Last news in Fakti

25 Декември, 2022 06:58 1 283 16

Отведоха в психиатрия заподозрения за смъртоносното нападение в Париж

  • париж-
  • нападение-
  • заподозрян

Лекар е установил, че задържането му в полицейския арест не е подходящо за психичното му здраве

Отведоха в психиатрия заподозрения за смъртоносното нападение в Париж - 1

Мъжът, заподозрян в извършването на смъртоносното нападение в Париж, е приет в психиатрично отделение, след като лекар е установил, че задържането му в полицейския арест не е подходящо за психичното му здраве, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Парижката прокуратура съобщи снощи, че заподозреният ще бъде изправен пред съдия-следовател веднага щом състоянието му позволи.

Прокуратурата е започнала разследване за умишлено убийство и тежко насилие, като същевременно разследва и расистки мотив, след като трима души бяха застреляни, а други трима бяха ранени при нападението в петък в кюрдски обществен център.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Според

    11 1 Отговор
    експертен лекар , ареста не бил подходящ за психичното здраве на убиец.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    10 1 Отговор
    Франсето крепи Ислямистите, после да няма кво стана, че приключиха.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Сигурно ареста е пълен с мусли и може да му видят сметката и ще стане герой за истинските французи. И младежа, ударил шамар на макароня, беше изпратен в лyдницата. Там след един цикъл медикаменти, пълни с флуор, вече никога няма да са нормални. Флуорът калцира шишарковидната жлеза в мозъка, където се помещава душата и съвестта на човека. Затова веднъж обработени в лyдницата, никога не се оправят жертвите на фармафията.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българските турци

    6 0 Отговор
    ПКК подпали Париж а тука гузно мълчат и се безпокоят за психичното здраве на ултрадесния французин !...Как всички... дори и терористите на ПКК които палят, рушат и вандализират Париж... биха искали извършителят да е някой "сив вълк" че да плюят и проклинат на воля турците и Ердоган ?!... Това е лицемерието на Европа !...Това е истинският лик на "бойците" за права от ПКК !!...

    Коментиран от #10, #11, #15

  • 10 куку

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българските турци":

    Всички мюслимани и др.подобни групи ..индийци,китайци .. ,да се върнат по родните си места..в Азия.Там ще са добре при корените си..Никога няма да бъдете добре дошли в Европа..Винаги ще сте долна каста,трето качество .и ви го знаете..Защо ви трябва..Такива случаи ще се зачестят..защото вече бял европеец не издържа на тази вакханалия на придошли групи...

    Коментиран от #12

  • 11 да да

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българските турци":

    Кюрди са лоши...а другите мюслимани са добри...хо хо хо...Този пенсионер не избрал специално тях..може да бъдат и пакистанци,турци, сирийци..Протеста му против всички мюслита..Така че не разделяйте едни на други..За пенсионера всички сте еднакви,терористи..не сте добре дошли в Европа,това е неговото послание за вас..До там ги докараха вечно гладни и социално слаби мюслимани..

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Българските турци

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "куку":

    Умрял съм ти за вмирисаната Европа!...Тя вече ще си плаща греховете !...Отплатата на подкрепяните , лъсканите и героизирани приютени бойци терористи е като отплатата на "скорпионите" !...
  • 13 Българските турци

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "да да":

    На времето една сляпа бабичка в България пророкуваше за такива неща в Европа!?...Дали това не е сбъдване на предсказанията и... или си е просто едно разплащане за онова време когато Европа експлоатираше безогледно и с варварска жестокост страните им ?!...Или пък Бог им праща потомците на робите да търсят възмездие и да искат сметка от потомците на Колонизаторите ?!... Въпроси много !... Но и Бичът който бичува Европа е жива реалност !!!
  • 14 ДеБеДе

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "да да":

    Не знаех че комунистите(Партия на Кюрдските Комунисти) са имали религиозни наклонности било то и ислям? Посвети ме че наистина Исляма е силна религия но едва ли до толкова.
  • 15 ПарТи

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българските турци":

    Нека не забравяме че и в България има такива елементи(ПКК) способни на такова нещо срещу полицията в Париж.

    Коментиран от #16

  • 16 КоПерник

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПарТи":

    Това деяние означава ли че френските националисти са разбрали може би малко късно но все пак каква опасност за Франция са такива като кадрите от ПКК.
Новини по държави: