Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 02:30 20 809 31

Нещо става в Благоевград! Красивите момичета изчезнаха...

  • благоевград-
  • красивите-
  • момичета-
  • изчезнаха

Нещо става в Благоевград, областният център опустя, съобщиха от struma.com.

Традиционно живият и пълен с млади хора град напоследък е пуст и скучен. Младите хора се изпокриха през седмицата, заведенията са полупразни. Едва в петък срещу събота се забелязва оживление в нощните клубове, но и там гледката не е съвсем приятна. Пияни мъжки компании, тук там, някоя хубавица. Преди години Благоевград бе център на красивите жени.

Статистиката сочеше, че на 1 мъж се падат по 7 жени. Мъжете бяха силно разглезени в това женско изобилие. Сега нещата се обърнаха, тумби мъжки компании, стръвно търсят, къде да заковат погледите си, но уви. Жените потънаха, мъжете обедняха. Репортери направиха рейд из нощните заведения и за съжаление изводите са еднакви, навсякъде преобладават мъжете.

Някои твърдят, че момичетата предпочитат да купонясват в София, която с новата магистрала е на 40 минути, но дали е така, кой знае. Ситуацията в момента е като в онези райони на областта, където мъжкарите са по кръчмите, а жените забулени стоят у дома. На фона на тези наблюдения прави впечатление и апатията в институциите, дали защото времето е такова, но потресаващо кратка сесия проведе и общинският съвет в Благоевград.

Съветниците се събраха на поредната си сесия, разгледаха едва 14 точки и се разпуснаха за рекордно кратките 30 минути. Дебати за 200 квадрата площ от къща за продажба, продажба на няколко квадратни метра в местността "Бодрост" и това е. Никакъв интерес от големия бизнес и благоевградчани към работата на общинския съвет. Последната сесия например в ОБС Петрич, който е далеч от областния център, разгледа 35 точки в дневния си ред.

Съветниците в южния град спореха, караха се, изискваха проверки, общинският съвет на Петрич ври и кипи и е истинско удоволствие да следиш работата му. В Благоевград отдавна ОБС не е бил арена на сблъсъци и разпри. Вчера бе денят на големите намаления "Черният петък". София се задръсти от хора, които обикаляха магазините, където ги очакваха намаления до 70 % на стоките.

В Благоевград напрежението и еуфорията от този петък не се усети, магазините бяха отново полупразни, въпреки опитите на търговците да ги привлекат с големи табели на витрините си, където бяха обявили 10 % - 20 % намаления.

Отдаваме това затишие, като подготовка за оживление преди настъпващите Коледни и Новогодишни празници, за които хората пестят парите си. Случва се традиционно всяка година. Но къде отидоха младите, дали ресторантьорите вдигнаха катастрофално цените си, дали младите не работят и нямат пари за нощен живот, или предпочитат друг начин на забавление не е ясно, но ситуацията в момента не е типична за един от най-хубавите градове в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 brigante

    36 16 Отговор
    Бойко забрани пушенето и в заведенията никой не ходи. Бойко дава пари на м....лите и бежанците, а на младите българи не. Безработните са 500хил. С к'во да идат на тия заведения? Нямат пари! Има 4 големи града: София, Пловдив, Бургас, Варна и хората се струпаха там. Има и в Русе, Ст. Загора. Това са. Другото са села и там хората не излизат мно' мно' защото няма смисъл. По-малко студенти има вече в Благоевград и то с хиляди по-малко. И те имат пари колкото да имат за ядене и да си платят семестъра. За забавления нямат! С'а разбрахте ли щ'о нямате хора там? 'Щото хората са смачкани от такива като Бойко Боклукчиев. Сега Бойко разбра ли защо не гласуваха хората за него? Не разбра понеже е прост по дифолт. Има да си цикли тъпата му глЪвЪ и т.н.

    Коментиран от #2, #4, #12

  • 2 Самоеда

    15 22 Отговор

    До коментар #1 от "brigante":

    Добре че е Бойко че да се хванете да напишете нещо, инак само ядене, пушене и пиене ви вълнува, некой ден ще дойде друг премиер и само цигански гета ще видите
  • 3 Жижу

    23 10 Отговор
    Ми хубавите чочки избягаха, а Бойко дето се има за спасителя на България,, да вземе да скочи от някой висока сграда и с главата надолу в неговия случай с ТИКВАТА НАДОЛУ..
  • 4 Лупи

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "brigante":

    Причината не е само Бойко. Причините са няколкостотин хиляди, бих казал милион. Нарича се ЛАПАЧИТЕ. Боце е само една от тях. Нека видим няколко: Огромна раздута номенклратурна администрация от паразити, от която само около 20% вършат нещо полезно и то не винаги. Останалото лапа заплати, пенсии, бонуси. непукисти военни, които търпят цели десетилетия паразити врагове на власт, отдселно мафиотски групировки и с това ни смазаха. Дават на мчужденци на готово активи и с предимство да работят, а за нас само пречки данъци и демагогия политиците. Непукисти данъчни които си затварят очите пред гигантските кражби на политици и други мафиоти, а за нас останалите цедят стотинката да им снасяме за да лапат. Радаване на гета и имигранти пари наготово, а от тях никаква полрза само вреди. Толериране от правосъдните на престъпници от ВСС и ВС надолу.... Престъпността сред длъжностни лица е поне 80% а това разсипва всяка система. Ние сме в геноцид и от българи паразити и от други враждебни. Обири на банки и бюджет под различни предлози... Тук е ПРЕСТЪПНОСТ на власт и тя няма скоро да си отиде. Защото онези, които трябва да я мачкат са нейни съчастници. така, че младите емигрират, измират, обледняват и няма как дса ее друго. с ВРАГ ДЪРЖАВА, народа е в смърт и емиграция. Имигрантите идват с повече пари от местните работници...смятай тия политици колко ни обичат! Аз съм за смъртно наказание на повечето политици и висши военни, задето ги толерират... Но няма кой да ги накаже за
  • 5 Бегом навън

    27 3 Отговор
    Така ще е в цялата държава след няколко години,всичко заминава.
  • 6 qwe

    20 3 Отговор
    Причината е в простотията на така наречения македонски мачо.
    Едно време дамите са им се връзвали на глупостите, че колкото си по тъп и колкото повече можеш да се биеш и да пиеш, толкова си по мъж.
    Обаче вече не е така и мацките бягат с 200 от тези в София.
  • 7 Мемдис

    8 15 Отговор
    ....всичко заминава,заминава....
    Е, точно това е руският сценарий , вече досетихте ли се?
  • 8 onq s konq

    1 6 Отговор
    У наща кръчма сме си 50 на 50

    Коментиран от #9

  • 9 fuck nazis

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    50 Бойко-50 кон !
  • 10 Xxl

    6 3 Отговор
    И в Шумен е същата история.
  • 11 Различен

    13 3 Отговор
    За съжаление и в Русе е така. Вечер, след 6 часа, като погледнеш главната от единия до другия край и можеш да преброиш хората. Най-много 4-5 човека. И всеки забързан нанякъде. След 2 мандата на кмет гербераст и два мандата на Б. Б. това е! И половината главна е с празни магазини, а единственият псевдо мол, не може да напълни и първия етаж! За какво бъдеще на града говорим? И то за най-европейският град на България, през която е влизала цялата европейска култура! Сега е изоставен и с затихващи функции, обречен на забвение.
    Тъжно!
    Тъжно и за останалите ни по-малки градове!
    Тъжно и за ежедневно напускащите ни млади, търсещи нормални държави и подобаващо отношение към тях!
  • 12 гост

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "brigante":

    В тези големи градове има работа и може да се намери такава за 1000-1500лв чисто на месец. Като се приспаднат 500лв за наем и транспорт то пак имаш от 500 до 1000лв за посрещане на разходи, забавления и спестявания-всеки колкото може и колкото иска. В малките градове със заплата от 350 до 500лв имаш по-малко от неоходимите ти текущи разходи и имаш два варианта, или оставаш и живееш като бедняк, макар че работиш или отиваш в голям град. Докато няма минимално почасово заплащане няма как да се промени системата. Докато работодателите и фирмите не започнат да подлежат на контрол няма да се промени нищо. Много от фирмите могат да плащат двойни заплати, но предпочитат да карат джипове и да си строят вили, после след години започват да се оплакват, че нямало свестни хора-ти го дръж на мизерна заплата и после се чуди, защо качествения човек е напуснал.
  • 13 баш маж

    5 2 Отговор
    Повечето моми в Горна Джумая беха от селата.Верно е,че в града имаше много млади момичета.Но явно всички те са отишли у Софето,щото кекащи моми у София има бол.А макета нека поркат и се кютечат по кръчмите.Как е тръгнало без жени може да обърнат резбата.Или по стария изпитан метод с козички.
  • 14 Бат Розко

    6 2 Отговор
    До пет години тази тенденция ще обхване и най-големите ни градове,вече се вижда например във варна,ужасно е,няма хора,жени,деца особено,четири основни училища се обединиха в едното в градове монтана...
  • 15 Пламен

    3 0 Отговор
    И Горна Оряховица също!
  • 16 Пламен

    2 1 Отговор
    И в Горна Оряховица са коч компании, че и "междураосви" т.е. холандско/белгийско/шведски гастербайтери
  • 17 Пламен

    5 0 Отговор
    И в Горна Оряховица компанийте са с преобладаващ чер цвят. Гадженца няма
  • 18 Аритметика

    6 0 Отговор
    Така е мойте хора. Нали знаете, че е заложено България да се превърне в Ромелия. Ромска държава. Въпрос на 20-30 години. Малкото българи ще се дарязселят из Европа и ще се затрият съвсем.
  • 19 вес

    4 0 Отговор
    Ами очевидно не им се пие течност за чистачки и затова прескачат до София
  • 20 Баткото

    3 1 Отговор
    Целта е България още да се обезлюди и тези които останат да бъдат още по-неграмотни...
  • 21 Кринг

    4 0 Отговор
    Откъде да има млади хора. Вижте колко деца са се родили преди 20-25 години.От 1991 до 1996год.
  • 22 БАЙ ГАН4О

    2 1 Отговор
    Демокрация демокрация
  • 23 милиардер

    4 2 Отговор
    Мъжети искат от жените секс. Те го знаят това. Е, що да не купонясва в София и да се фане с някой богата идиот, а да е в Благоевград с млад, интелигентен но беден студент. Тя от него полза няма. Щом ще прави секс поне да има полза - кола, силикон, телефон, реалити шоу............дизайнер, PR

    Отношенията между мъжете и жените са търговски. Пример: Гранд мол Варна. Мъжа не е мъж ако не носи чанта "Зара" пълна със вещи за държанката си. Кък съм се смял.........

    Има и изключения. За това съм щастлив.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 SAAB

    3 1 Отговор
    Важно е да се развъждат цигани.......по 20лв на избори ! И пак сме нашите ......:)
  • 28 родолюбец

    8 1 Отговор
    И в Габрово е същото вечер след 18 часа само повече тумби от мургави м.... ли на няколко места като кв колелото кв Смирненски кв дядо Дянко лятно време млади майки не смеят да излязат Не знам Кметицата откъде ги докара но само пенсионери и м..ли останаха и една малка част като банкери и частни съдебни испълнители
  • 29 Вито

    3 2 Отговор
    Ами няма ги и все повече няма да ги има ! Младите хора масово бягат в чужбина .И с право ,защо да стоят и да мизерстват в нашата "мила родина" докато на запад вземат пари за месец , за които тук ще бачкат поне 6 месеца ,а тези които все още са тук нямат пари за развлечения ,а са потънали в кредити и мизерия ! Те затова ще е пусто и все по-пусто ще става ! Аи честито !!!
  • 30 asoos

    7 1 Отговор
    Тук чета разни коментари и на някой все псува боко що не псувате костов и всички преди и след него .Спорите за младите хора че ги няма били емигрирали не съм чул и видял някой от тях да работят чистачи или да гледат баби на вън са хора от 40 нагоре. И все пак къде са младите една голяма част са в нашите топки че правихме по едно да има за едно щото иначе няма да има за двете. Тези дето ги има сега къде са ще ви кажа пред компа моя млад здрав мъж на 19 е там цъка с аверите си игри и за гаджета не ще и да чуе всичките иска ли пари:)))
  • 31 est

    7 2 Отговор
    Където погледна все едно и също чета-Бойко не дава пари и циганите идват !!! Всички сме много наясно какво се случва ама си седим и гледкаме сеир. И какво чкакаме ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове