Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 12:41, обновена 11 Октомври, 2018 12:44 26 607 53

Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ)

  • тракия-
  • катастрофа-
  • магистрала

По непотвърдена информация има загинал при сблъсък между два леки автомобила

Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ) - 1
Снимки: TrafficNews

Тежка катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия". Инцидентът е станал на 61 км в посока София.

Ударили са се два леки автомобила, като и двата са смачкани до неузнаваемост.

Според свидетел, цитиран от TrafficNews, на мелето има загинал, но информацията все още не е потвърдена официално.

На мястото на пътното произшествие са се отзовали две линейки и полицейски патрул. Движението се отбива, а към момента "тапата" от автомобили е около 3 километра.

Снимки: TrafficNews

Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ)
Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ)
Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ)
Тежка катастрофа на "Тракия", километрично задръстване (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 godar

    46 52 Отговор
    изтрепайтесе пъпи боклуци
  • 2 Котарак

    61 2 Отговор
    Войната продължава!
  • 3 Инспектор Дюдю

    14 109 Отговор
    Тия кат ги гледам са с 20 годишни бракми и са над 70 годишни.

    Коментиран от #24, #37

  • 4 брутален нерез

    56 3 Отговор
    вече не минава и ден без трепане по пътищата.. :(
  • 5 Митко Митко миткоо

    137 3 Отговор
    Не са виновни пътищата, не са виновни колите, виновни са водачите, защото всеки си е помислил че може да се прави на състезател, а 70 % от тези "шофиори" цял живот карат градско с 30 и като видят прав път и натиксат, докато осъзнаят какво са направили, вече са свършили! Всеки взима книжка, всеки натиска, повечето не знаят кои крак за какво им служи, слушат радио веселина, неизтрезнели от поредната пиянска вечер...просто племе ! Абсурдистан
  • 6 мамка ви софийска

    95 15 Отговор
    Удар отзад.

    Кретена, карал аудито е останал жив. За жалост.

    Коментиран от #36

  • 7 Никой

    94 2 Отговор
    Този с аудито или е карал с 200+ или вкарал в аварийната лента

    Коментиран от #9

  • 8 Реалист

    47 6 Отговор
    Имам чувството че масово народа се мисли за безсмъртен. Кога ще започнат да КОНФИСКУВАТ коли? Рецидивист шофьор хванат в нарушение отново да му се конфискува колата и се дава за скрап. За 2-3 години ще изчистим и катафалките и джигитите от пътя. Карам редовно и лудите изпълнения по пътя в България ме докараха да съм със психика на камикадзе - очаквам най-лошото във всеки един момент. Вбесяващо е когато кифлата криволичи пред теб и когато я задминаваш да видиш че се опитва да кормува и говори по телефона едновременно. Или баничарка караща със 160-170 на магистралата при което отзад се тресе пред разпадане цялата. Ако не бъркам, едната кола е пак баничарка, но е ударена отзад. Дано да са живи!
  • 9 Тюхчев

    37 4 Отговор

    До коментар #7 от "Никой":

    Много е вероятно да е второто. Изпреварване отдалече в аварийната.

    Коментиран от #12

  • 10 Бай Стоян

    52 0 Отговор
    Като гледам снимките освен Аудито да го е блъснало това бялото отзад с незнам каква скорост за да го смачка толкова, друг вариант няма.
  • 11 сами сме си виновни

    19 30 Отговор
    ББ ги е блъснал, той е виновен за всичко на българина.
  • 12 123456

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тюхчев":

    Аудито е ударено вляво, баничарката в дясно. Трудно да са били в аварийната. По скоро е изпреварвал в аварийната а някой е решил да отбие там и е тръгнал да се престроява.

    За тези щети разликата в скоростите на двете е грубо 50 км/ч. Ако предния беше със 100 а задния с 200 нещата щяха да са доста по-зле

    Коментиран от #15

  • 13 Гоуст

    39 15 Отговор
    Като видя Ауди и Бмв настръхвам. Пълни смотаняци. Нормален няма да си вземе такава марка
  • 14 Антон

    53 31 Отговор
    Да почива в мир загиналия! Ама хора гледайте в огледалата като изпреварвате.Редовно ми се случва някакви охлюви да се изнасят с 90-100 в лява лента и почти без ускорение да изпреварват камион. Ти си отзад със 140. Хора това че ще изгорите 10 грама повече бензин като подаде газ, работи предимно за вашата безопасност, не за моята! Или другото е въпреки че си започнал изпреварване онзи от дясна те вижда, но решава да не чака и се мушка пред тебе, сякаш ще му падне имиджа ако изчака 5 сек. да го задминеш.после защо стават сакатлъци. разберете охлювите по магистралата движещи се с 80-100 са по-опасни от тези движещи се с 160 пак там. Нация от нефелни шофьори - искат магистрали и се движат с 90-100 по тях, същите тези в София по бул.България или околовръстното шпорат с 100-120. За съжаление селото няма как да ви напусне, дори да живеете последните години в София.

    Коментиран от #19, #22, #30, #47, #52

  • 15 Тюхчев

    20 1 Отговор

    До коментар #12 от "123456":

    Не си ме разбрал, цифричко. аудито е тръгнало да изпреварва (мяза ми на берлинго) през аварийната лента, ама му е била тясна или рязко е завил към нея (по- вероятно първото - келешите карат в ляво и като има някой отпред, рязко свиват в дясно да изпреварят през аварийната.) Тоя келеш с аудито е за бесене.
  • 16 гост

    10 0 Отговор
    Не само, че аудито е ударило баничарката отзад, а го е ударил в дясната страна. Опитал се е да мине с висока скорост от дясно ли? Как го е сътворил това чудо?
  • 17 555

    8 0 Отговор
    Един човек е пострадал при катастрофата на автомагистрала „Тракия“, в района на 63 км, в посока София. Колите се движат в аварийната лента, съобщиха от пресцентъра на МВР.

    Преди обяд е постъпил сигнал за инцидент в района на 63 км на автомагистрала „Тракия“, посока София, в участък с временно ограничение на движението в една лента поради подрязване на храсти в средната разделителна ивица. По първоначални данни, лек автомобил е ударил кола на поддържаща фирма, обозначена с конуси. Един човек е откаран за преглед в болница. Трафикът в участъка е силно затруднен. Пътни полицаи подпомагат движението, което към момента се осъществява само в аварийната лента. Водачите да шофират с повишено внимание.
  • 18 Държава на автопилот

    18 2 Отговор
    Пропадаме в ямата. Навсякъде далавери, хора мрат като на война всеки ден. Няма контрол няма строги наказания...нормалните хора са жертвите. Пълна дивотия...
  • 19 ГНЕВЕН

    42 6 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Лявата лента НЕ Е ТВОЯ.
    ДЛЪЖЕН СИ ДА ЧАКАШ ТОЗИ ПРЕД ТЕБ ДА СИ ЗАВЪРШИ МАНЕВРАТА!!!!

    Коментиран от #21

  • 20 Вуте

    19 5 Отговор
    Селянина с "премиум" аудито дето е с летНи жанти и гуми-10ти сезон е направил поразията!Всяко второ такова возило се кара по магистралата на предела на възможностите!Сигурно е бързал за София за да не му се счупи по магистралата щото - сервизи ниц ....

    Коментиран от #27

  • 21 Антон

    18 4 Отговор

    До коментар #19 от "ГНЕВЕН":

    Май не знаеш правилника, което говори много лошо за тебе и тези като тебе. Изпреварване се предприема, когато няма коли започнали изпреварване зад теб! Ако си спомняш има един въпрос в листовките, кола вдижеща се в дясна лента, с ляв мигач се готви да изпреварва камион. В лява лента, вече има автомобил започнал изпреварване. И въпроса беше: предприемате изпреварване или изчаквате. Жалко че нацията е масово неграмотна, и все оше има хора които смятат че ограничението на магистрала в България е 130 км/ч. и не знаят елементрани разпоредби от ежедневието, а не каква е максималната скорост на теглене с мека връзка.щото едното е бав по-важно от другото. И още по-жалко е че разсъждавате на база кой по, най, а не се позовавате на правилника. Доказателство е и написаното от теб - лявата лента не е твоя. Тука умнико никой не говори за собственост на лентата, а на здп и правилкила към него. Върни се и прочети последното изречение в предишния ми пост и ще се рязпознаеш на 100%

    Коментиран от #31

  • 22 Емил

    21 5 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Най-опасни са тези дето смятат максималната скорост за задължителна! Опитвал съм се да карам с 130 на магистралта - не става! Непркъснато те задминават, а и ти трябва да задминаваш. Всеки хлапак като се качи на магистралата натиска до 140, може ли да кара или не може - няма значение. Затова като не бързам карам със 100. а като бързам 160-170.
  • 23 Мдааа..

    7 5 Отговор
    Антоне..със 100 км в дясна лента а пък като си отворен шоп карай в ляво,може и с над 140км..и се спрете с тия селяни.. провинцията и столичани..знаем как шофирате и се престроявате на 15-20 м.от кръстовището..
  • 24 Опс

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Инспектор Дюдю":

    НЕ КОЛАТА А ЧОВЕКА ЗА ВОЛАНА
  • 25 мвр

    7 1 Отговор
    на тия идиоти магистралата им е тясна.
  • 26 Ина ги наред

    5 19 Отговор
    Смотаняка с бялата кола е решил,че трябва да изпревари с 80 км и е влезнал в бързата лента без да си погледне в огледалото.Сигурен съм,че повечето които пишете тук дори нямате шофьорски книжки или карате коли които не могат да вдигнат повече от 120,затова сте толкова озлобени

    Коментиран от #28, #40

  • 27 ебъ ги наред

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Вуте":

    Много си проЗ водачи на голф 2,едва ли аудито с летНите според теб джанти са с гуми 10-ти сезон.но ти неможеш да си представиш да е друго защото ти никога не си си купувал нови гуми.и поразията е направена от бялата кола която е влезнала в бързата лента без да си погледне в лявото огледало карайки с 80 или 100
  • 28 Антон

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ина ги наред":

    Май така изглежда, аудито се опитва да отиде рязко в дясна лента, за да предотврати птп-то, за малко не му стига разстоянието, и с неговата предна лява част удрв задната дясна страна на белия автомобил. Жалко за починалия!
  • 29 Garrincha

    21 0 Отговор
    Как успяват, на магистрала да се блъснат ?!?!?!? Ей, уникални говеда има по пътищата !
  • 30 Garrincha

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Тонка, като си отзад ще чакаш, ако ще и с 20 да изпреварвам, ясно !!! Че ти, караш със 140 на път с 90 макс. , ме боли фара, този !!!
  • 31 СИМЕОН

    22 1 Отговор

    До коментар #21 от "Антон":

    Колега, ти наистина ли дори не допускаш, че освен твоята версия за подобен инцидент съществува още една, редовно наблюдавана по нашите пътища. Карайки си в лява лента със заветните за теб 140км/ч, до теб профучава някое АУДИ, бмв,мерцедес и др. с 150-200-220? Застигайки тир със 140км/ч и съвсем нормално тръгваш да изпреварваш, поглеждаш в огледалото и виждаш една летяща точка със 150-200-220, и скачаш на спирачката зад тира? Та в този дух, нищо че пречи такъв удар да се случи и без първия автомобил да е бил "охлюв".

    Коментиран от #39

  • 32 Та като се замисля

    13 0 Отговор
    Човека с бялата кола е карал със 130 и видял в огледалото че светкат фарове на нещо дето лети с 200-220.Предприел е маневра да мине в дясната лента / в този участък се друсаш много в нея и затова всичко живо кара в лявата / Да ама селтака с аудито решил " да го резне " като в Англия - от ляво и .... опааааа !!! Извинявай ма не те видех !!! Мила родна картинка от която никой не е застрахован!!!
  • 33 gps

    6 1 Отговор
    И да обощим-всяка кола с GPS с вързана към нея кредитна карта,това е решението!!!
  • 34 AUdiantifen

    6 0 Отговор
    Само като гледам къде е ударено ауди-то и ми става ясно, че е хвърчал с 200 + и после спрете войната.Спрете тези който с 140 ми пресвяткат! Жалко за човека от бялата кола :(
  • 35 Иван

    32 0 Отговор
    Всички цъкат и философстват и никой не се замисля, че това съоражение, наречено магистрала Тракия не е никаква магистрала.

    Ефективно имаш 2 ленти за движение и три вида участници:
    1. Стари, малолитражни или товарни коли с максимална скорост от 100-120км. Те се возят в дясна лента.
    2. Изтребители с големи двигатели, които вдигат 200 неусетно. Те си карат в лява лента.
    3. Нормални автомобили с шофьори които искат да карат със 130-150км, но принудени да правят постоянни престроявания заради тип 1 или тип 2. При целият този трафик това съоражение е НЕАДЕКВАТНО. Не са виновни само ХОРАТА. ТОВА НЕ Е истинска МАГИСТРАЛА

    Коментиран от #38

  • 36 В. Михайлов

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "мамка ви софийска":

    Безотговорните шофьори са навсякъде около нас. Било от София, било от друг град. Нека не бъдем като тях колега.
  • 37 Марио

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Инспектор Дюдю":

    Audi a4 allroad е на максимум 6 години.Не е старо.Проблемът е, че не могат да карат
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Багала

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Ина ги наред":

    Хахахха много си зле е пич, вземи се осъзнай, караме коли със по 230 кончета та и отгоре, ама на магисталата повече от 140км не! Ако всеки спазвата правилата едва ли ще има толкова убити.
  • 41 ПЕНСИОНЕРА

    4 3 Отговор
    Всеки може да управлява но не всеки е шофьор, а са карачи в повечето случаи.
    ДА СЕ НАМАЛИ НА 120 МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ ПО МАГИСТРАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ .
    ИНАЧЕ ВСЕКИ ДЕН КАРТИНКАТА ЩЕ Е СЪЩАТА , НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ РЕЗКИ МАНЕВРИ ПО МАГИСТРАЛАТА КАТО В ГРАДА.
    КОЛИТЕ СА МОЩНИ , НО ОБИКНОВЕНО ПТП ДОПУСКАТ ОБИКНОВЕННО МЛАДИ И НЕОПИТНИ ЕОДАЧИ.

    Коментиран от #45

  • 42 Боко

    4 2 Отговор
    Предлагам да бъде премахнато ограничението на скоростта по магистралите в България!Така на който не му се живее ще има реалната възможност да го направи съзнателно!
  • 43 Еди кой си

    7 3 Отговор
    Пак ауди... Ако не е ауди ще е бмв. Как може само малоумници да карат тия коли? Всяка втора катастрофа е причинена от такъв. Всеки ден карам по магистрала и почти не виждам някой, който да кара гореспоменатите марки и да спазва ограничения или правилник като цяло
  • 44 ДАИ

    5 0 Отговор
    Е не ,това наистина са дебили. Но и коментаторите са такива. Кой е този който карал градско с 30 пък като видел магистала натискал. Единия е със ван Дачия ,другия с Ауди ,къде ги видя тия 20 годишни бракми. Цялата история ,че се качват надрусани ли ,пияни ли или си мислят си че играят компютърни игри без последствия. Просто пълна безотговорност и скудоумие. Невменяем народ . После пътищата били виновни . Абе в целия свят основния постулат при шофиране е съобразяване с пътната обстановка като настилка ,габарити на пътя , метео обстановка ,трафик. В България не ,ние си караме наизуст . Може ли един шофьор да е нормален ако не се съобразява поне с лентата си за движение. Всеки ден се сблъсквам с тъпаци ,които танцуват по пътя ,дали в града дали на магистрала . Карам си в лентата и гледам колегата как бавно но сигурно иска да се качи върху мене ,приближава се бавно но сигурно и трябва да натисна клаксона да го събудя от летагията му.
  • 45 Именно

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "ПЕНСИОНЕРА":

    Този бързият с аудито (както някои писаха) е карал със сигурност с доста над 140км/ч.
    Ако не блъсне някой никога няма да разберем дали се е движил със 120, 140 или 240 като няма полиция да следи трафика и да ги спира тези преди да убият някой.
    Не е проблемът в законите, а в някои шофьори (явно доста предвид колко често има такива новини) и в повечето полицаи - абсолютни боклуци. Иначе са много добри да се крият зад храстите и ако спрат някой за без причина да го въртят час и половина да се чудят какво да измислят да си изкрънкат рушвет.
    Но като опре да се контролират движението наистина и да се осигураяват някаква безопасност по пътя никакви ги няма.
  • 46 КИРО

    5 0 Отговор
    Не карайте бързо по тези скапани магистрали повече от 130 си е живо самоубийство.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бръм

    1 0 Отговор
    Длъжен си... Само дето и той преди да почне маневрата има задължения!!! Престрояваш се в дясно САМО ако на никой в дясната лента няма да му се наложи да натиска спирачката или дори връща газта! В противен случай според ЗДП е отнемане на
    преимдство и е наказуемо! Ама този в дясната карал с 160, а ограничението е 130... Това е работа на контролните органи, не на чичката с бричката или на комплексара дето как такс ще го изпредварват....
  • 50 Бръм

    0 0 Отговор
    До 19 е предният ми коментар...
  • 51 Ввв

    3 1 Отговор
    Идиотска държава
  • 52 Реалност БГ

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    А колко нормални алтернативни на "магистралите" пътища има?
  • 53 Петюо

    1 0 Отговор
    Задължителни камери в колите това е решението и неса скъпи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове