Last news in Fakti

9 Септември, 2013 17:00 1 806 0

Сладолед с вкус на Фейсбук?

  • сладолед-
  • хърватия-
  • фейсбук

В Хърватия се продава сладолед с аромат на социалната мрежа

Най-популярните вкусове за сладолед носят името на неща, които по принцип стават за ядене - ягода, шоколад, мента (макар да има вкус на паста за зъби) или ванилия са сред най-популярните аромати. Но на какво има вкус социалната мрежа? Какъв е вкусът на Фейсбук?

Един предприемчив собственик на сладоледена компания в Хърватия, излезе с нова идея.

Адмир Адилс, собственик на сладоледена верига, забелязал как 15-годишната му дъщеря непрекъснато проверява своя Фейсбук профил и се замислил, че би било подходящо да създаде аромат, който да привлече феновете на социалните мрежи.

Адил и брат му Иби използвали така познатия ванилов сладолед и го поокрасили  със син сироп, за да получат новия аромат. Очевидно единственото нещо, което го превръща в сладолед с вкус на Фейсбук е фактът, че има знак с логото на интернет компанията, стърчат на синьо-белия десерт.

Според „Хъфингтън поуст“, сладоледът има вкус на захар и дъвки. Но ако действително социалната мрежа имаше вкус, то вероятно той щеше да е на нарцисизъм, загуба на време и малко самодоволство.

Сладоледът е голям хит сред туристите, въпреки че Адилис не е искал разрешение от Марк Зукербърг да използва името и логото на компанията му. Може би този аромат е нарушаване на авторските права...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: