Last news in Fakti

9 Септември, 2019 09:10 1 927 23

Паргов: Ресурсите на ГЕРБ свършват

  • калоян паргов-
  • бсп-
  • софия-
  • избори-
  • кмет

Всеки да си гледа собствената партия, зове лидерът на столичните социалисти

Паргов: Ресурсите на ГЕРБ свършват - 1

Трябва да изберем най-печелившата формула за местните избори. Всеки да си гледа собствената партия. Очевидно ресурсите на ГЕРБ се изчерпват и затова коалицията със СДС става все по-належаща, и то за втори път.

Това заяви пред „Денят започва“ по БНТ председателят на БСП - София Калоян Паргов. Така той коментира предстоящите местни избори на 27 октомври.

Кандидатурата на Мая Манолова за местните избори е сред номинираните, а формата за издигане и представяне пред обществото е решението, което се очаква да бъде направено на Националния съвет. На 11 септември градската конференция ще избере кого да издигне и кого да подкрепи.

БСП в София сама не може да спечели изборите предвид нагласите в последните 30 години. Резултатите на БСП са идвали, когато партията е успяла да обедини обществото с един или друг кандидат, че съответната кандидатура е правилната формула за решение.

Мая Манолова е с най-големи шансове на настоящия етап два дни преди конференцията, изтъкна Паргов.

Паргов припомни, че на европейските избори гражданите отредили на БСП второ място, докато в столичните райони "Люлин", "Изгрев" и "Красна поляна" гражданите определили социалистите като първа политическа партия.

Амбициите на БСП са нараснали доста, тъй като европейските избори и резултатите от тях дават надежди и големи шансове. Всяка победа и всеки успех трябва да се изработи.

Той се надява, че гражданите няма да бъдат заблудени, защото в последните 10 години управлението е "развитие в застой". По думите му обаче хората се нуждаят от подобрение на столицата. Според Паргов три важни трябва да стоят пред Столична община - умно, ефективно и прозрачно управление.

На въпрос при евентуално подкрепена кандидатура на Мая Манолова от БСП и това да доведе червените до победа на местните избори, Паргов заяви, че по този начин ще се постигне победа и подкрепа за всички софиянци, които искат промяна. Той не може да каже дали ще бъде толерантна кампанията за местните избори, но се надява да бъде дебат за бъдещето на София.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL chochone оригинала

    17 23 Отговор
    ЩОМ БЕСЕПЕРАСТИЯТА ВИЕ НА УМРЯЛО,ЗНАЧИ ВСИЧКО Е ТОЧНО.!

    Коментиран от #4

  • 2 Bahti

    19 23 Отговор
    ИМА ЛИ ВОЙ НА ОБЕЗУМЯЛА БЕСЕПЕРАСТИЯ.???
  • 3 Алфа кълвача

    21 25 Отговор
    Охх малеее,народа какви шутове е приготвил за бесеперастите на есен.

    Коментиран от #20

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мордекай

    17 12 Отговор
    Мноо си тъп паргов. Фалирахте държавата при комунизма 3 пъти , при демокрацията два пъти /за сега/, собствената си партия фалирахте , в момента нямате и трица в газа си , ама се биете на бързия пак за власт. Стига ве нинова , осъзнай се , никога повече див комунизъм

    Коментиран от #7

  • 7 Грую

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "Мордекай":

    Те поне по бързичко я фалират и е по интересно, а пък ГЕРБ го правят бавно под мотото "Спокойно корабът потъва бавно. Вода ще има за всички" и е някак си тягостно покрай лъжите за просперитет.
  • 8 Прагматик

    10 10 Отговор
    Господин ( как ви беше името? М м м, да) Паргов, Това са вашите мечти. Вас ви подкрепят пенсионери, част от военните и полицията( предимно Генерал Десислава и изкуфелници. Светът се промени, а вашата партия и последователи НЕ!
  • 9 чужденец

    7 7 Отговор
    Крайно неприятен човек, а ако е и социалист направо влиза в графа Неземни.
  • 10 ....

    5 8 Отговор
    Смърт за комунизма

    Коментиран от #12

  • 11 Гост

    7 9 Отговор
    Всички червени педали да ходят в Северна Корея. Комунистите са по-гадни от фашистите - убиват невинни без съд и присъда!
  • 12 Факт

    0 5 Отговор

    До коментар #10 от "....":

    Свобода за комунистите!Елате и членувайте в ГЕРБ!
  • 13 onq s konq

    4 4 Отговор
    Наглеца Паргов призовава Всеки да си гледа партията,но не пропуска да заключи,че "Ресурсите на ГЕРБ свършват".Явно ще бъдем свидетели на ДЕМОНСТРАЦИЯ "НА ЖИВО" на думите на Борисов "БСП ще ги бия КАКТО ВИНАГИ дори на куц крак и с една ръка"!Все пак е любопитно КАКЪВ Е ПРЕДЕЛА НА "ГЛАМАВОСТТА" на Паргов и Нинова,след като приемат Манолова за "ресурс" на БСП?Ами времето до изборите е достатъчно дълго - ще разберем и това:)
  • 14 Мафията ГЕРБ

    6 4 Отговор
    Според Тъпунгерите от Шайката ГЕрП и лично според Вожда пожарникар, влизането в Шенген е Заплаха за Националната сигурност на България. Възниква обаче въпроса, дали управлението на Крадците от ГЕРБ не е наистина опасно за Националната сигурност на България, и за България като цяло!
  • 15 7777

    6 6 Отговор
    Паргов щом вярва че Мая Галева може да бъде кмет на София, значи са изпаднали в дълбоко затруднение и липса на кадри . Няма нормален човек който да смята, че Мая притежава някакви качества за кмет.
  • 16 Обикновен кален шошон

    4 4 Отговор
    Треска ги тресе гербаците, затова вият на умряло. Усетиха се, че номера с магарето на Баце няма да мине за четвърти път. Нооо късно. Защо не предложихте нова личност. Има много млади и компетентни в герб.
  • 17 Пак нищо

    1 0 Отговор
    не казва.
  • 18 -...-

    2 0 Отговор
    ''Гладна кокошка, просо сънува''. На следващите избори, всички партии, прегърнати в обща коалиция .
  • 19 Тапата

    5 2 Отговор
    Да, софиянци искат промяна, но с положителен знак. Наглост е ретроградната БСП да се олицетворява с такава промяна - по- скоро се борят за "Стани да седна".
  • 20 Койчо

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа кълвача":

    Щом ти харесва да гледаш как роми ритат българи така да бъде.
  • 21 МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ

    0 1 Отговор
    Паргов,ГЕРБ държат контрабандата по границата и не само-как ще свършат ресурсите!
  • 22 Мартин

    0 0 Отговор
    Не останаха хора, които не ги срам да се кандидатират под шапката на ГЕРБ, затова е нужна тая коалиция със СДС. Седесарите от своя страна използват гербаджиите за да се съживят за тяхна сметка.
    Проблема на ГЕРБ не са ресурсите - те държат наркотиците, урвите и оръжието, тези бизнеси няма да залязат скоро. Защо според Вас в половина цивилизован свят се легализираха известна част от наркотиците и проституцията. В другата половина от света това се коментира. Само в България никой не смее да говори за това. Щом никой не говори за нещо, щом нито 1 медия не си позволява да дискутира тези теми, какво означава това? Оставете на страна за момент спора добро или лошо е легализирането на наркотици и проституция, защо никой не говори за това? Замислете се и ще откриете истината.
  • 23 5433290

    0 0 Отговор
    Най-печелившата формула за всички избори е купуването на гласове и който купи повече печели. Няма честни избори в Бойколандия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове