20 Януари, 2016 10:09 1 659 3

Северна Корея създаде алкохол, който не причинява махмурлук

  • ликьор-
  • северна корея-
  • алкохол
Северна Корея създаде алкохол, който не причинява махмурлук - 1

Вече има алкохол, който не причинява махмурлук. Постижението се дължи на учени от Северна Корея, съобщава АП.

Агенцията се позова на местната преса. Учени от Северна Корея са успели да създадат ликьора Koryo. В него захарта, главният виновник за махмурлука, е заменена от извлек на ориз и женшен. Последната комбинация гарантира, че на сутринта няма да има лоши последствия от махмурлука.

Пресата в Пхенян неведнъж се хвали с научни пробиви в медицината. Миналата година новината беше за открит лек на базата на женшен срещу камилския грип, СПИН и Ебола.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тихомир Николов

    1 0 Отговор
    Всичките рецепти за велики лекарства и алкохоли са придобити по абсолютно честен начин след кацането на северно корейските астронавти на слънцето. Местните жители били много радостни, че за пръв път били посетени от земляните, че им подарили тайните рецепти.
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Жените имат тежък, депресивен махмурлук.
  • 3 Гостенин

    1 0 Отговор
    За захарта-ясно,а с какво ли са заменили спирта?....Друг е въпросът,че махмурлука им е най малкия проблем....По добре учените от Северна Корея да насочат усилиятя си в търсенето на лек срещу глад....
Новини по държави: