Last news in Fakti

19 Декември, 2020 12:15 5 041 38

Транссексуална се самоуби след като отиде с пола на училище (ВИДЕО)

  • франция-
  • транссексуален-
  • самоубийство-
  • училище-
  • съученици-
  • протест

Нейните съученици организираха седящ протест

Близо 100 тийнейджъри участваха в седящ протест в северния френски град Лил в памет на транссексуална ученичка, самоубила се тази седмица след възникнало напрежение между нея и училищни служители по повод нейната сексуална идентичност.

Училищните власти съобщиха, че 17-годишната Фуад се е самоубила на 16 декември. Задействана е програма за оказване на психологическа подкрепа за съучениците ѝ. Те разказаха, че напоследък Фуад е решила да разкрие публично своята женска идентичност. Дошла е на училище с пола и е била повикана на разговор със служител на училището.

Във видеозапис, което Фуад споделила с приятели и онлайн, се чува разговорът ѝ със служителя, който на висок тон ѝ казва, че нейната транссексуална идентичност разстройва останалите в училище, а Фуад плаче.

Фуад е от арабски произход от Северна Африка и е била обект както на сексуална, така и на расова дискриминация в и извън училище, каза нейна приятелка, Анабел, която също беше на днешния протест. "Ние сме тук, за да изпратим послание за толерантност, - каза тя. - И да кажем на Фуад, че сме тук заради нея."


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз се

    84 4 Отговор
    притесних за Хасан, а то било у Франция:)))
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    97 9 Отговор
    Писна ни вече от ненормалници...
  • 3 Неее!

    112 4 Отговор
    Ама защо пишете за него в женски род ? Било е мъж, който си е мислел, че е жена.
  • 4 Диверсант

    61 5 Отговор
    Неможах да разбера това как е пикаело, право или седнало

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сила

    65 6 Отговор
    затова в ардино шалварите са си класика, унисекс така да се каже.......
  • 7 Еклектик

    43 2 Отговор
    Педи арабел. Щом така си е решил...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Интересно

    42 5 Отговор
    Патриот Джамби ако отиде в Евро парламента с рокличка дали ще му се карат?
  • 10 Stéphanie 🎲

    28 3 Отговор
    Аз го бях писала вчера мисля че беше в секцията на Любпитно.Много се заблуждават че във Франция има такива на път и сред път,има дискриминация,не са обичани давали са много репортажи как ги бият по улиците такива.Медията и телевизията ги рекламира постоянно .А истинските такива са скрити хайлайфа ,както Евгени Минчев,Азис и мн.други.Трудно си намират работа ако видимо си личи не им е лесно.

    Коментиран от #20

  • 11 БАЙ Х@Й

    37 0 Отговор
    МОК ще ме пусне ли да се състезавам при жените, защото се мисля за жена ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
  • 12 Невероятно но факт

    8 52 Отговор

    До коментар #4 от "Диверсант":

    В цивилизованите държави се счита за нехигиенично да пикаеш прав ама Ганьо от 19-ти век няма как да знае това! Булгар, Булгар.....

    Коментиран от #13, #15, #16, #33

  • 13 БАЙ Х@Й

    28 3 Отговор

    До коментар #12 от "Невероятно но факт":

    Те там нямат и премиери с шкафчета като на нашия ‼
  • 14 Criminal

    31 0 Отговор
    Ако се беше помпил отзад тихичко, без да парадира пред околните, нямаше да го дискриминират, в и извън училище и щеше още да се помпи...........
  • 15 Факт

    5 11 Отговор

    До коментар #12 от "Невероятно но факт":

    Дори в по модерните тоалетни в БГ има упътвания как да се ползва правилно тоалетна чиния, и на мене ми беше смешно но като се замислиш май са прави, не някой го спазва!
  • 16 Диверсант

    34 2 Отговор

    До коментар #12 от "Невероятно но факт":

    И аз имам факт. Имам клиенти повече от 10 години. Две жени които са повече от семейство. Имат супер луксозна аптека, вила на морето, жилище в големия град, имат винаги последния модел Ауди . Друг мъж, с две висши образования има приятел мъж. С тези хора се сблъсквам един път в седмицата и за тези повече от 10 години по никакъв начин не показаха, не демонстрираха че някой не ги приема, обижда или са по различни. Тия които ревът са утрепки къде нищо немогат да правят и намират оправдание че не били приемани от обществото.

    Коментиран от #19

  • 17 Факт!

    11 7 Отговор
    На всички е известно че французите са заклети пдали и обратни
    Ако тпата им нация изчезне нормалният Свят ще си отдъхне.
  • 18 Гост

    8 3 Отговор
    ТОВА СИГУРНО Е ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ......
  • 19 Гоуст

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "Диверсант":

    Виж как един елементарен научен и медицинвки проблем се превръща в социален поради неграмотността на потърпевшите.Всичко почва от там че СЗО и науката не си е свършила ряботата когато е трябвало.Същото става и с Ковид запомнете Ковид пандемията няма да приключи и през 2021-ва.

    Коментиран от #22

  • 20 Хо хо хо

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Stéphanie 🎲":

    Азбсъм ти казвял как видях там мъж с брада и дълга коса рокля и качен на велосипед.Хаха
    Дето ми викаше как в Русия не знам си кви се раждали.Е и на Запад се раждат при тая мефицина технологии детонуж не пиели и тн.

    Коментиран от #24, #25

  • 21 no name no face no number

    10 0 Отговор
    И аз съм виждал разни указателни табелки факт е ,че не искат да се цапа, но важното е да стреляш точно:), обичам да го отвържем и да п......прав, защото това е моята природа аз съм мъж и не ме кефи седналото положение за малка нужда да ме извиняват моите разбирания са различни , важното е да не им цапаш и те така.
  • 22 Диверсант

    13 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гоуст":

    Ковида ще го дъвчат поне 50 години. Вчера питали един от шефовете на тия къде правят ваксините ще се ваксинира ли. Казал НЕ, защото бил на 59 години и не влизал в рисковата група
  • 23 Дон

    8 0 Отговор
    Намирам статията за безполезна,вредна и бих и поставил оценка
    -5(минус пет),но няма такава опция.
  • 24 Stéphanie 🎲

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "Хо хо хо":

    Френде бъркаш две теми в едно .Виждала съм и аз рядко са и често ходят набити ,компания момчета га видят по улицата такова нещо намират си кръстника.Има коафьори в модният бизнес манекенки Violet Chachki..дизайнери ,Moulin Rouge .Пак да се повторя преди 3 години имаше реклама на билдове и по спирките реклама на парфюм с двама мъже които се целуват последва голям скандал Марин моите аплодисменти към нея за това ги махна и партията и е против да имат права ,деца ,фамилия.....джендъра продукт -едно общество, чиято цел е да води тотална война срещу природата, за да превърне всичко, абсолютно всичко в артефакт, продукт, обект, вещ, умение, уред, с други думи: пазарна стойност. В столетния хоризонт, това е възможността за интегрален капитализъм, в който всичко ще се произвежда, следователно всичко ще се купува и всичко ще се продава. Теорията за джендъра е един от първите камъни на този планетарна каторга. Тя подготвя трансчовека, който е крайната цел на капитализма - с други думи: не премахване на капитала, както смятат неомарксистите, а неговото тотално, окончателно, необратимо утвърждаване. 

    Коментиран от #26

  • 25 Stéphanie 🎲

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хо хо хо":

    Има ги не отричам ,след като ги има по телевизия,в медията на реклами ще ги има и по улицата разбира се

  • 26 Язе

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Stéphanie 🎲":

    Не, че нещо, но. Марксизма, комунизма, фашизма и неолибералния глобализъм са деца на едни и същи родители. А целта е една и непроменена, Световно господство на една самоизбрала се каста за световен елит. Правят си експерименти с хората и света.

    Коментиран от #28

  • 27 не може да бъде

    13 0 Отговор
    Аз съм възрастен човек и затова ще ви кажа уверено,че никой не може да надхитри природата.За мен джендърството и ЛГТБ е един идеологически дериват с който се прави опит да се заобиколи и надхитри природата с политически цели,но тези които искат да използват този дериват не си дават сметса как природата си отмъщава!Трансесуалните млади хора стават такива основно или поради незрялост или поради ранно появилите се изкривявания на съзнаниет.Тона което следва е,че цял живот транссексуалният ще живее на хормони и лекарства с непредвидими последици,почти всички завършващи с някааква форма на инвалидност.А ако не спрат хормоните и лекарствата природата почва да възстановява баланса,но тъй като много неща в организма на транссесуала са трансформирани ,се получава нещо уродливо.На честните медици сега заради политкоректността не се дава думата,но съвсем скоро ще се наложи -това болестно състояние ще нанесе голямо поражение на човешкото общество.....
  • 28 Stéphanie 🎲

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "Язе":

    Лошите икономически резултати в СССР и зверствата на Сталин облъскват общественото мнение на Запад, а стратегията следва да се промени. Желанието на „научния комунизъм“ да премахне неравенствата и да изравни всички икономически - следва да се заменя с нова тактика. Тя гласи: Западната цивилизация трябва да бъде ударена в сърцето и подрината безвъзвратно. Ударът трябва да е по ценностите, традициите, юдео-християнските мироглед, спестовността, църквата, ролята на семейството като ядро на обществените отношения. Като удариш основите - ще събориш и сградата. Начинът: през културата, идеите, университетите и изкуството. Те трябва да бъдат инструментиализирани и да създадат една армия от „жертви“ срещу „подтисниците“, да сблъскат експлоатиращите и експлоатираните - всяка сфера на живота. Бял хетеросекслуален мъж, християнство, етническа хомогенност и привързаност към общността и традициите u - са повод за стигма и концетрирана атака, по всички фронтове и с всевъзможни прийоми.😉
  • 29 Нека всички

    3 3 Отговор
    ...са наясно, че НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА, МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!! НЕ П.ЛЮ.ЙТЕ БЕЗ ДА СТЕ НАЯСНО С ПРИЧИНИТЕ!

    Коментиран от #31

  • 30 гост

    7 0 Отговор
    Самоубило се е съществото, защото мозъкът на всеки джендър дава заето, а това води досамоубийство рано, или късно.
  • 31 Stéphanie 🎲

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Нека всички":

    Подкрепям те ,аз например живея със страх и всички които са с деца.Там е проблема тази пропаганда трябва да се спре ,да се спре толерирането им!!!Да нямат права в България още няма сигурна съм но тук вече има двойки жена с жена със дете 😢 .Това дете как ще се чуства след още 2 години в децката при детето има сега са малки като пораснат ще му се подиграват всеки ден ти мислиш за травмите на децката психика .А в деня когато попита защо нямам баща ,кой е той ;или обратно защо имам двама бащи ?????Това е лудост да има закон ,който да разреши такива неща какво възпитание ще получат тези нещастни деца

    Коментиран от #32, #34

  • 32 Факт!

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Stéphanie 🎲":

    Ми нещата са ясно дефинирани да се разбере на какво се дължи и да се променя ако не може тогава да се прави аборт ако плода е застрапен от това както каза и съоткривателя на Днк.Уотсън.Проблема е че не изнася това на богатите джендъре които плащат да се вадят зяболявания от СЗО да не се пипат и тн.Същите които организират и парадчета и тн.Между другото съм сигурен че Китай работи в тая посока премахването им и създаване на серъхнация от здраво поколение.Но в Китай развиват точните науки в Европа и Сащ социалните "науки".
  • 33 Бре къв умньо

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Невероятно но факт":

    Те, в нецивилизованите държави са измислили и ползват преди повече от 150 г. писоара за удобство и хигиеничност, но цивилизованите капацитети като теб, не го използват и се мъчат да клякат клякат.
    Направо утрепа коча с лопатата.
  • 34 БАЙ Х@Й

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Stéphanie 🎲":

    Имаше един психолог Овертон , ама загина ❗Ако си пропуснал/а прочети 'Прозорецът на Овертон" ❗
  • 35 Северно-куреец

    8 1 Отговор
    В Северна Кореа ,такива няма както и лесби. Ако някой си помисли за такива ласки и бива хванат от властите,изчезва безследно. Все повече обмислям да посетя тази държава,оазис на реда в морето от какофония.
  • 36 Аве Майн Кампф

    8 0 Отговор
    Един нернормалник по малко , а дано повлече и други след себе си ......
  • 37 ИЯО

    9 0 Отговор
    Световното общество е толкова прогнило,че почти никъде по света не са останали никакви човешки ценности.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: