Last news in Fakti

10 Февруари, 2019 18:30 5 688 132

Стотина поискаха оставката на Румен Радев

  • румен радев-
  • оставка

Непосредствен повод за протеста беше позицията на президента за Венецуела

"Радев е българският Мадуро!”, „Искаме европейски, а не съветски президент !”, "Вън, руско камикадзе!", скандираха събралите се в 16 часа стотина души пред президентството.

Те се организираха във фейсбук на протест под мотото „Да изгоним Радев от президенството”. Въпреки заявеното желание в социалната мрежа за участие от над 3000 души пред „Дондуков” 2 дойдоха много по-малко.

"Ние сме тук, защото имаме позиция. Протестираме срещу президента Румен Радев, защото той вече две години непрекъснато нарушава Конституцията. Блато ли не бяхме, дебили ли не бяхме, Венецуела ли не бяхме! Имали сме президенти и от БСП, но някой да е скачал срещу Първанов, срещу Зорка? Не, но сега резилът е пълен", коментира протестиращ.

„Ние от Радев нищо не очакваме в политиката му, в поведението му, в отношението му към държавата. И понеже не вярваме, че може да се промени, затова да си ходи!”, заявиха присъстващи, които искат оставката на държавния глава.

Голямо въодушевление предизвика Гана Пенева, представила се като поетеса, която рецитира стихотворение по адрес на съпругата на президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    299 34 Отговор
    И къде ги преброихте, че са 100. 30 платени лумпени ще ми свалят президент. Куку-пипи.

    Коментиран от #18, #21, #86

  • 2 Ееее

    78 61 Отговор
    Само СССР👍
  • 3 1234

    228 32 Отговор
    Платени соросоидни жълтопаветници!

    Коментиран от #26

  • 4 Meganoob BG

    150 19 Отговор
    А целия народ иска оставката на протежето на дяя Тодор, обаче неговият нов последовател Сидерович иска народа още малко да потрае докато си осигури безплатен живот и след пенсията.

    Коментиран от #32

  • 5 Оппа

    204 30 Отговор
    Не си играйте с огъня, че ще следва и контрапротест ! Да не насерете гащите...

    Коментиран от #79, #83

  • 6 Tervel bitcoin

    196 31 Отговор
    Може да искат но няма да я получат
    РАДЕВ Е СКАЛА
  • 7 Помпейо

    65 11 Отговор
    Ние признаваме Рамадан Кунев за президент.
  • 8 Tervel bitcoin

    169 23 Отговор
    РАДЕВ Е ПРАВ
  • 9 .....

    157 24 Отговор
    А не сте скачали срещу президенти на БСП, я си помислете пак.
    А сега- Радев е надпартиен и много добре знае какво става в държавата, както всички нас, само, че на вас не ви харесва да е така, най- вече по личен интерес.

    Коментиран от #34

  • 10 Цветаниев

    164 23 Отговор
    Всички ли си получиха парите???? Другия път повече !
    Искате по 100 лева ??? Герб да не бездънна яма я !!!!???
  • 11 filo

    32 165 Отговор
    Радев вън! Фатмак ш...н

    Коментиран от #24, #100

  • 12 Томислав Дончев

    120 19 Отговор
    Здравейте потребители на сайта ПИК. Въстанието не се състоя. Днес беше организиран платен протест срещу президента Радев. Моята партия се довери на г-н Heдялkoв и му възложи да организара и ръководи протеста. За негови консултанти назначихме господата Томата Ренегата, Спас Гушести и Тоню Рудолф под строгото наблюдение на г-н Георги Скрападжиев. Все познати на вас имена. Тези господа уверяваха Изпълнителната комисия на ГЕРБ , че на протеста ще присъстват най малко 3 000 човека. В един момент прочетох в сайта , че се очакват над 30 000 души. Това ме накара да се обадя на вътрешният министър Мето с молба да да вземе мерки. Днес в 16.45 часа Мето ми се обади, каза че е на терен пред президентството, че не вижда повече от 68 човека, в това число случайните минувачи и организаторите. Той ме информира , че нито едно друга медия не е проявила интерес към това мероприятие, нито една телевизия не го е предавала на живо. С изключение на националната телевизия „ПИК-ТВ“ , разбира се. Минах набързо през останалите стотина сайта – пълна тишина. Преди да напиша този коментар седнах и направих сметка. В София живеят 1 1460 000 човека на постоянен адрес. От тях по данни на ГРАОН пълнолетните са около 956 000 човека. Тези 68 човека които днес искаха оставката на ген. Радев са 0.000071 % от населението на столицата. Ако отнесем този процент върху населението в цялата страна, където с право на глас са 5 954 000 души ще се получи, че срещу Радев са само 454 човека. Така прези

    Коментиран от #15, #35, #42

  • 13 туй беше

    134 20 Отговор
    Преброяване феновете на ГЕРБ !!!!
  • 14 Плати ли ми за протеста

    118 14 Отговор
    На снимката се виждат34души Още 10да има не са 100,а пък за 3000 далеч.Като добавим кибиците и журналистите бройката е доста надолу.
  • 15 Меракли Мераклиев

    101 10 Отговор

    До коментар #12 от "Томислав Дончев":

    А !!! Нидялко ли бил организатор !!! Що не казахте и аз на взема некой лев !
  • 16 Порно

    108 12 Отговор
    Те с полицаите , дето охраняваха , нямаха сто човека. А поетесата си чака хонорара. Да и е сладко.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Великия Гешев

    23 145 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Лоша организация и липса на координация. Нали не предполагаш, че ако решим сериозно да свалим тоя московски плъх, на улицата няма да са 100 души. Просто не му е дошло времето и не е направил по-сериозна, заслужаваща внимание издънка. Но както е тръгнал по гайдата на Путин и протежето му по соц-ком. линия - Нинова, това ще стане скоро.

    Коментиран от #25, #80

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 впечатлен

    34 7 Отговор

    До коментар #17 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Абе, ти нормален ли си. Че ги брътвиш такива. Или може би, искаше нещо друго да кажеш. Ама не знаеш какво.

    Коментиран от #31

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 hmhmhm

    74 10 Отговор
    и защо искат да го махнат че не ми стана ясно?
  • 24 ТОЧКАТА

    63 6 Отговор

    До коментар #11 от "filo":

    А,вижте КОЙ е срещу Радев...и закона..../няма НИЩО нелегитимно и противозаконно в избора и ДЕЙСТВИЯТА на президента/.....Пак ..латини.....Не и българи......ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ,,УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ,,продажници?....има надежда.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Batushka

    36 4 Отговор
    Две кофи новичок моля!
  • 28 гост

    62 9 Отговор
    По колко пари са давали? И аз да ида ако ще дават една стотарка.
  • 29 СссереМ

    61 11 Отговор
    герб се презастраховат от падане на изборите. ...Русия ще се намеси в изборите в България, убеден е председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

    „Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, каза още председателят на депутатската група на ГЕРБ.
  • 30 El Psixodante

    19 4 Отговор
    Искаме стихотворението.
  • 31 копи пейст

    14 42 Отговор

    До коментар #20 от "впечатлен":

    Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция „Блумбърг“.
    "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията.
    Дори Сърбия и Черна гора, които са традиционни приятели на Русия, започнаха да обръщат очи към Брюксел. Към балканската паника допринесе и последният скандал между Москва и Атина. Гърция изгони руски дипломати заради намесата във вътрешните работи на членката на Европейския съюз и НАТО и мярката на правителството на Алексис Ципрас бе подкрепена от коалиционния партньор - смятаната за проруска партия "Независими гърци". Това бе последната капка, която преля чашата на кремълското търпение", коментира Блумбърг.
    Според медията руският президент ВЛАДИМИР ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.
    Решетников е генерал-лейтенант от външното разузнаване на Русия. Той е роден през 1947 г., има докторска степен от Софийския университет. Генералът владее свободно български и сръбски и говори гръцки. За него също се смята, че е бил резидент на КГБ в Атина.
  • 32 Славутич

    11 50 Отговор

    До коментар #4 от "Meganoob BG":

    Хайде-е още един смотльо, с квас около устата, говори от името на народа. Ще видиш един народ на парламентарните избори. До тогава си налягай абата и скрий вестник "Правда" от 1944 година някъде по на дълбоко.
  • 33 1234

    74 12 Отговор
    Как така ще е съвеЦки президент, след като през 1992г се е обучавал в САЩ? Някой от пишещите тук изобщо чел ли му е биографията?

    Коментиран от #39

  • 34 Радев е:

    7 40 Отговор

    До коментар #9 от ".....":

    Ти пък къде видя надпартийна червена гнида.
  • 35 Лош

    10 24 Отговор

    До коментар #12 от "Томислав Дончев":

    И като се събудиш краката ти отвити, двата пръста в контакта и чаршафа около врата. Дали спиш с отворени очи а ?
  • 36 Аз7107

    79 10 Отговор
    На Цветанов родните се събрали и това било протест😁😁😁
  • 37 ДАААА

    16 95 Отговор
    ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ, ЩЕ ИМА ИМПИЙЧМЪНТ ! ПУХЛЬО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ , ПОКАЗА СИ ПРОСТАЩИНАТА И АЛЧНОСТТА , ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО!!!

    Коментиран от #48, #61, #65, #126

  • 38 Коментар📝

    73 9 Отговор
    ЕГАТИ СКРЪНДЗАТА СИ ЦЕЦИ ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАТИШ ЗА ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИ.🤗
  • 39 ентото от РМС

    11 53 Отговор

    До коментар #33 от "1234":

    Само тия, дето учеха в Москва, бяха подбирани по надеждност към идеята и оставаха верни до гроб на червените боклуци. На всичкото отгоре се връщаха в България с омекнали китки, алкохолици и с руски думи в речника. Справка: Александър Лилов - джендъра и много други.

    Коментиран от #63

  • 40 Коко

    53 7 Отговор
    Много малко пари дават Цецо нали обеща повече
  • 41 Киро

    50 7 Отговор
    Защо родната милиция не провери платените протестиращи.Част от тях пияни а може и дрогирани.
  • 42 Соросоид

    45 8 Отговор

    До коментар #12 от "Томислав Дончев":

    Ако бяха платили на някоя 20 годишна психодясна да размята цици (евтино щеше да вземе, защото днес беше топло), можеше да се съберат повече от 68 лумпена. А, и бял роял нямаше. Зле сте с организацията на пърфоманси, малко повече трябва за да свалите президента Радев.
  • 43 Киро

    33 5 Отговор

    До коментар #26 от "Станислав":

    Ти от Войводиново с какво дойде да протестираш.Бойко ти плати.
  • 44 ишщ

    41 4 Отговор
    Малко ще са ами как , нема парички, умните и красивите ги излапаха преди 5 години.
  • 45 Владо Черноземски

    13 64 Отговор
    Както се предполагаше , народа надуши тъпунгера и е време за десен шут в задника.Вън от президентството и обратно в обора където му е местото на простото говедо.

    Коментиран от #46, #47, #51, #82

  • 46 Iskra

    54 11 Отговор

    До коментар #45 от "Владо Черноземски":

    Наистина ли 100 нискочели скандиращи идиота могат да бъдат новина. Всъщност видимо бяха наполовина по-малко. Има си избори за тази работа.
  • 47 Iskra

    38 8 Отговор

    До коментар #45 от "Владо Черноземски":

    Наистина ли 100 нискочели скандиращи идиота могат да бъдат новина. Всъщност видимо бяха наполовина по-малко. Има си избори за тази работа.

    Коментиран от #49

  • 48 Д-р

    19 2 Отговор

    До коментар #37 от "ДАААА":

    По-леко , че с това кръвно , може да не изкараш до тогава .
  • 49 Владо Черноземски

    3 13 Отговор

    До коментар #47 от "Iskra":

    Наистина.............
  • 50 Сеирджия

    16 31 Отговор
    Ех, че няма малко повече власт Президента! За нула време ще ударим по просперитет и Венецуела, че и Северна Корея дори.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Синан

    46 6 Отговор
    Това е на Цвино родата. Пфу, деа техната м..
  • 53 почти чичка

    34 2 Отговор
    Е как точно ще го изгоните без избори. То ако така ставаше работата щеше да е по лесно всичко. Защото щях да си слушам рапче от 90 в бронирана машина и да си ходя на кафенце с АКто. Гарантирам ви,че нямаше да можете да си кучкувате така както сега.
  • 54 БЕНЗИНДЖИЯТА

    43 6 Отговор
    Цецко много стиснат е станал 2013г.бяха по ларж и събираха едвам 1000 платени протестъра!!
  • 55 Кучето

    43 6 Отговор
    Бих казал 50тина лумпена
  • 56 Тъжно русофобчи

    53 8 Отговор
    Отново съм тъжен и разочарован: Цецо Цветанов ни обеща 20 лева на човек, за да се съберем голяма тълпа и викаме против Радев, но после ни даде само по 5, защото бяхме само стотина тъпаци на кръст! 😢
  • 57 Репортер

    45 6 Отговор
    Докараха ги с 2 автобуса от Карлуково
  • 58 Цицерон

    40 7 Отговор
    На цвинокио парите му останаха неоформени. Сега какво ще каже на господарите зад океана. Закуска при тръпна вече няма да има.
  • 59 Христо

    44 6 Отговор
    Излезли са платените дебили на Боко Тъпото и Цецо Пъпешоглавият. Продали са душите си както тия двамата, за пари и лични облаги.
  • 60 Надето Михайлова

    37 6 Отговор
    Е това остана от електората на СДС и ГЕРБ
  • 61 Гацо

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "ДАААА":

    А го па тоа
  • 62 jambazina

    37 6 Отговор
    Всички мишки треперят от Радев, че скоро ще ги измете окончателно.
  • 63 Бесен Язовец

    23 2 Отговор

    До коментар #39 от "ентото от РМС":

    За Иво Инджев ли говориш ?
  • 64 Остана цура да се самообяви за президент

    26 5 Отговор
    Цвинокио само това ли могат да измислят господарите ти? Напъни си лайното и може да роди нещо по гъсто, не такова рядко )))
  • 65 Кълвач

    30 4 Отговор

    До коментар #37 от "ДАААА":

    Повече ще сте на гейпарада! Там ще си връткате импийчмънти .
  • 66 Чудомир

    33 6 Отговор
    Kak ги преброихте, че са 100.Баба Ива, Мастегарката, Една свиня дебела с очила и грпичката от 4 километър. Това ли са хората, който ще свалят Генерала.
  • 67 Българин

    8 37 Отговор
    Руските подлоги си го харесват президента. Няма лошо, само не ни обяснявайте на нас българите как това било патриотично и над партийно, че е малко гнусно......

    Коментиран от #70, #71, #74

  • 68 Вълкът и седем те козлета

    24 5 Отговор
    АЛООООООО.....Къде са социалните помощи на хората?Бойко ти ли ги изяде бе? Признай си и ще ти намалим присъдата.🤗

    Коментиран от #90

  • 69 Вуйчо

    35 7 Отговор
    Ако някой обслужва чужди интереси, то това е боко - вече повече от година той официално работи за американската външна политика и дори не се прибира в България! Цвъто всеки месец ходи на обучение и инструктаж в сащ а кобилата захаринка всяка сутрин си пие кафето с амеркански инструктори! Колко пъти Радев е ходил в Русия или до Руското посолство?

    Коментиран от #97

  • 70 А бе

    26 4 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    От кои точно българи си ? От тия със лилавите венци ли?
  • 71 Аугусто Пиночет

    4 27 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Рубладжиите са свикнали да ближат руските сапоги!
  • 72 червен гей

    3 19 Отговор
    Червендалестите закусват с бахур.
  • 73 Кака цеци

    27 6 Отговор
    И някой от тези 68 соросоида не се ли самопровъзгласи за президент на България и ФАЩ да го признаят???
  • 74 Стамат

    23 6 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Къде си бе краварски лай..новоз.Колко сте истинските българи .Само 100 ли сте тцтцтц. Останалите 5млн.които симпатизират на Радев са тролове нали .Ако не беше толкова жалък щеше да си смешен .
  • 75 кеф

    20 6 Отговор
    Шепа палячовци

    Коментиран от #78

  • 76 Гошо

    20 6 Отговор
    Кво се пените бре, Цецко си е направил среща с приятели, кво толкова? Закуси при янките, дадоха му наставления и ...... , че едно време беше същото но Бай Тошо ходеше в Кремъл на закуска, разликата е, че беше по-ефтинко и се договаряха по-добри квоти за България!
  • 77 Хората

    8 23 Отговор
    са против Радев, защото руснаците избързаха и го осветлиха като свой агент за влияние. Никой, дори повечето бесепари, не иска да се връщаме към Русия. Децата им са в Европа и Америка. И не искат да се срамуват там от проруския президент. Руснаците, разбира се, не са обявили - ето това е нашият човек. Но го оставиха да се разприказва твърде много и стана ясен на хората в България.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Иван Гешев

    14 6 Отговор

    До коментар #18 от "Великия Гешев":

    Не се хаби, пътници сте вече! Не пътувате само вън от властта, а отивате директно в затвора. 😂
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Хазаина

    13 5 Отговор
    Цвичката раздаде по 20 лева да викат на 100 човека от парите от наемите от апартаментите това е новина за инпийчмънт
  • 85 шляпалника

    20 3 Отговор
    Смешен протест, поръчн от още по смешни хора. И протестиращите като оФце повтарят каквото им е казано! Смях!
  • 86 Личната война на Цвъ Цвъ

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Цвичката прави много пари покрай Боко обаче явно е скръндзав, щом само на 20-30 платени герберастки мекерета е дал парички. Обаче е дал 100 пъти повече на медиите да отразят този "протест", а останалите лизачи за без пари са го отразили ! Герберастите са култуви тъпаци обаче е го плащат си и организират разни "пърформанси" понеже направиха милиарди на наш гръб тия три мандата !
  • 87 Нагазадзе

    17 3 Отговор
    Няма такива смешници сега ги гледах по телевизира пълните изперкали шутове
  • 88 Оппа

    10 3 Отговор

    До коментар #79 от "Смешко":

    Кое кой ще ни бъде? Че ти си от гербаджиите ,а на вас трябва преводач.
  • 89 Оппа

    18 3 Отговор

    До коментар #83 от "Димитърд":

    Пробвайте ни ако ви стиска! С компрометирането на президента ще я сбъркате! Цецо апартаменто и Боко тиквата си играят с огъня. А ти си снимай коментара и го прати на твоя шеф, че да не останеш без пари.

    Коментиран от #94

  • 90 чичко сорос

    14 2 Отговор

    До коментар #68 от "Вълкът и седем те козлета":

    Туй не е протест а помен на Герб.Ама Радев виновен че както писа един човек не излезе с една кутия бонбони да почерпи протестиращите.Скрънза Радев!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Николай

    18 3 Отговор
    30 платени помияри нямат нищо общо с целия български народ, заставащ твърдо и непоколебимо зад единствения свестен наш Президент. Впрочем, днес му го преместиха лично от единия в другия крачол, хаха, палячовци, калтаци!
  • 93 хи хи

    14 1 Отговор
    МиндЖев сигурно газ пикае...
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 А бе

    12 2 Отговор

    До коментар #94 от "Димитърд":

    Щом си натовец, ясно ми е какъв българин си... Колкото оня-молещия се.
  • 96 Оппа

    13 2 Отговор

    До коментар #94 от "Димитърд":

    Ти българино, родолюбецо, натовецо и европеецо тази вечер много коментари написа та хонорара ще ти е голям. Ако можеш и мен да уредиш? Само да не плюя президента ако може. Каквито коментари искате ще пиша, но да пиша за човек, който се опълчва на статуквото( мафията) няма да пиша! А ти продажнико, продължавай с коментарите, че децата гладни да не оставиш.

    Коментиран от #99

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 LOW

    14 2 Отговор
    Аз пък не искам да се сменя президента.50 човека него харесват и айде да го сменяме.Много повече са гласували за него, Много повече.Това е демокрацията-повечето гласове дават право да управлява.да не говорим ,че има много по голяма подкрепа от народа т.е лигитимност-тия лумпени ще направят някой конфликт между българи-както върви и във Венецуела
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Оппа

    10 1 Отговор

    До коментар #97 от "Димитърд":

    Може да не си му фен на тиквата , но че ти е работодател в това сме сигурни! Защо се спряха проекти от национален интерес( не само руски, но и български)? Турция строи няколко АЕЦ-а ,защото са много прости ли? А ние един не можем да построим! Може би не им понася климата са отишли в Германия. Ти защо не отидеш на запад та да се отървем от един предател повече?
  • 103 Оппа

    12 1 Отговор

    До коментар #97 от "Димитърд":

    Може да не си му фен на тиквата , но че ти е работодател в това сме сигурни! Защо се спряха проекти от национален интерес( не само руски, но и български)? Турция строи няколко АЕЦ-а ,защото са много прости ли? А ние един не можем да построим! Може би не им понася климата са отишли в Германия. Ти защо не отидеш на запад та да се отървем от един предател повече?
  • 104 бг23

    12 1 Отговор
    щo не казахте по -рано да дойда и аз. За 100лв и трите ръце щях да вдигам. Че след толкова герберски напредък едвам свързвам двата края
  • 105 onq s konq

    3 10 Отговор

    До коментар #97 от "Димитърд":

    РАЗБИРАМ И УВАЖАВАМ доводите ти,но категорично не съм съгласен с ЧАСТ ОТ ТЯХ.Не може да наричаш Борисов "руски агент" защото Политиката му е ИЗЦЯЛО СЪГЛАСУВАНА СЪС ЗАПАДА и ОБЩИЯТ "ЗДРАВ РАЗУМ" налага "ЛАВИРАНЕ"...което той повече от успешно прави ПРЕДВИД ЗНАЧИТЕЛНИТЕ РУСОФИЛСКИ НАГЛАСИ сред бълг население.Затова и добре е да осмислиш че една ТВЪРДА ПРО-ЗАПАДНА ПОЛИТИКА би била суперпогрещна,защото предвид недоброто иконом. състояние на страната България като нищо би била ТЛАСНАТА В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МОСКВА СПОНТАННО!Затова и мисля че "Златната среда" е най-препоръчителното в политиката на Борисов,...така както беше при Т.Живков:)

    Коментиран от #106

  • 106 гост

    10 1 Отговор

    До коментар #105 от "onq s konq":

    Колко държави попиляха тия със здравия разум? И друг път съм ти го казвал, ти си много простоват човек

    Коментиран от #109

  • 107 ззз

    13 1 Отговор
    Утре Цвета Караянчева ще се самопровъзгласи за президент и от американското посолство ще я признят за легитимна!!!
  • 108 ВИНПРОМ ПЕЩЕРА

    2 9 Отговор
    ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ,ЗАЩОТО РАДЕВ СЕ ОПИТВА ДА ПОПРЕЧИ НА ПАРТИИТЕ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА. А НИЕ СПОНСОРИРАМЕ ПАРТИИТЕ. НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА НИКОЙ ДА НИ ПОПРЕЧИ ДА ВЛАСТВАМЕ НАД НАРОДА. НАЛИ БЪЛГАРИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БОГАТИ, ЗАЩО ТОГАВА ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ПРЕЧИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА. ПАРТИИТЕ СА ДОВОЛНИ,НИЕ СМЕ ДОВОЛНИ. КАКВО ИСКАТ ОВЦЕТЕ. ТЕ 30 ГОДИНИ НИЩО НЕ ПРАВЕХА,ТА СЕГА ЛИ..... НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ. КУПИХМЕ ПРЕМИЕРА,КУПУВАХМЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА. ВИЕ КОИТО КОМЕНТИРАТЕ ТУК И ВИЕ ЩЕ СЕ ПРОДАДЕТЕ. АКО НЕ ЗА НЯКОЛКО СТОЛЕВКИ,ТО ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ.... ВСИЧКИ ТЕ СТЕ ОВЦЕ. ЗАТОВА СЪДБАТА ВИ Е ДА НИ СЛУЖИТЕ ВЯРНО. НИЕ ЩЕ ВИ КУПИМ. РАДЕВ НЕ ЩЕ ДА СЕ ПРОДАВА,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОПРЕЧИ. БЪЛГАРИЯ Е НАША!
  • 109 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #106 от "гост":

    Нито ще ти благодаря че ме четеш,нито пък имам нужда от квалификациите ти.А предположенията ти че съм обърнал внимание че НЯКОГА си ми "казал" "НЕЩО"...са повече от абсурдни.

    Коментиран от #121

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Путкин

    14 1 Отговор
    Ей, много го е страх Боко, кой знае по колко е платил на тея палячовци, да хпдят да реват против Р. Радев! Браво на президента, мъжкар!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Ръгай чушки 🌶 в боба нека да е лют

    1 4 Отговор
    Време е комунистическите крадци и нац предатели да ги наритаме в затворите и да се прочисти България от измекиярите
  • 114 Asterix

    0 6 Отговор
    Важното е,че хората казаха открито:ВЕЧЕ ЗНАЕМ КОЙ СИ И ЗА КОГО РАБОТИШ!
  • 115 1234

    5 1 Отговор
    При бай Дони е така, соросогадите имат намалено финансиране. Импийчмант само в главата на цц и бб в графика на цру...
  • 116 Хахахахахха

    5 1 Отговор
    Президента си номер 1
  • 117 123

    7 1 Отговор
    организирано от герб
  • 118 Уйчо

    6 2 Отговор
    Радев е българския Мадуро
  • 119 бббббб

    7 1 Отговор
    Хахаха платени от ГРОБ смешници
  • 120 Аве Адолф за дрисливите русофили

    3 6 Отговор
    Брей рускоплатените подлоги тук пак почнаха да пресират ......
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 тото

    4 1 Отговор
    Това са тленните останки на СДС.До изборите половината ще са на Бакърената.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Тато къв политиците: Елайте ми на гости

    3 0 Отговор
    2 000 000 срещу 100 мекерета
    Ако не си с нас си против нас , казваха преди комунистите и до нен днешен нищо не се е променило.
  • 125 ай сектир

    1 4 Отговор
    Румен Мадуров Путкин
  • 126 НАТО ВЕЦ

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "ДАААА":

    Ми на пич може да "организираш" инПИЧмент за разлика от недоразумението Чехльо, на което можеше да се организира само инПУТмент.
  • 127 вейхайвей

    2 0 Отговор
    клетите клетници...сега да идват санитарите
  • 128 нада

    2 0 Отговор
    отговор до 91- ТОЗИ Е НЕПРИЗНАТ „Корифей“ на историята обяснява се по костинбродски - то фалшифицира рускотурската война, освободителите след Левски, върни се и на КУБРАТ, ако искаш все ще си останеш МИНДЖАФтреторазрядник - плювач, лъжец и назадоволен прошляк
  • 129 чичо

    0 3 Отговор
    Тези ,дето са за Радев, да си направят сметка, как един напълно непознат при това военен става президент.Колко много пари са наляти в този избор,не зная,но по поведението и приказките на Радев е ясно от къде са.Опичайте си акъла и дайте да го махаме навреме,защото тези пари могат не само Радев да докарат ами и гражданска война.Този с безумията си с всички ще ни скара.
  • 130 ГЕРБ

    2 0 Отговор
    МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ РАДЕВ ГЕРБАДЖИЙ ОТИВАТЕ СИ ЧАО.......
  • 131 Павел Наков

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това да назначиш любовницата си не е ли конфликт на интереси , и да се ожениш точно преди кампанията не е ли направено за пред хората. Какъв морал има български офицер който по принцип е деполитизиран да приема партийна номинация за Президент ,когато все още е на действителна военна служба. Това не е ли държавна измяна на офицер който е призван да служи на своя народ ,а не на отделна партия ,камо ли да бъде одобряван от чужда държава.
  • 132 Джо

    0 0 Отговор
    Тия всичките са с обратна резба! А, може да са членове на БХК или други НПОта!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове