8 Март, 2017 08:20 946 30

Жельо Бойчев: За пореден път БСП е двигател на промените в България

  •  жельо бойчев-
  • бсп-
  • промяна

Европа на няколко скорости ще задълбочи различията между страните

Жельо Бойчев: За пореден път БСП е двигател на промените в България - 1

„БСП за пореден път в българската история е двигател на промените. Ние доказахме, че можем да се променяме и го правим. Показахме, че можем да носим отговорност за промяната в България”. Това заяви пред Нова телевизия водачът на листата на БСП за България в 23-МИР София Жельо Бойчев. Той обясни, че ГЕРБ са изпаднали в истерия и паника, и продължават да обясняват на българския народ, че нищо не зависи от него, че едва ли не ние сме втора категория хора, че сме малки и незначителни в рамките на ЕС.

„Лидерът на БСП много ясно и категорично заяви позиция за всичко, което се случва в Европа и им каза: „Не приемаме Европа на много скорости”, подчерта Бойчев. Той призова всеки български политик, а и ГЕРБ да кажат мнението си по този въпрос. По думите му идеята за Европа на няколко скорости противоречи на началната идея на ЕС – съюз на равноправни партньори. Според него когато се лансира тази идея, подкрепяна основно от ЕНП, означава да създадем различни класи и да задълбочим различията между изтока и запада. „Трябва да заявим ясно позициите си. Ние казахме, че сме твърдо против”, категоричен бе Жельо Бойчев.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот.

Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Другар

    18 3 Отговор
    Плячото,защо не каже за съпругата си и фирмата"Гимел"?
  • 2 зелен

    23 4 Отговор
    Зельо , зелени, когато БСП се закачи за властта ,България сменя скоростите но винаги включва на ЗАДНА!

    Не трябва човек да има кой-знае каква дълга памет да си спомни гигантските крачки НАЗАД които направихме при Луканов, Беров, Виденов ,Орешарски . Оставахме без бензин ,без хляб че и купони ни въведохте !!!

    Хайде не ни трябва смяна на скоростите .При +3,5 % БВП по добре не пипайте нищо като не разбирате!!!
  • 3 123

    20 4 Отговор
    Ти да видиш! Титаните на икономическата мисъл у нас - експертите на БСП! Колкото пъти се докопат до властта, с помощта на безмозъчната част от населението, толкова пъти се връщаме в първи клас!
  • 4 Комсомолец

    8 10 Отговор
    БСП е двигател на промени към полошо. Истината е, че и на тези избори политиците ни поставят в положение да нямаме никакъв избор. Дали ГЕРБ ще управлява или БСП е едно също. И в двете ситуации елитът на двете партии и олигархите печелят, а обикновенните граждани губят.
    За справка погледнете 27 г. назад.

    Коментиран от #12

  • 5 Пеньо

    19 5 Отговор
    Червената наглост няма граници! Посланията им са за безпаметните и тези с тежка деменция! Няма сфера, в която БСП да са провели макар и миниатюрна положителна реформа! Всичко е в името на грабежа! За съжаление, не са единствените!
  • 6 onq s konq

    18 7 Отговор
    На коя скорост ще се движи всяка страна в Европа си зависи ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕЯ ,т.е. от ръста на икономиката й.А че електората на БСП с ПОМОЩТА НА ДПС искат да извадят България от НАТО и ЕС и да я прикачат към РУСКАТА КОЛЕСНИЦА- две мнения няма.Всъщност и с това започват и се изчерпват въпросните "промени",а червени доводи за това- дал бог.

    Коментиран от #17

  • 7 Киро

    15 3 Отговор
    Да, въпроса е какви са промените!

    А с тия нещастни бесепарчета те винаги са били негативни!

    Нагли пръчки, пак се озъбиха да крадат!
  • 8 митко палалузов

    18 3 Отговор
    БСП може да движи само едно, кражбите и продажбите, там наистина са изключително добри, признавам им го.
    Ако искате "промените" на БКП гласувайте за БСП, за да се убедите, че винаги може да стане и по зле!!!!!!!!!!!!!
  • 9 митко палалузов

    14 4 Отговор
    Най-големият страх се сбъдна, Герб и Боко са отново по малкото зло, щото, като чета простотиите на БКП-то и направо страх ме хваща, НЕ ПРИЕМАЛИ ЕВРОПА??????
    Нас никой не ни пита, какво приемаме и какво не приемаме, защото не сме в позиция на избираме, защото сме бедни, разорени от същата червена пасмина, която сега не приемала Европата.
  • 10 Бай Ганьо

    14 6 Отговор
    Ако дойдат (да ни пази Господ) комунистите колата няма да може да запали защото няма да има бензин, след това ще и продадат двигателя на части ще поръчат най най скъпия на света без да могат да си го позволят и като ги подгони народа с камъни както става обикновено при тяхно управление ще пуснат колата назад по инерция и да се оправят следващите. Как ще ремонтират колата как ще и платят сметките за ремонта и как ще я подкарат отново напред тях не ги интересува,но само след няколко месеца сменят си лидера и започват отново да плюят!!!
  • 11 кроко

    4 5 Отговор
    Аман от комунистически подлоги !
  • 12 Самолиот

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Комсомолец":

    Изключително точен коментар!Помислете по този въпрос.Ако изобщо моцете да мислите!

    Коментиран от #13

  • 13 Самолиот

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Самолиот":

    Можете*

    Коментиран от #14

  • 14 долу бкп

    7 5 Отговор

    До коментар #13 от "Самолиот":

    Абе ти по добре гласувай за Герб, щото, като ни спрат помощите от ЕС ще видиш кое е едно и също.
    Айде стига вече нагледали сме се на управлението на БСП, винаги след тях трева не никне, винаги изпадаме в криза, винаги държавта е пред фалит.
    БСП трябва да бъде пратена на бунището на историята, за тази партия могат да гласуват само предимно стари хора или хора с много дълбока амнезия.
  • 15 све

    4 7 Отговор
    Нека всеки да прецени сам, но
    ВЕЧЕ 15Г НИ УПРАВЛЯВАТ БСП, ГЕРБ И ПАТРИОТИ. Лъжат ни едни и същи.
    Време е да изберем нови честни хора !
    Ако не променим нещо изчезваме .
    ППКой" , Българска пролет,
    ПП"ВЪЗРАЖДАНЕ", който и да е нов

    Коментиран от #19

  • 16 стоян георгиев

    6 2 Отговор
    от къде ги намират тези талибани и ги карат в бсп то?жельо боичев- само като му прочетеш името и ти става ясно кво ще изока!тях по стар комунистически обичаи все някои за нещо ги е прее.ал докато се готвят да крадат или докато го правят.сега пак европа им е виновна ,само малко остана да почнат като шефа им от масква, как тук европа потдържа фашисти ,а те щели да донесат просперитет и благоденствие :))!гледа се кво донесоха от 1923 година до сега ,само талибанизъм и разруха.
  • 17 оня с магарето

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ти да не си взел уроци по правопис и граматика бе катър?Гледам-добре си го написал като се изключат главните букви но ти е простено!Имаш напредък!А специално за ръста на икономика много си се объркал защото от любимите ти ЕС фъндък няма да ни пуснат за да развиваме икономиката си !!!Те могат да ни заробят с още милиарди които ще връщат и внуците на кобилата ти но ти не ги разбираш тези работи!!!Важно е да се плюе по руснаци...по ценности...по история и т.н. Между другото записванията за гей-парада били започнали!Да не закъснееш ей!!!Кой ще носи знамето ако не дойдеш!!!

    Коментиран от #18

  • 18 смях в залата

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "оня с магарето":

    Малеййй, ще те заробят с милиарди!? Къде ги видя тия милиарди бе, направо сме цъфнали и вързали. Дъртите комуняги така разориха държавата, че ако не е ЕС да ни пуска по някой евро за хляб ще изпукаме от глад.
    Искаш ЕС да ти развива икономиката!? Ти ме уби бе бате, ами не искаш ли да ти дадат 1 милион евро, на калпак, да си купиш квото ти е кеф!? Ей, аман от хора, които искат все някой друг да ги оправи и все някой друг им е виновен, мъкааааа, ЕС е виновен, Меркел ти изяде пенсията, Меркел обра КТБ!?

    Коментиран от #20

  • 19 смях в залата

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "све":

    ХАХАХА точно във ПП "Възраждане" са "новите" хора, АТАКА номер 2! Не е важно да си нов или стар, а е важно да имаш АКЪЛ и да вкарваш ПАРИ в България, има ли ПАРА, има ли ИКОНОМИКА, ИМА ЛИ РАБОТА, има ли РЕД И ЗАКОНИ ЗА ВСИЧКИ, има ли квалифицирана мед помощ и образование на ниво, НЕ МИ ПУКА КОЙ е СТАР, кой НОВ.
    Дай викаш да стреляме в тъмното и да заложим на новите русофилистици, другарите на БАТАКА.
  • 20 АСПАРУХ

    4 6 Отговор

    До коментар #18 от "смях в залата":

    А бе разбирач!Защо германците правят огромен завод на мерцедес в Русия а на нас ни е забранено да изнасяме дори кисели краставички???Я се замисли послушко!!!Кеф ли ти е да си пазаруваш ниско качествени стоки от кауфланда???А това че от била не получаваш фискален бон а бележчица какво си си купил - кефи ли те послушко???Да не съм те видял мартенички да връзваш ей!!!Пробий тиквата и запали свещ вътре за да гониш духове !!!И обезателно се направи на чучело със коса в ръка!!!Аман от отрекли се от бащите и дедите се хора!!!Отивай на терминала и да те няма!!!!Такива подлоги не са нужни на България!!!!!

    Коментиран от #21, #22, #23

  • 21 дидито

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "АСПАРУХ":

    Така е.
  • 22 смях в залата

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "АСПАРУХ":

    А ти отворко преди да дойде Кауфланд, Била, Лидъл, какви стоки пазаруваше, български? Айде да не говорим за "хубавите" стоки по времето на соца!? Тия стоки, които ги имаш за даденост, едно време си ги купуваха само дъртите комунисти и хората с долари, имаше ги само в "Корекома".
    Малко ли пари ни дават от ЕС, че си се разревал за киселите краставички, като вдовица за ......?
    Ще остана в България, когато ни докарате до просешка тояга за пореден път, да ти налея мозък в тиквата.
  • 23 смях в залата

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "АСПАРУХ":

    Запомни едно нещо от мен:"Патротизмът не се яде. С патротизъм няма да можеш да напълниш хладилника. Патриотизма и акъла НЕ вървят ръка за ръка. Най лесно е да се правиш на патриот ли да кажеш на жена си "Обичам те", ама след това трябва да бачкаш, да изкарваш пара, щото, като свършат парите любовта излиза през комина, същото се отнася и за патриотизма, а твоя е от най-кръчмарския вариант.

    Коментиран от #25, #26

  • 24 гост

    2 0 Отговор
    За пореден път политическата мафия си търси куршума , дано го намери .
  • 25 Стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "смях в залата":

    Ти добре ли си? Всичко , което описваш е точно на обратно. И си вярваш. За кого ги пишеш тези неща?
  • 26 АСПАРУХ

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "смях в залата":

    Ако тези на които дължиш привилегията да пише в личната ти карта БЪЛГАРИН мислеха за хладилника знаеш ли къде щеше да си в момента???В джамия по чорапи и натъртен!!!Тези които ни управляват се нуждаят от хора с овчо мислене като твоето!!!

    Коментиран от #27

  • 27 смях в залата

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "АСПАРУХ":

    Бъркаш боя с е**нето, България не е във война, нито обстановката е революционна, а гарант за сигурността е армията. Тая армия за да бъде ефективна нали трябва да има модерна екипировка, оборудване и т.н., от къде идват тези неща? Сигурно от небето. Няма по лошо от некадърника, който е избрал най-лесния път, да се възпозлва от патриотизма на обикновения човек.
    Силната държава има силна икономика, ефективни институции, независимо правосъдие, ама за да изградиш такава държава се иска АКЪЛ, ОБРАЗОВАНИЕ, ОПИТ и политическо лавиране, Сега схвана ли идеята? Май не, щото имаш един гол патриотизъм, а хората искат заплати на края на месеца, искат да живеят в нормална държава, а не в обставновка на гражданска война.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 АСПАРУХ

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "смях в залата":

    Къде видя армия страхливецо?По НВО ли?Чакаш ако стане нещо НАТО да ни защити докато се криеш под полата на жена си ли?
  • 29 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "смях в залата":

    Не мога да ти схвана логиката. Пишеш правилни неща, но анализа и крайното заключение ти е точно на 180 гладуса. Армия, икономика, образование, здравеопазване ...в момента те са такива именно заради директивите на ЕС към нас. Бяха някога - вече са история. История към която никой от сегашните господари няма да ти позволи да се върнеш. И какво като са ти дали възможност да си напълниш хладилника, след като са ти отнели тази да има с какво да си платиш? Продал си се за възможността да притежаваш лъскави маниста, от които нямаш нужда, за сметка на всичко останало.
    Ако ЕС радееше за развитието на тази страна просто по подобие на валутният борд можеше да ни наложат и юридически борд, след като доказано ние не можем да се оправим с проблема. Прави ли го ЕС? НЕ! Защо? Ми щото има изгода нещата да не вървят или по скоро да вървят точно по начина, по който са сега.
  • 30 Иван

    2 0 Отговор
    Всички виждате че нещата са катастрофални . Всички ги знаете виновните за катастрофата . А те все още се разкарват живи и здрави .
    Значи или сте идиоти или мазохисти .А може би и двете . Промяната сама не може да дойде .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове