Last news in Fakti

24 Май, 2022 08:01 3 581

Компанията, която хвърли ръкавица на големите фармацевтични гиганти

  • pan-bio2020-
  • хранителни добавки-
  • pan-bio

Хранителните добавки с изцяло натурални съставки добиват все по-голяма популярност и българинът все по-често посяга към тях вместо към химията в медикаментите на фармацевтичните компании

Компанията, която хвърли ръкавица на големите фармацевтични гиганти - 1

Все повече потребители се доверяват на натуралните продукти и избират здравословният начин на живот – световна тенденция, която за щастие вече се наблюдава и у нас. Хранителните добавки с изцяло натурални съставки добиват все по-голяма популярност и българинът все по-често посяга към тях вместо към химията в медикаментите на фармацевтичните компании. Все повече българи вече са наясно, че антибиотиците лекуват едно, но в същото време разрушават бъбреците, черния дроб, стомаха, а натрупващите се в организма химически съставки впоследствие са една от причините за отключване на ракови заболявания. На пазара у нас се предлагат различни хранителни добавки, от нас зависи да направим разумният интелигентен избор. Respirator Help е био продукт, който е особено актуален в условията на пандемията от коронавирус - антибактериален сироп с 100% натурален състав. Хранителната добавка е дестилат от билки- джинджифил, лайка, корен от глухарче, женшен и плод от черен бъз, комбинирани с пчелен мед, което прави продукта подходящ за употреба и от диабетици. Антибактериалният био сироп е особено подходящ при заболявания на дихателните пътища и белите дробове, подпомага активно възстановяването на белодробните клетки след преболедувани пневмонии, грип и ковид. Може да се приема и профилактично, тъй като подпомага дейността на имунната система и има антиоксидантен и тонизиращ ефект. Продуктът не съдържа ГМО, глутен и алкохол, гарантира Салим Мехмед- изпълнителен директор на фирма „Pan-Bio“ www.pan-bio2020.com.

Компанията, която хвърли ръкавица на големите фармацевтични гиганти

Други две хранителни био добавки повишават и поддържат либидото при мъжете и жените. За разлика от продуктите на фармацевтичните компании за страничните ефекти на които знаем всички, при хранителните добавки Love Power на „Pan-Bio“ съставките са 100% натурални. Няколко нови продукта очакват всички, които предпочитат природосъобразния начин на живот – първият е комплекс от четири билки, като основната е индрише. Хранителната добавка регулира кръвното налягане и след прием от двайсет дни до месец го задържа стабилно за период от поне пет години. Продуктът е подходящ както за хора с високо кръвно налягане, така и за такива с ниско, тъй като ефектът, който се постига е трайно да регулира кръвното налягане в нормалните за организма граници.

Другият нов продукт на компанията е хранителна добавка от борови връхчета, която влияе изключително добре на хора, страдащи от астма. Друга добавка на основата на глухарче регулира кръвоносната система, дейността на сърцето и черния дроб и укрепва организма като цяло. От „Pan-Bio“ са помислили и за хората, които имат проблем с наднорменото тегло, за тях от компанията са създали добавка, комплекс от седем билки, сред които хибискус и японски чай оолонг. Комбинацията от билки освобождава организма от наситените мазнини и гарантира редуциране на теглото с 5-8 кг на месец при нормално хранене без ограничения.

Компанията, която хвърли ръкавица на големите фармацевтични гиганти

Хранителните добавки с изцяло натурален състав на компанията „Pan-Bio“ са едни от най-търсените в Германия, Гърция и Турция.



Свързани новини