речи

    4 1 Отговор
    Амчи тва и кучатта го.знаят
    Тоя откри Америка Колумб
  • 18 Поредният казвач ма истини

    6 1 Отговор
    Много такива минаха.
  • 19 ТАКА ЛИ БЕ

    3 1 Отговор
    РОСЕНЧО КОЙ ТИ СНЕСЕ ТАЗИ ИСТИНА ТА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ НИ ЕЛИТ СА ЧЕНГЕСАРИ ОТ ОТДЕЛИТЕ
  • 20 безпартиен

    2 0 Отговор
    Що си мислите че един агент може сам да дава линия на поведение на други,различна от тази дадена му о водещия го служител - бивш или сегашен? Въпрос е С КАКВО ГО ДЪРЖАТ И КОЙ?Ако имаме ИСТИНСКИ служби за сигурност тези въпроси отдавна да са забравени, както и всички бивши ДС агенти и служители!!!
  • 21 Българин

    1 4 Отговор
    г-н Пеевски унищожи натрапените ни от козяк харвари! И за това всеки нормален българин винаги ще гласува за г-н Пеевски с преклонение, като най-свят Освободител! Българския народ никога не забравя своите освободители и им служи вечно!
  • 22 🍊🍋🇧🇬

    3 0 Отговор
    В “индианската територия” на Балканите наречена България, управлява МВР, никой друг, запомнете го това, “палета”!!
  • 23 Чалма ага

    2 0 Отговор
    Ибрика не е виновен, истинските българи го въздигнаха на пиедестала с не гласуването си
  • 24 ...е пътник

    2 0 Отговор
    Дядото на Прасчо е от ДС , но тлъстите му м.ди ги държат и дърпат САЩ с констатациите Магнитски. Итова прокси, както и преди това Пинокио е пътник.
  • 25 Ялчин

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "мърррр":

    Благодаря! при война не дай се Боже, аз бих се жертвал за родината си, дядо ми, пра дядо ми, неговите бащи са погребани тук на тази земя.