18 Май, 2013 14:09 793 0

Българин в критично състояние след пожар край Рим

  • българин-
  • пожар-
  • рим-
  • критично състояние-
  • изгаряния

46-годишен българин беше сериозно обгорен при пожар в балнеологичен комплекс в морския курорт Лавинио на 50 км от Рим, съобщи „Ил Месаджеро“. Сънародникът ни е работел там като пазач.

При инцидента изцяло дървената конструкция на комплекса „Капанина 3“, включващ плажни съоръжения, ресторант и бар на 300 квадратни метра, е била почти напълно разрушена.

Пристигналите на мястото карабинери и 5 екипа огнеборци изключили версията за умишлен палеж. Повече от 5 часа са били нужни, за да бъде стихията потушена.

По първоначални данни пламъците са тръгнали около 2.30 ч. през нощта от късо съединение в електрическата инсталация на хладилното помещение.

Пострадалият е бил транспортиран в болница „Сан Еудженио“ в критично състояние с изгаряния от трета степен върху 35% от площта на тялото. Според „Ил Месаджеро“ в момента пряка опасност за живота му няма.

"Ил Темпо" уточнява, че българинът - вдовец, когото назовава Димитров, понастоящем не е бил ангажиран като служител в комплекса, но тъй като работил там миналото лято, помолил собственика да преспи за няколко нощи, докато си намери нова квартира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: