4 Януари, 2015 10:59, обновена 4 Януари, 2015 17:09 13 286 11

14-годишно момиче почина, след като се хвърли от 7-ия етаж на блок

  • момиче-
  • кюстендил-
  • самоубийство

Инцидентът е станал в ранния следобед на 2-ри януари

14-годишно момиче сложи край на живота си, като скочи от площадката между 6-и и 7-и етаж на жилищен блок в Кюстендил, съобщава Дарик.

Инцидентът е станал в ранния следобед на 2-ри януари. Момичето е било транспортирано с тежки наранявания в кюстендилската болница, където въпреки усилията на лекарите е починала час по-късно.

Тинейджърката се казва Паола. Живеещите в блока, от който е скочила не я познавали, тъй като тя живеела с родителите си в другия край на града.

Момичето е ученичка в ПГ по икономика и мениджмънт в Кюстендил.

Днес от 15 ч. е поклонението в траурната зала на Гробищния парк, а погребението е от 16 ч. в новия гробищен парк.

Няколко часа по-късно, рано тази сутрин 20-годишно момче от Дупница се самоуби със скок от 7-мия етаж на жилищен блок в града и издъхна на място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    ЖАЛКО
    НАЙ ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ
    МНОГО ЖАЛКО

    Коментиран от #2

  • 2 диан

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    по често е безпаричие и отчаяние
    нищо че е споделено от всички нас
    несподелена любов едва ли
    и аз обичам анджелина джоли
    а любовта ми е несподелена
    ама не съм тръгнал да се самоубивам
  • 3 Ивайло Николов

    2 0 Отговор
    ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА МАЛКАТА.
  • 4 tati

    3 1 Отговор
    истината е че това е един от крайния резултат от грешките и простотията на много хора преди този миг . Историята на 25г демокрация /анархия/ във Б-я. Сапуненките и безсмислените програми по ТВ и ДЪРЖАВАТА ще продължават да ни сервират подобни развръзки във живота на населението !
  • 5 Румен Янев

    2 1 Отговор
    - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!....За тези които са подвластни на чалга културата и американизацията в ежедневието ни това нищо не говори...Пиша го за хора чели Йовков и прозренията му валидни и днес по нашите географски ширини ! Мир на праха и ! Не го е направила от хубаво ! Ужасно е ... млада и нищо не видяла но се сборила с безпътицата без време ....Да почива в мир детето !
  • 6 Кобрата

    0 3 Отговор
    Абе хора стига само сте търсили причини за смъртта. Няма как да знаем точно от какво е и да кажем, че са виновни например любовта или чалга културата. Човек днес може да е напълно нормален, а на другия ден да е превъртял. За безпаричието и състоянието в държавата съм напълно съгласен, че човек може да превърти, но заради едната чалга или заради това, че си се влюбил в някого не си струва да сложиш край на живота си.
    Понякога човек изперква и от това, че е самотен и още куп други причини.
    Моите съболезнования към близки и приятели на загиналото дете.
  • 7 Красо Зелето

    2 3 Отговор
    Много жалко, за това младо момиче, жалко и наистина доста тежко ще го приемат родителите. Лека и пръст на момичето, само тя си знае за какво го е направила, и ако е оставила писмо ще могат да знаят отговора родителите. Ако ли не, е закарала истината със себе си. За жалост немотията доста сериозно навлиза със всяка изминала година! Само богат човек не може да я усети. Нищо не е както преди 10 и отгоре години, когато хората имаха някой лев, и излизаха на кафе, купуваха си дрехи и посрещаха нуждите си, а сега не могат храна да си купят, и пак работят по 12 часа на ден. Тежко и горко на семейството, искренни съболезнования, и дано намерят утеха, за болката си! Няма да има бял ден за тях, но живота е доста суров за съжаление. Дано ш***ните управници видят как мизерства народа, и да се вземат в ръце, иначе и тяхното време идва.
  • 8 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Хубаво написано и напълно отразяващо живота ни!Но относно двата последни реда-СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА !!!!Имаше един ГРОБОДЖИЯ дето наскоро се наака с изказването си по медийте че мъж без 6 - 7 000 лева в книжка не бил мъж...А може и да бъркам цифрите....ама беше един мазеееен...запомних го....направо ми се присънва....
  • 9 Гошо

    1 0 Отговор
    защо деца и близки на политици нестигат до такива крайности? Жалко за близките и най вечена родителите!Моите съболезнования!
  • 10 Plovdiv

    2 0 Отговор
    Така, както на времето имаше "НРБ", сега с чиста съвест може да се каже, че има "УРБ" (Умираща Република България)... Раждат се по-малко деца дори от 1997 г, когато уж беше най-голямата мизерия... Млади хора се самоубиват всеки ден, народът масово се отказва от жителство тук, тези, които остават, се отказват от бъдеще, като отказват да създадат поколение... В същото време политиците пулят самодоволните си, мазни сурати по телевизията... Политиците са врагове на народа и искат да ни избият - това е истината. Това е война и или ние трябва да убием с камъни политиците, или те ще ни убият нас - средно положение няма. Нека всеки сам да реши за себе си какво предпочита!
  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЖЕСТОКА РЕАЛНОСТ В БГ
    ОТЧАЙВАЩА КАРТИНА
    ДАНО ТОВА НЕ ГО ЧЕТАТ ДЕЦА И ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА ИМ
    КОЙТО СМЯТА ДА ПРАВИ ТАКОВА НЕЩО НЕКА ГО СПОДЕЛИ С БЛИЗЪК ЧОВЕК
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове