Last news in Fakti

21 Май, 2017 11:51 7 288 8

Мъж загина при удар между джип и каруца

  • катастрофа-
  • каруца-
  • убит
Мъж загина при удар между джип и каруца - 1

Мъж загина след като каруцата му бе ударена от джип. Тежката катастрофа станала около 23 часа на 19 май на пътя Разград – Кубрат, преди жп прелеза за село Просторно, съобщиха от ОД на МВР.

Автомобилът „Сузуки Витара“ бил управляван от 46-годишния Н.А. от Разград. На прав участък от пътя той блъснал внезапно излязлата на платното каруца с кон.

От удара водачът на каруцата паднал. Откаран е в МБАЛ-Разград, където впоследствие починал.

В хода на образуваното досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б и В във връзка с чл.342, ал.1 от НК и от проведените издирвателни действия е установена самоличността на загиналия – А.А. на 70 години от село Сваленик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арчибал

    59 2 Отговор
    Тоя "мъж" да не е отивал към гората за дръвца с каручкката посред нощ?Жалко за шофьора. Макар и да не е виновен ще му тежи на съвестта тоя паразит.
  • 2 Иван

    51 0 Отговор
    Тия прости м....ли да излязат през нощта с каруца, която няма никакви светлини, това си е чисто самоубийство. Жалко за уплахата на шофьора и щетите по колата му, които трябва да си оправя сам, даже и да има каско, ония мародери застрахователите пак не плащат всичко.
  • 3 Петър

    33 1 Отговор
    И сега ще влачат човека по следствия и съдилища, и то заради тъпия, пиян циганин, направо ще му се разкатае живота :(
  • 4 larsen

    22 0 Отговор
    Крайно мреме е да се забрани на каруци да се движат по всички пътни артерии на страната,след ката никой не ги глобявя за това, че нито каруците са оборудвани както е разписано в ЗДП,нито конете са регистрирани в ОБДХ,както изисква ЗВМД,А ТЕ НАЛИ СА УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО ???, къде е сектор ПЪТНА ПОЛИЦИЯ.Подкарват ги наред и до един месец или всички са в нормите или каруците през комина,а конете през кланницата и това го пише в закона...ЗАПОМНЕТЕ ОТ МЕН ПРИЯТЕЛИ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ СА ОТ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА МВР И НА ОБДХ-тези две институции знаят как да се отървем от тази напаст,но защо не действат ,не знам...??? НЕ САМО ЧЕ ЗНАЯТ ,НО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ АКО НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ РАЗПОРЕДЯТ ДАЖЕ С КЕФ ЩЕ ПРЕЗПЪЛНЯТ ПЛАНА...горкият шофьор ,не само ще страда,но и ще си плаща за ремонта...,а това дали е м...л или не ,това не е от значение,защото трябва да има ред и да се спазва от всички...
  • 5 незнайко

    16 0 Отговор
    И какво прави тази каруца в 23 часа на пътя ? Изобщо не трябва да се разследва този случай ! Все едно е излязло някакво животно на пътя и шофьора го е блъснал..
  • 6 Мангава тут Мангава

    11 1 Отговор
    Щом не искат да махат каруците от пътя, да ги задължат да ги регистрират и да плащат данък, застраховка, и преглед да се прави.
    Не може каруца без гуми, без светлоотразители да се движи по пътя, и то вечер.
    НЕ! Наистина това е убийство за Българския народ, затова не го правят. Колко се може по-бързо гледат да ни заличат.
    Искат само неграмотни м...ли и резани чефтета да останат, за да си ги манипулират.
  • 7 Враг

    7 1 Отговор
    Крайно време е управляващите да забранят движението на каруци и подобни по пътищата на страната ни. Те само застрашават живота на хората и животните задвижващи ги. И как е възможно такъв парадокс ние ако не си платим застраховка и преглед не може да се движим по репибликанската пътна мрежа и веднага ни спират от движение. А за мангасар и те няма нищо минават винаги между капките и все са безнаказани. Братя до кога ще го търпим това не настана ли време вече за промяна и някой да си плати. Или ще се превърнем във роби във собствената ни държава. Аз не искам да живея във голямо циганско гето и огромен бежански лагер,нима за това са се борили предците ни. Да живеят една паплач на гърба ни и да бъдат все толерирани поради факта че управляващите ги ползват за печелене на избори поради факта че са ниско интелигентни маничолируеми орки. Стига вече време е да изхвърлим боклука.
  • 8 Ники

    4 0 Отговор
    в 21 век е Европа с каруци по главните пътища !!! Защото в парламента са мекотели и никой не му стиска да ги забрани щото братята роми ще се въздигнат пък и няма да гласуват за тях !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове