Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 11:35, обновена 19 Февруари, 2019 12:01 1 481 28

Сидеров: Ще изпълним управленския мандат!

  • волен сидеров-
  • красимир каракачанов-
  • цветан цветанов

Изявления след Коалиционния съвет в Министерски съвет

Сидеров: Ще изпълним управленския мандат! - 1
Снимка: БГНЕС

Ще покажем, че парламентаризмът няма алтернатива, да отсъстваш от парламента не е решение. Това заяви Волен Сидеров, лидер на „Атака” след Коалиционния съвет в Министерски съвет, цитиран от БГНЕС.

"По-правилното и по-доброто е да приемаме законите, да придвижваме темите, които хората очакват от нас. Може би това ще стане сега по-делово и по-спретнато в отсъствието на БСП. Ще изпълним управленския мандат, категоричен е Сидеров.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че БСП смятат, че през парламентаризма могат да си правят кампания за евроизборите и местните избори.

"Въпреки различията, които имаме по определени законопроекти, ние имаме един ангажимент – формиране на мнозинство и подкрепа на правителството до края на мандата. Това бе препотвърдено на Коалиционния съвет, добави още Каракачанов.

От своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов каза, че изпълняват ангажиментите по управленската програма.

"От събираемостта, която е в момента отново ще имаме възможност за увеличение на доходите с 10% в края на тази година. Управленската програма се изпълнява в параметрите и по поетите ангажименти”, отбеляза Цветанов.

Той коментира и напускането на НС от страна на БСП.

„Това ще доведе до ограничаване възможността на депутатите да участват в парламентарната си дейност на форуми извън България – ПАСЕ, ОССЕ, също и като наблюдатели в изборните процеси. Това е дейност, която е вменена на българският парламентаризъм, сега ще трябва да го ограничим, за да осигурим кворум в началото на пленарните заседания. БСП се дистанцира от реалния парламентаризъм, от това да участват активно в законодателната дейност и по осъществяването на парламентарен контрол. След като се отказват от това, това значи, че не знам дали въобще БСП ще участва в следващите парламентарни избори, тъй като няма как да правиш политика, да защитаваш обществото, както и своите политики."

"Благодаря на всеки от нас, който е отговорен към дисциплината. Ще продължим да говорим и с БСП, и с ДПС. ", подчерта Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TERVEL BITCOIN BILLIONER

    31 1 Отговор
    Съмнявам се
  • 2 Васил

    34 3 Отговор
    Каква радостна новина за робите от българия ще ги бичуват още
  • 3 Кое е по-важно?

    37 3 Отговор
    Да си изпълните кухия и пълен с празни обещания мандат, или българите да изчезнат от територията? Днес е ден за размисъл, за тези които могат да мислят!
  • 4 Умомер

    23 4 Отговор
    Този с бялата коса е много умен.

    Коментиран от #6

  • 5 Сандо

    33 0 Отговор
    Този с бялата коса лаеше, лаеше, докато не му дадоха кокал...
    И спря да лае, сега са първи приятели с Боко и другите господа управляващи.
    Как няма да иска да остане още две години мр.сника.
  • 6 Паток

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "Умомер":

    Ако го сравняваш с този до него.

    Коментиран от #26

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедо ви

    20 0 Отговор
    Къде е полицая във всяко село? Манга.лите всеки ден пребиват и обират възрастните хора по селата. За градините вече и не питаме. Няма смисъл да се сади каквото и да било, през нощта обират всичко. Къде са им и 300-те лева минимална пенсия? В Албания взимат повече. Имам и още питания, ама няма смисъл.....
  • 10 123

    11 0 Отговор
    Тия на снимката дали си ходят сериозно и кой кого
  • 11 FOW

    16 0 Отговор
    ще се натискат до последно за кокала, защото знаят, че скоро ще гледат парламента само от телевизора
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Р. Овч.

    6 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?

    Коментиран от #14

  • 14 Цв.цв

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Р. Овч.":

    Верно е ,богати сме.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Загрижен

    6 0 Отговор
    МИШКИ!Изпокрихте се Вие,Обеднелите путриоти.Сега,когато виждате,че властта Ви се изплъзва от ръцете и ДПС ще Ви измести зацелувахте ръцете на Бате Бойко.Да сменим формата на управление,като в Древна Спарта,двама царе,Румен Пилота и БойкоПатриота,а и ще ни струва по-малко,няма да плащаме на неграмотните и некадърни депотати,лидери на партии,директори на дирекции,Пишман патриоти и други идиоти.
  • 17 Batushka

    0 0 Отговор
    Мачкайййййй Златкеееее....
  • 18 Хасан4о

    4 0 Отговор
    То всичките ви закони и поправки все за пари става въпрос. Все от гърба на Народа. Вземете си починете малко или по-добре много ,че хора не останаха в страната. Скоро само цигани ,администрация ,родата и приятелите олигарси и работниците в подставените фирми ще гласуват. Ще имате 103 % самоизбирателност ,ама без народ. Докато дойдат чужди управници и ви резнат кухите лейки.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Све

    7 1 Отговор
    Обединените Предатели няма да получат и 0,5% на следващите избори.
  • 21 Све

    2 1 Отговор
    Обединените Предатели няма да получат и 0,5% на следващите избори.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 букова глава

    7 0 Отговор
    Сидероооов въртиш се като к...... а бе не се ли наядохте бе,нямам думи! На истина изхода от това блато е терминал 2 на летище София!
  • 24 826

    3 1 Отговор
    На следващите избори ще има официален край на това подобие на Патриоти. А иначе коалицията ГЕРБ - ДПС, вече е съвсем ясно очертана. След като Пеевски получи няколко обществени поръчки и го оневиниха чрез КОНПИ, а Доган прибра ТЕЦ Варна за без пари естествено, че ще си бъркат по дупките нежно до следващото сътресение или следващият мандат.
  • 25 БръмммммБамБуммм

    1 1 Отговор
    Тоя криминален полуидиот докога ще диша и мърси земята българска?!
  • 26 Умомер

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Паток":

    Промених си мнението.И двамата са кухи гърнета.
  • 27 Антон

    1 0 Отговор
    Издателство "ПасПър" ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО и химио трасетата за унищожаване на човека! Авио пръскане с химио трасетата в въздуха с всички химически съставки от менделеевата таблица. Това дело е на НАТО, САЩ. Гответе се за нещо много много тежки последствия, бученето вече е под нас. Първо започва в САЩ и в Турция те няма да го чуват. Ще започне да вали дъжд, който ще падне на земята с гръмотевична буря и ще почнат пожари с километри. Това, което беше в Гърция само беше на показ. За БЪЛГАРИЯ се очаква да бъде засегната заради мръсното им съзнание на всички депутати включително и тези двамата на снимката! Люлката те първа предстои. Никой не може да се бори с майката природа.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове