Last news in Fakti

12 Декември, 2022 13:24 746 1

Евакуирани училища в Черна гора заради сигнали за бомби

  • сигнали-
  • бомби-
  • черна гора-
  • евакуация-
  • училища

По неофициална информация сигналите са подадени по имейл

Евакуирани училища в Черна гора заради сигнали за бомби - 1
Източник: Shutterstock

Няколко основни и средни училища в черногорската столица Подгорица бяха евакуирани тази сутрин заради съобщения за поставени бомби, съобщи агенция Мина.

По неофициална информация сигналите са подадени по имейл. От министерството на образованието съобщиха, че веднага след получаване на информацията са се обадили във всички основни и средни училища и са препоръчали на учениците и служителите да напуснат учебните заведения и да уведомяват Дирекцията на полицията за всички свои дейности.

От ведомството казаха, че оказват пълно съдействие на дирекцията на полицията и ще действат по нейните указания. Имайки предвид, че и в предходния период имахме възможност да се сблъскаме със сигнали от този тип, които за щастие бяха фалшиви, министерството призова гражданите да запазят спокойствие, съобщи БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    0 0 Отговор
    Преди години в Плевен имаше епидемия от такива сигнали. Който не си беше написал домашното звънеше, и всички ученици отиваха колективно в дискотеките. Няма какво да се направи- европейски ценности. Докато не се намери една директорка, коятосе направи на глуха и вкара идиотчетата обратно в час.