Last news in Fakti

7 Януари, 2020 15:15 1 810 3

Януари е месецът на изневерите

  • януари-
  • любов-
  • изневяра-
  • изневери-
  • развод-
  • проучване

Забелязва се ръст на разводите

Януари е месецът на изневерите - 1
Снимка: Shutterstock

След края на сплотяващия семействата коледен и новогодишен период настъпва януари - месецът на изневерите и разводите, твърдят резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването сред потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters отчита повишение с 37 процента на регистрациите през първия месец от годината. Анализаторите отбелязват че тази седмица 50 000 души ще започнат афери, а до края на месеца броят на кръшкачите ще се увеличи до 120 000, пише в. "Дейли стар".

Изневерите често водят до раздели и разтрогване на бракове. Денят на развода - 6 януари, когато най-много хора решават да се разделят с партньорите си, отмина, но статистиката сочи, че като цяло през януари се подават с 24 процента повече молби за разтрогване на брака. Причината е, че след отминаването на празниците двойките решават, че е време да разрешат проблемите в отношенията си. Месец август пък е обратният на януари по този показател.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    3 0 Отговор
    Абе то разводът е малко по-продължителна история от изневярата, така че по-редно беше да напишете: "През месец януари се наблюдава ръст на изневерите , а пък през февруари и март на разводите !"
  • 2 финанацист

    3 0 Отговор
    Януари е месецът на паранемията.
  • 3 Хах

    2 1 Отговор
    Да бе, ние ядем доматите с колците. Вие ще ми кажете кога изневерявам. Това се прави най-вече между май и август включително. Много рядко през зимата. Глупаци
Новини по държави: