Last news in Fakti

16 Септември, 2018 12:48 4 846 32

Елена Йончева: ГЕРБ си отиват, защото във всяка една сфера докараха България до дъното

  • бсп-
  • герб-
  • пътища

Пътувайки по магистралите, ние плащаме данък "живот"

„ГЕРБ си отиват, защото във всяка една сфера докараха България до дъното. И хората започват да стават гневни. Въпросът е - какво ще остане след това?“ Това каза Елена Йончева, говорител на ПГ на „БСП за България“, пред Нова телевизия. „Пропаст не се прескача с малки стъпки. Затова ние излизаме от парламента, за да достигнем до всяка община и да започнем разговора- какво трябва да се случи в България“, допълни тя. Народният представител поясни, че в зависимост от темите и законопроектите, които се поставят в Народното събрание, ротационно ще се сменят народните представители от левицата. „Нашето мнение трябва да се чуе по отношение на законопроектите, свързани с двойния стандарт при храните, подпомагане на българските производители - законопроект, който е съгласуван с "Произведено в България", законопроект, който трябва да регламентира по какъв начин функционират държавните дружества, които са се превърнали в държавна хранилка“, подчерта Йончева. „В една демократична държава, ролята на опозицията е изключително важна, защото дава тон на дебата, дава гласност на много теми“, каза още Елена Йончева.

„Преките чуждестранни инвестиции за десет години са намалели десет пъти и са под 1 млрд., защото има корупция, лоша бизнес среда, защото съдебната система работи бавно“, отбеляза Йончева. Тя попита какво се случва с медиите, образованието, със здравеопазването – закриване на държавни и общински болници, както и битовата престъпност.

„Разговорът е как да измъкнем България от това дъно, на което се намира“, каза народният представител. Тя посочи доклади на държавния департамент на САЩ, според които се конкретизира за корупция по високите етажи на властта, свързана с изграждането на инфраструктурни проекти.

"Пътувайки по магистралите, ние плащаме данък "живот". Искаме да се вземат проби от АМ "Тракия", АМ "Струма" и АМ "Люлин". Ще покажем и колко е откраднато, за да може да не плащаме този кръвен данък", завърши Елена Йончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активен Борец

    106 26 Отговор
    Да те си отиват , НО НЯМА ДА ДОЙДЕТЕ ВИЕ , ВИЕ НИКОГА !!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПОП ЙОРДАН

    31 19 Отговор
    Така е
  • 4 Гост

    66 21 Отговор
    Права си но, ти си малко под дъното.
  • 5 ......

    65 21 Отговор
    Еленоооо,кой ще дойде????пак ще са герб,просто няма алтернатива,искаме друго,но няма друго
  • 6 Реалист

    50 23 Отговор
    Съществото със змийския поглед ДА СПРЕ ДА МИНАВА на червен светофар като АБПФК на манифестация. И дължи обяснения за ЕДНИ 2 000 000 лева получени сергей като беше премиер.
  • 7 Стамат

    77 10 Отговор
    Ленче .Така е права си .Но излязло от твоята уста звучи доста лицемерно. Вашия проблем е че народът не ви мрази по малко от ГРОБ.И вие си отивате . България няма бъдеще и с вас . Знаем колко сте огладнели и как точите зъби .Но ще хапнете само дървото.Всички до един сте за затвора.
  • 8 СссереМ

    38 29 Отговор
    Колкото повече рипате срещу ГЕРБ и народа толкова повече потъвате в забвението,за вас остава усещането за тумор който трябва да се оперира.
  • 9 стоян

    35 15 Отговор
    Ами аз ако кажа че си за затвора Ленче ши та вкарат ли -та ти ще кажеш ГЕРБ дали си отива ,ама не зависи от теб а от нас гласуващите
  • 10 Домакин

    49 12 Отговор
    За ГЕРБ не знам дали си отиват,но БСП-то си е заминало вече.С такива ,като Курнито,Ленчето и Весито Лечева/милионерката/ само за гнилили домати ставате.
  • 11 Кака Мара

    28 15 Отговор
    Има такава порода хора - Ленчета!Гледат в стъклени кълба,палят свещи, пророкуват с изцъклени очи.... Йончева,горката...каквато журналистка беше, такава и депутатка! Хора, опичайте си акъла!!!
  • 12 Шоо

    21 6 Отговор
    Даже и Ленчето не вярва, че идва тя след Герб щом пита? Пак ще се возите иначе на белия автобус, боклуци.
  • 13 NABLUDATEL

    15 7 Отговор
    GERB IA DOKARAHA,A VIE? STE NAPRAVILI KO?A VIE NE STE LI EDNI I SASHTI?
    1989 IZMISLEN PREVRAT I BOIKO PAZI BAI TOSHO.1990 ANDREI LUKANOV,NORA ANANIEVA I TEHNITE GRUPIROVKI,DO 1996 JAN VIDENOV UPADAK-4000LV-1$.SAMO KOMUNISITE GO MOGAT.1997 NARODA SE VDIGA I POMITA KOMUNISTICHESKATA KLASA,KOSTOV VDIGA LETVATA NA JIVOTA KAPKA VAZDUH ZA BULGARIA PRIRAVNIAVA LEVA S DEUTCHE MARK SAJIVIVANE NA SREDNA KLASA.
    KOSTOV E TRAN V OCHITE NA KOMUNISTITE,NIAMA EDNO UBIISTVO PO NEGOVO VREME I MNOGO KGB AGENTI BIAHA IZGONENI.KOMUNISTITE PODGOTVIAT PREVRAT NA KOSTOV KATO DOVAJDAT CARIA KOBURG-PREDATEL NA NARODA I PREVZIMAT VLASTA 2000-2001.BOIKO BORISOV OTKRADVA SINIATA ISTINSKA DESNICA I SE PRAVI NA DEMOKRAT I 18GODINI DO SEGA (BSP,GERB,DPS,ATAKA,VMRO,VOLIA)SI IGRAIAT NA UPRAVLIAVASHTI I OPOZICIA.TOLKOVA MNOGO SE IZTARKAHTE,CHE NA IDVASHTITE IZBORI NIAMA DA MOGAT DA VI POMOGNAT NITO SLAVI TRIFONOV-KOMUNISTICHESKOTO OTROCHE NITO KUPUVANETO NA GLASOVE I KEBAPCHETATA I KUFTETATA.
  • 14 Българин

    32 7 Отговор
    Герб не са стока, но червени кхмери и дърти червени мурви да размахва пръст, да четат морал и да се правят на алтернатива е перверзно и налудничаво.

    Коментиран от #26

  • 15 Жеко

    25 4 Отговор
    Кой го казва само тази дето мина 3 пъти на червено за 15 минути.
  • 16 Да да

    33 4 Отговор
    Помнете че освен БСП, още по-голямо зло за България е ДПС! Масово гласуване и затриване на тези партии с твърди ядра от сляпо вярващи избиратели и силно крадящи от българския народ политици!
  • 17 Равенство

    13 14 Отговор
    Вие с ГЕРБ сте едно и също .Ако те си отиват и вие с тях.Колкото корупция при тях толкова и при вас
  • 18 китаец

    3 6 Отговор
    Заслужавате си дереджето.
  • 19 1234

    18 4 Отговор
    Освен,че пътищата са лошо направени ,след всеки ,,основен ремонт"пътищата се СТЕСНЯВАТ. По този начин се крадат ПАРИ. Пътя от Попово до Разград го правиха преди две години и толкова го стесниха,че два камиона не могат да се разминат по него.Поне с два метра е по тесен отколкото БЕШЕ! След това сложиха ограничение 60 км. и мислят,че проблема е решен.КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ОТ ТОЗИ ПЪТ? В ТОВА СЪСТОЯНИЕ ПЪТЯТ Е ОПАСЕН ЗА ДВИЖЕНИЕ ДОРИ И С 60 км.
  • 20 123

    4 15 Отговор
    Малоумен народ! Самоубийци! Продължавайте да се самоубивате с Гробарите на байхуй!
  • 21 никой

    21 1 Отговор
    от БСП са с остра форма на шизофрения: веднъж са СТОЛЕТНИЦА, друг път са БСП и нямат нищо общо с народен съд , с изстъпления срещу интелигентни и будни хора (останалите изплашени , парализирани от страх и вкарани в ступор, но не и глупави, може би отчаяни и множество произтичащи от този факт вариации на психична слабос, използвана от тях много умело )БСП на онеправданите от кого???? Бяха против асфалта , който не става за ядене, но си карат лъскавите и скъпи коли именно по него( както и скачат срещу всеки ,който е в момента управляващ, че не си е свършил работата като не е осигурил надеждни пътища). Против са всяка идея, която къде успешна , къде произтичаща от множеството лобистки интереси, но не носеща изгода песронално за всяка мъничка клетка от този органзъм БСП. Та застанете и се идентифицирайте с нещо конкретно! Кои сте? Защо ни обиждате всеки божи ден, като ни приемате за краткопаметни? Не симпатизирам на никого,щом няма куража ,идеите и смелостта да се ИДЕНТИФИЦИРА( това е една обикновена дума в българския език, но натоварена със смисъл)

    Коментиран от #24

  • 22 дърт комунист

    6 2 Отговор
    Айде да ви видим вас,комунистите, до къде ще ни доведете. Аз съм съгласен ,ако дойде Тодор Живков и хората му- те поне показаха и направиха много- цяла една икономика построиха.И не крадяха колко тия сега. Значително по-малко. Ама сегашните комунисти- тва е една долна шайка ,крадлива и лъжлива. И няма по-големи капиталисти от тях- не знам що се наричат социалисти
  • 23 11111

    7 1 Отговор
    Когато Бойко им предложи заедно да управляват, защо отказаха!
  • 24 Ние помним

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "никой":

    Браво, добре казано. ПОМНИМ И НАШИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ ! Нали строяхте "развит" социализъм и строихте до няколко национални катастрофи, "другарко" ! Вижте си безумията: блоковете на Люлин, Кремиковци, жалките пътища, къде са националните богатства от най - богатете в света находища на уран, някой да е канил комунистически "ръководители" освен СИВ? Много изгладняхте а сега се намесиха и чесни представители на властите и започнаха да разследват големите грабители на България! ОСТАВАТЕ НА СУХО! Гледам Семов как се пени по една телевизия и се чудя колко му е акъла, нали беше с Нинова в БКП, СДС, ОДС, ЦАРИСТ! Сега обаче щели да мислят за народа, че бил много зле ХАХАААА. Кой докара народа до стрховитата бедност? Всички от БСП са милионери, но започнаха да ги питат откъде забогатяхте "другарчета,"? И сега милионерите ще махат правителство което взе да търси отговорност!
  • 25 Баба Яга

    11 0 Отговор
    Ленчето е за пенсия ... каза народът!
  • 26 Трифонов

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    А те от Герб не да комунисти.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Подхуев

    3 0 Отговор
    Госпожо, в тази територия никога след Втората световна, не е Управлявала друга Партия- само Кумунисти и Агенти на ДС - от Г.Димитров и Тошаро, та до Банкянският малък Тоше.Запомнете - всички сте едни и същи!!!Унищожихте няколко поколения и затрихте една нация , всички дружно - сте виновни.Мизерията стигна и до Вас, защото е навсякъде!
  • 29 Антон

    0 0 Отговор
    Ултиматум! Всички, които са били на власт от 1989-та. година до сегашно време 2018-та. година септември месец, и които се коалирали с по-големите партии, като ГЕРБ и БСП и всички нови партии от преди 5 години, като партията на Николай Бареков изобщо работа в правителството НЯМАТ, а новините управляващи, които ще се избират с подписка, референдум и съгласието на всички българи, православни християни, които публично ще бъдат проучени с дедективи с личните си данни с ЕГН и се заклева пред свещеник на живо и по телевизията БНТ 1, 2 и 4 и всяка седмица точен доклад къде отиват нашите пари от всички видове сметки и данъци и какво полезно се прави из цяла БЪЛГАРИЯ с цялата инфраструктура и обществен транспорт, сфетофарни уредби, уеб камери, LED улични осветителни тела, които да са мощни, силна и много здрава маркировка на пътя обзаведени учебни заведения, обзаведени децки градени, обзаведени, болнични заведения и клиники, много информационни и електронни табла свързани с ONLINE - директна връзка с общността и най-вече високо платена работа с застраховка живот. Ето това трябва да стане!
  • 30 дебелата берта

    0 0 Отговор
    къде се скри дебелата пътищарка,май и трепери задника че най много крадоха с боко при нейното дерибействане
  • 31 Даааа

    0 1 Отговор
    Да другарко Йончева. За първи път казвате истината!
  • 32 666

    2 0 Отговор
    Драга бабо. На кой народ си народен представител? Защо милионери като теб са се загрижили за народа сега? Когато грабехте преди нямахте грижи!? ЗАЩО. НЕ РАЗДАДЕТЕ НА БЕДНИЯ НАРОД ОТ "вашите" МИЛИОНИ ? Кои представители на БСП унищожиха Медицински здравен холдинг, кои хора преватизираха държавните болници, кои разпределят срещу процент субсидиите за всякакви проекти, кои преватизираха пристанищата и корабите, кои направиха "работническата" приватизация, кои са собствениците на пътностроителните фирми, кои са собственисите на военните заводи, кои са собствениците и арендаторите на милиони декари земеделска земя, ? Хайде "разследваща журналистко" да разследваш и да покажеш на кого Българският народ плаща кръвен данък ? Като НЕ разследващ и Н Е журналист мога та кажа, че това са все членове на БСП - твои съпартиици ! Хайде милионери
    спонсорирайте бедстващият народ на България, нали сте загрижени за страданията на хората от народа? Или сте се загрижили за членската маса която уж да гласува и да отидете в Евро парламента на дебели заплати и пенсии, че като гледам жалките ви притести сте останали съвсем на сухо и това е единственото ви спасение! Голям запек на мисълта щом измислихте, че ще арестуват Фандъкова предварително! Бедните милионери ! Голееееми грижи! Страотен итиелект, БРАААВО! МАШШШАЛАА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове